Albinute & bondari de mar-apr '07 (123)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

mi-am amintit o faza de acum 2 zile:

eram in vizta la o niste prieteni sa vedem o mandrete de fata de 4 luni si sotu merge la baie..edy hop si el la baie pe motiv ca vrea sa stea cu ta-su...cand se intorc de la baie zice sotu ghici ce mi-a zis edy:"tatiii tatiii pot "si" vad CUCU tau???"

la edy "si" = "sa"

si saptamana trecuta si-a facut primele belituri in genunchi si arata la toata lumea si daca il intreaba ce are acolo raspunde foarte mandru:" BUBA PESTE BUBA!"
a cazut seara si apoi dimineata a cazut din nou si i-am zis ca a facut acum buba peste buba.

vanatai ..cat cuprinde si pe bucile fundului, pe picioare pana la genunchi e multicolor, verde deschis , verede inchis, movaliu spre negru, vanataie peste vanataie!

a avut o perioada in care musca ..dar cum sa zic, musca ca asa ii venea lui nu de nervi sau suparare..si l-am muscat si eu si i-am explicat de ce nu e voie sa muscam si sa batem.dar toate explicatiile mele cad daca afara e imbrancit ,muscat, lovit si i se smulg jucariile din mana ..rectioneaza la fel si el pt ca asa vede la alti copii...si eu stau si ii explic si da din cap zice dupa mine in 10 minute a uitat tot si se ia dupa altii.ce metode aveti voi la faze din astea ??? si daca s-a ma discutat despre asta scuzati , ziceti unde sa citesc si ma bag acolo.
eu sunt foarte stresata sa zic asa pt ca eu mereu ii atrag atentia lui edy cand greseste cu ceva , daca loveste , daca impinge, l-am invatat sa cera si sa folosesca " te rog frumos!" sa intrebe inainte de a lua o jucarie care nu e a lui, sa nu smulga jucarii din mainile copiilor ca se pot lovi, etc. si spre stupoarea mea foarte rar am mai vazut parinti care sa procedeze la fel, mi s-a raspuns chiar lasa-i ca sunt copii se descurca ei...asta in condiitii in care copii incepusera sa se bata cu nisip si sa se loveasca unii pe altii in cap cu jucariile! ( asta in parc)si faze din parc sunt plina dar prefer sa nu ma enervez de dimineata!

poate sunt eu exagerata,...dar in unele faze dintre copii nu ma bag atata timp cat nu isi scot ochii, si e doar o faza trecatoare dar stau cu ochii pe el de la distanta si il urmaresc.

va pup.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Bai fetelor ce faceti...ia treceti la raport...nimic nimic...ce ati intrat in buroiu cu melancolie???

Laura bine ai revenit......m-am distrat de povestirile cu Edy...iar de copii rai sunt satula si no comment...nici eu nu stiu cum sa mai reactionez

Laura ma bucur ca ai trecut de hopul cel mare...acum tinem pumniii sa treci ok peste interventie si sa te linistesti

Pupici si hai mai puneti poze ceva..mai povestiti

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Va rog sa-mi spuneti si mie daca stiti, ce impozite se platesc acum pentru un apartament la vanzare? Eu nu mai stiu nimic de piata imobiliara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!!

Laura bine ai revenit! Edy poznas ca intotdeauna...

M-am distrat de cainele cu capac a lui Petrisor.., astea trebuie notate, e pacat sa se piarda!

Atat...toane rele..inspiratie deloc.

A, pun totusi o poza facuta de Iunia Giuliei, imi plac tare mult pozele alb-negru. ..de fapt pun doua ca nu ma pot hotari care imi place mai mult
zambitoare
ganditoare

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Helloooo ...ne-am intors de la mare,unde Razvi nu a stat decat dupa noi,nu a vrut decat cu noi orice facea,cu toate ca erau si bunicii,cu ei nuu....a inceput cu "vreau aia", cum nu faceai ce vroia urlaaaaa.....cea mai buna metoda de pedeapsa la el pana acum a fost ignoratul...knd arunca cu jucariile ii explic o data daca nu intelege i le iau si nu le mai vede....

nu mai pot sa scriu,sunt la munca....

poate reusesc sa va pun poze!!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi
Varsta razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Pun si eu 2 poze:
www.flickr.com/photos/33881321@N03/3771024349/" target="_blank">de la Calin
www.flickr.com/photos/33881321@N03/3771024183/in/photostream/" target="_blank">de la Petrisor

Mergi la inceput

Poze de la mareee....
http://picasaweb.google.com/madybulancea/Saturn29072009#

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi
Varsta razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

phiii, da liniste pe aici...

Kitty, am ratat ocazia intalnirii? trece si vara asta... noi inca nu ne-am intalnit cu nimeni de pe DC
da cine stie , poate ne vom intalni si noi cu cineva cand nici nu ne asteptam... un pipic la Giulica frumusica!

