FIV de toamna 9

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Pia, noroc mult de tot miine si sa iasa cu bine in final. Doamne ajuta!

AniS, poti sa ne scrii si noua despre tratamentul care il tine sotul tau. Sint si eu interesata.

Merci mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Anis,oare nu e mult 5 luni?Eu stiam ca se tine 3 luni si apoi se face pauza.In acest caz cred ca trebuie sa incep si eu tratamentul sotului meu.
Analize de compatibilitate stiu ca se fac si la Medicover.Eu am intrat pe internet si am vazut pe lista lor de preturi asemenea analize.Da o cautare pe Google pt ca numai stiu exact denumirea site-ului lor.

Gabi si Monica 2 ani .

Mergi la inceput

Eu nu am vesti noi pt voi.Ieri am sunat la Medsana sa vorbesc cu Ancar si pe mobil si nimic.Nu am reusit sa stam de vorba.Acum astept ziua de luni sa-l sun.O sa incerc la 14.30 cand intra in cabinet.Analizele mele sunt pe biroul lui ...

Gabi si Monica 2 ani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Buna fetelor! Nu am mai intrat ca nu aveam vesti noi si asteptam cu nerabdare sa imi vina ciclul.Maine ma duc la doctor si cred ca tot maine incep stimularea.

monbb1 ai inceput si tu stimularea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Merci Gabi,
m-ai mai linistit un pic.Sper sa fie bine, dar cred ca imi fac probleme degeaba ca doar nici nu stiu rezultatul.

Pia, imi pare rau pt tine, iti tin pumnii si ma rog sa fie bine. Mie pt o singura sarcina mi-au facut doua chiuretaje si pe unul l-am simtit cu totul, pe unul, deloc. Sper din tot sufletul sa
nu fii simtit nimic si sa te refaci cat mai repede. Doamne, cate ni se intampla tocmai noua!!!!!!!!!Parca este nedreapta soarta, viata, sau nu stiu ce sa zic.............

Anis, m-ai intrebat cum ma simt????? Nu am nimic special, parca nici un simptom, de aceea tind sa cred ca va reusi inseminarea data viitoare. Dar nu e nimic pierdut, inca mai sper!!!!
Va dau saptama viitoare o veste, ori buna ori rea!

Va pup pe toate fetelor,
Marcela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Cloe,
Merci pe urari!!!!! Sper sa ai dreptate!!!!! Cred ca toate am vrea sa fim urmatoarele!!! Doame Ajuta-ne la toate!!!

Tu cum te simti, Cloe ??? Ce iti fac ?

Numai bine,
va pup
Marcela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna fetelor, va multumsc din suflet ca v-ati gandit la mine si acum sa va povestesc. Miercuri dimineata sangerarea n-a incetat ba din contra era f.mare, sunat Niculescu vb.cu el, ma chemat joi la internare pt.chiuretaj cu trimitere de la medicul de familie si adeverinta. A fost sotul la policlinica de la ora 13,30 pana la 15,30 n-a reusit sa-mi ia trimitere pt.ca dna dr.de familie si asistenta chiar daca aveau program pana la ora 16,00 n-au binevoit sa dea pe acolo in acea zi.Mers la Niculescu joi fara trimitere, vb.cu el, fara ea nu ma putea interna trebuia sa platesc un milon si ceva si mi-a zis ca n-are rost sa dau acesti bani fiind salariata si asa platesc la CAS o groaza de bani si ca pot face asta gratis fara sa platesc. Mers joi eu la policlinica binenteles aveau program de la ora 12,00, mers la 12,30 stat acolo pana la 14,30 si bineinteles ca n-a venit nici dr. nici asistenta, mers la secretariat intrebat,raspuns "ieri n-au fost si nici azi nu se stie daca vin" ridicat tonul ca asa ceva nu se poate dar am ramas doar cu vorba, mers la o alta doctora spus problema si-mi zice ca nu ma poate ajuta decat daca-s pe lista ei, m-am inscris la ea ca de acum incolo sa-mi fie medic de familie, dat trimitere, plecat multumita dupa atatea ore de asteptat si sa nu uitam spaga, ca altfel la noi nu se poate. Din pacate nimic nu s-a schimbat in tot sistemul asta sanitar, nervi peste nervi, ore de asteptare inutile pe la usile lor.
Niculescu mi-a zis sa revin ziua urmatoare. Ceea ce am si facut dar sangerarea s-a oprit de ieri dupa amiaza. Am fost m-am internat, a venit am stat de vorba, i-am spus ca sangerarea s-a oprit, m-a consultat si atunci a decis sa nu-mi mai faca chiuretaj, ca el vrea ca eu sa fac copii si ca nu este bine sa bage chiureta acolo.Cred ca sangerarea s-a oprit de frica ce imi era, glumesc bineinteles. Mi-a zis daca cumva mai sangerez sa ma prezint luni iar la el, Doamne ajuta sa nu mai apara nimic, daca nu ne vedem dupa prima menstra si sa continui tratamentul dat, vitamina A forte si Capricon.Deci am scapat de chiuretaj de care sincer imi era groaza, cred ca si de aceea s-a oprit de frica. Acum astept sfarsitul lunii oct. sa vad ce s-o mai intampla. Constat a nustiu cata oara ca organismul nostru este f.imprevizibil.
Va multumsc inca odata la toate fetele pentru gandurile voastre, va pup si va dorsc tot binele din lume. Sper ca m-am facut cat de cat inteleasa

