Puiutzi de Randunici 2008!! (285)
Raspunsuri - Pagina 6
bubu05 spune:
Hmmm, am uitat sa va trag de urechi, ca eram pe pag.2
Pe unde umblati??
Gecko, Doamne Ajuta pentru maine, sa fie bine si sa iei nota mare! 
luny spune:
ce mai roade Zana la porumb!
o sa incerc si eu sa-i dau, sunt chiar curioasa..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya http://family.webshots.com/video/3020409110101922855YtnbyY Aici un filmultez ca sa vedeti cat de fericit e copilul asta doar cand zice "tata"! Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
e durereeeeeeeee

Iubirea mea,
luny spune:
bai, Mufa e marait tare...il ustura buca, cred, cu tot sudocremul, s-a inrosit tare si are si niste bubite...offf, ce mi-e mila de el...diseara ii dau cu violet de gentiana, sper sa aiba efect..

Iubirea mea,
bubu05 spune:
Stef e lesinat dupa spaghete cu pui, ii plac enorm! a mancat acum ditamai castronul, si aseara la fel ![]()
Apropo, Luny, poti sa-i dai spaghete cu pui sau cu branza
Saraca buca
Voi n-ati mai facut nici o bunatate de pus pe bucataras? ![]()
Pe unde sunt fetele astea??
luny spune:
Bubulina, mai am niste poze prin calculator, insa timpul mi-a lipsit...sper sa mai scriu cate ceva si p-acolo in curand..
acum chiar sunt ofticata de buca lui Mufa, falacu' de el...
Iubirea mea,
mihatp spune:
-ici randunici
eu obosita si amarata. miane si poimane lucrez, deci fara pauza saptamana asta. ce ma supara este ca nu mai am timp, rabdare si dispozitie de Luca, si ma simt vinovata
am intrat sa scot prafuitele pentru gecko, ca mi-am fixat ca pe 18 are examenul
iata aici...

fa-i praf!
PS. in state am avut de dat si eu "definitivarea" lor in invatamant. 3 examene, tot grila de cateva ore.
am avut colegi americani care dadeau a 7-a oara.
eu le-am luat. a fost o maaaaaaaaaare problema cand au trebuit sa se "confrunte" cu rezultatul meu... eu venita din cocotieri
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
VALENTINA C spune:
Se pare ca s-a dus marea noastra!!!!!!

La 5 jumate Matei avea 38,8 asa din senin....dupa ce s-a trezit am vazut ca arde si i-am luat temperatura cam la 20 de minute dupa ce s-a trezit. I-am dat Eferalgan si acum 10 minute avea 38,7.
N-a avut niciodata febra asa mare si nu-mi dau seama de la ce!!!
L-am trimis pe Alin sa ia alt termometru, sa fiu sigura ca asta digital functioneaza, ca parca acum nu mi se pare ca arde mai deloc.
Ideea e ca e putin marait, dar la febra asta....Sper sa fie termometrul de vina![]()
Valentina cu
Matei si
9+ cu Luca/ Mara
bubu05 spune:
Vali...cred ca a schimbat aerul
Glumesc. sper sa nu fie nimic grav si sa-i treaca repede! o fi vreo maseluta? dar cam maricica febra...
Si eu stau dupa Stef, el vad ca-i ok...sper ca si la noapte sa fie...exact cum mi-a zis dr., reactiile la vaccin sunt in 24 de ore...
Luny, imi pare rau de buca
Si astept bunatatile
Noi ne-am facut comanda la chinezi, azi nu gatesc ![]()
gudinde spune:
Gecko,
Doamne ajuta sa fie examenul exact cum ti-l doresti!

Hai cu grila usoara!!!! 

Hai cu mintea brici!!!

Hai cu examenul luat!!!