Puiutzi de Randunici 2008!! (285)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

teo are 39 temperatura!!! nu pot sa cred! ce naiba se intampla? ce sa-i dau de febra sa nu faca diaree mai rau?
a mai facut un kk si mai moale, cu mai mult mucus si firisoare de sange!

cum e la rotavirus? sau enterocolita? parvovirusul asta da simptome d-astea? HELP!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ariel, cred ca as lua-o razna cu atatea bolesnite!!!!

Valentina cu Matei si 9+ cu Luca/ Mara

Mergi la inceput

Si imi pare rau, dar nu stiu sa-ti raspund la intrebari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty mda sper sa ne intalnim..nu am nr tau ..acum am reusit si l-am adormit si eu pe andru..sper sa doarma macar o ora,s-a trezit pe la 9.30 ,in masina nu a dromit deloc ...daca vrei si poti eu am nr pe mailu-ul comun...imi dai un sms si te sun eu...mi-ar face mare placere sa ne intalnim...ajungem sigur in moghiorosi cred ca in jur de ora 19...

off multa sanatate puiutilor bolnaviori si va doresc numai bine

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of Doamneeee!! si Stef are acum 39,1 e de la vaccin, imi repet intr-una! dar l-am auzit si tusind...poate ia de la Vlad ca e cel mai posibil O avea ceava daca tuseste si tocmai a facut vaccinul???? HELP si la mine

Ariel...nu stiu, zau...e durere!

Vali...nu mai stiu nici eu...nu-l duci la dr??

Stef a facut si dimineata, dar 37,9 nu era mare...si acum cand s-a trezit ardea si facuse si kk si statea si se juca fara grija in pat, cearceaful era plin de kk, ca iesise din body...si era varza peste tot...mainile erau curate si gura L-am bagat la dus, i-am facut mai calai sa-i scada si febra si i-am dat nurofen...astept...

Vlad e mai bine, nu a mai tusit noaptea si nici ziua asa des...Doamne Ajuta! L-am lasat la soacra-mea la pranz si sa doarma si la noapte...

Vad ca manutele lui Stef sunt fierbinti, tocmai ce citeam ce-ati scris de febra...uf...

Dimineata am fost si la mama ca a facut parastas pt. tata
Am o stare naspa...
Noroc cu randunoiul, ne-am uitat la Puricele cat a dormit Stef si ne-am destins nitel...

Am votat si eu Andra delicioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ariel, e posibil de la atatea siropele, sa-i fi afectat mucoasa de la stomacel...stiu ca asa am patit cu Vlad cand a fost el micut...Vlad mi-a si vomitat cu firicele de sange...cred ca trebuie ceva care sa-i protejeze stomacul, biotics...eventual smecta si ceai de menta, daca nu ii dai deja...of, imi pare asa de rau!

Mergi la inceput

La cat timp se pun supozitoarele cu Novocalmin?

Acum o ora avea 39.3, i-am bagat supozitor cu Novocalmin si Nurofen si sosete cu otet de mere si i-a mai trecut, nu mai arde, e chiar vesel....
Sper ca noaptea asta sa fie bine...

Bubu, Ariel, ai vostri ce mai fac?

Mergi la inceput

La cat timp se pun supozitoarele cu Novocalmin?

Acum o ora avea 39.3, i-am bagat supozitor cu Novocalmin si Nurofen si sosete cu otet de mere si i-a mai trecut, nu mai arde, e chiar vesel....
Sper ca noaptea asta sa fie bine...

Bubu, Ariel, ai vostri ce mai fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Naty, Gudinde, Bubu multumim!

Bv Gecko!! de acum rabdare de fier!

Vali, Bubu sanatate puilor!
Ariel nu pot sa cred ca iar e cu febra!! si eu sa fi fost in locul tau cred ca innebuneam..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Si-a revenit complet!!!
Nu stiu pt cat timp, dar Novocalminul si-a facut efectul....

Mergi la inceput