Mergi la inceput

PIA,sa de Dumnezeu sa fie bine si sa nu fie nevoie de chiuretaj!

si la toate!

Gabi si Monica 2 ani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Pia, bravo, tare ma bucur ca n-a fost nevoie de chiuretaj. Continua sa-ti fie frica si sa sperii sangerarea ca sa nu fie nevoie deloc.

Ieri am fost la testele de sange si ne-a aratat cum sa facem injectiile de stimulare. Tare am stat cu inima stransa dar la 3 si ceva ne-a sunat si putem incepe injectiile de stimulare de azi. Yupi!!!! Deci fac Pergonal-3 fiole de azi pana marti pe 7 oct cand merg din nou la test de sange.
Cu injectiile e f interesant. Stiti ca in Canada si State ni le facem singure acasa, adica cine e curajoasa, altfel le fac sotii. Din cauza asta se fac toate subcutanat dar la cele de stimulare am auzit ca fac niste iritatii groaznice si am citit pe medicament ca de fapt trebuie sa se faca intramuscular. Sotul a mai facut injectii de raceala, mama lui e asistenta medicala asa ca a zis ca se baga daca e mai bine. Abea dupa ce i-am zis noi asistenteti ca preferam intramuscular ca am auzit ca doare mai putin...ne-a recunoscut ca e clar mai bine ca altfel faci toate iritatiile alea si dor. Toate asta ca sa zic ca ma mira ca nu spun de la inceput recomandat e intramuscular daca are cine sa va faca daca nu faceti subcutanat. Nu!! iti spune numai subcutanat si trebuie sa aflii singur cum e mai bine.
Oricum sunt tare fericita ca incep injectiile de stimulare (am ajuns sa ma bucur ca ma inteapa de doua ori!!!).

Denisa, tu ai facut injectiile de supresie? incepi si tu cele de stimulare? Zi-mi un pic programul tau ca sa comparam.
La mine cred ca vor fii maxim 10 injectii de stimulare caci atatea m-a pus sa cumpar si cand ne-a dat seringile si acele, totul e calculat pt 10.

Cored, Anemona, tot n-am inteles, voi la ce etapa in FIV sunteti? Ati inceput injectiile, care?

Va pup pe toate, o zi buna si tineti-mi pumnii diseara la prima injectie de stimulare.
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Doamne, Pia, prin ce ai trecut. Bine ca ai scapat de chiureta. Sa dea Dumnezeu sa fie bine in urmatoarele zile (sa nu mai ai singerare) si sa scapi de tot. Cred ca eu muream cu ele (doctoritele si asistentele) de git, pe bune. Cum pot sa fie asa de nesimtiti nu stiu?? Ca in Rom. la nimeni!!!! In sfirsit...
Va pup pe toate si va tin pumnii cu injectiile.

Mergi la inceput