Albinute & bondari de mar-apr '07 (123)
Raspunsuri - Pagina 20
ane2200 spune:
Salutare fetelor,
am revenit si eu acasa dupa o saptamana de plimbari. Am fost cu Raul cateva zile la bunici, iar acum l-am dus inapoi la Tusnad. Acum beau o cafea - ca se anunta o zi lunga la mine si recuperez ce ati mai scris zilele astea.
Kitty - nu mai fi suparata, iti promit ca de maine imi beau si eu cafeau cu tine, chiar daca e cu fffff mult lapte si doar un pic de cafea Ce mai face Giulik cea "incapatanata"?
Lauramar - n-am apucat sa-ti spun - sa dea Dumnezeu sa mearga totul bine si sa te intorci sanatoasa la printesa ta.
Carmen - chiar asa, nimic important despre voi? Cum asa? Ia zi ce nazdravanii mai face Vladut. Intre timp am vazut ca ai pus si poze cu Vlad - ce ochi superbi are Da doua vorbe despre el, nu? Cat despre activitatea zilnica, eu cred ca isi prepara un ceai, ca doar avea toate ustensilele necesare
Crina - superbe pozele cu Maya, iar cu Betty e de-a dreptul fenomenala. Si ce sta catelusa la mangaiat Distractie placuta la mare si vreme frumoasa.
Laura - vad ca si tu zici de Edy ca face la fel ca Giulia. Si Raul are momente in care e cumplit de incapatanat, in care vrea el sa faca ceva si cand nu-i reuseste se enerveaza si tranteste sau musca. Asta e, probabil varsta, ca vad ca mai sunt si altii care fac la fel.
Ela - lasa ca o veni si vremea de plimbare cu poneiul. Acum, vorba ta, are alte lucruri de facut.
Roxi - bine ai revenit. Poze cu Pufu cel frumos nu ne arati?
Riloasa - frumoase pozele voastre de la mare. Se vede ca v-ati simtit bine.
Menuet - votat ratusca frumusica.
Kmi - concediu placut si voua. De Timeea nu mai zic nimic - superba ca intotdeauna
Karra - ma bucur ca Winnie e mai bine si ati scapat si de tic. Superbe pozele, iar nasica
Revin un pic mai tarziu sa descarc si pozele si sa va mai povestesc cate ceva despre Raul, dar nu inchei inainte de a ura La multi ani sarbatoritelor din zilele trecute: Vio, Ioana si ElenaGiulia.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
radcarmen spune:
La multi ani cu sanatate si fericire Elena Giulia!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
gaia.nevia spune:
La multi ani, ElenaGiulia!
La multi ani, Ioana! ( cu intarziere...)
Va pup si va doresc ani frumosi, sanatosi si cu multe bucurii de la minunile voastre!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
radcarmen spune:
Fain taranu' rau!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
diana_jors spune:
De pe-aici, poze din week-endul nostru cu Alex
Saptamana viitoare vom fi in concediu, si il luam cu noi. Abia astept
ElenaGiulia
Ah, e un frumos Rares! Dixit!