Timi si-a dat drumul la vorbit , acum chiar pot spune ca vorbeste , nu corect dar le zice, mai avem pana la poezii, nici cum nu pot sa o invat una cap - coada. am admirat-o pe Raisa cum spune poezii, povestioare, bravo; si ca ea multi altii, dar ma bucur si cu ce vb acum , doar timpul e inainte

sapt asta am fost de vreo trei ori la piscina si vreau sa va zic , ca are Timeea o frica de apa ceva de speriat; nu numai ca nu a vrut sa intre in piscina, nici nu m-a lasat sa o dezbrac de frica sa nu o bag in apa, dar nici pe sotul sau pe mine nu i-a placut sa ne vada in apa; a inceput sa tipe de spaima cand tati a inotat pe sub apa, nu stiu ce si-a imaginat ea cand l-a vazut, apoi ma punea sa scot mingile din apa dar nu ca iar fi trebuit sa se joace cu ele ci doar sa nu mai stea acolo;
a reusit si ea sa intre intr-o apa mica care ii venea pana la glezna, s-a mai uitat la doua fetite care inotau f bine si pe sub apa , sareau in apa si parca atunci iar fi trebuit si ei sa intre ;
n-am auzit sa va plangeti ca nu au intrat copiii in apa/Mare, care a mai patit-o? sapt viitoare vom pleca si noi in concediu si zau ca nu vreau sa o vad stand numai pe margine, nu stiu de unde a capatat atata frica in conditiile in care anul trecut nu puteam sa o mai scot din apa , dar si-a uitat de atunci

un pupic pt cei doi fratiori Calin si Petrisor, ce bine seamana cu mamica lor cel putin la ochi

Diana , felicitari pt medalie si sa nu te opresti aici!

Mady, frumoasa familie, frumos Razvanelu si chiar i-a placut in apa, am vazut ca ati incercat si toboganul cu apa, nu s-a speriat deloc?

oare se poate ca frica asta de apa sa i-o inspir chiar eu, pt ca si mie imi e;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata.

Am admirat si eu pozele aseara, am scris un mesaj dar l-am pierdut si cum nu sunt cu cuvintele la mine...n-am mai insistat.
Am vazut draguta domnisoara Raisa in dansul cu pampoane si spunand poezii...ce mi-a placut cu trenul cu iepurasi...
Rein cu alura ei adolescentina si baietii care mai de care mai frumusei. (Ti-am spus ca "te vad" cu 3 copii? Nu stiu de ce , dar asa imi inchipui ca o sa mai faci un pui frumos.)
Mady, se vede ca v-ati simtit bine in concediu..si nu stiu daca am mai scris..mi se pare ca semeni cu sotul tau...oricum eu va vad tare potriviti.
In privinta lui Razvan, cu perioada dificila, poate faptul ca acum lucrezi si petreci mai putina vreme cu el il face sa se agate asa de voi.
Si Giulia are o perioada rea, e smiorcaita si incapatanata, face circ, nu face ce o rog, de exemplu intram in casa si ea ramane pe holul blocului si nu vrea nicicum sa intre, aseara am inchis pur si simplu usa si s-a pus pe urlat, adevarul e ca sunt eu aiurea in momentul asta si nu am rabdarea care ar trebui si cred ca ma simte. Si noaptea, ea care dormea dusa acum de pe la 4 incepe cu smiorcaiala si maaamaaaa maaaamaaa si asa o tinem pana dimineata. Ceea ce - la programul meu de bufnita cu ora de culcare la ore mici..e dezastru.

Kmi, cred ca mai venim in vara asta si promiiit ca nu o sa mai ratam intalnirea, chiar as vrea sa ne intalnim.
Despre apa...cand avea RAul un an si o luna am fost la mare si el a intrat in apa din prima, trebuia sa il pazim sa nu intre, ii placeau si valurile mari ( ca si mamei sale ) se dadea pe toboganele cu apa. Ei, Giulia nu e asa...e mult mai precauta - interesant, ca fire e mult mai iute si mai descurcareata ca frati-su - a durat mult pana sa-si dea drumul si sa vrea in apa, a trebuit sa o lasam in ritmul ei si pana la urma i-a placut, dar ea trebuie sa se asigure ca totul e ok, ca e in siguranta ..si ma bucur ca nu e asa kamikaze ca mine.

Ada, asa de repede cu tabara? Eu sunt mandra ca Raul are 10 ani si 5 tabere la activ - 2 cand era inca in gradinita - dar acum mi se pare f devreme, nu stiu daca as avea curajul, oricum interesanta ideea.

Aa, de Raul cu tabara...am suferit de numai - si eu dar mai ales taica-su de la care nu ma asteptam sa se manifeste asa.. Noi il consideram f mutulica, f dependent de noi, as fi vrut sa-l vad mai pe picioarele lui, aveam chiar o problema de a accepta ca nu e mai independent si mai puternic cumva. Ei, acum in tabara avea telefon mobil si nu ne-a sunat niciodata si la intrebarea mea a raspuns ca nu i-a fost dor de noi , e drept ca si eu si taica-su il sunam zilnic (de cate 2 ori fiecare )...dar..Si in plus cand am fost sa-l luam am mers putin mai repede..am vrut sa-l ajut sa-si faca bagaje..nuuu, nici n-am avut ce sa comentez la ele, totul era ok.
Stiu...ar trebui sa ma bucur si mi-am dorit sa fie asa, dar parca nu stiu....s-a desprins si mi-e teama ca o sa fie din ce in ce mai putin al meu.

Mda...romanul asta fluviu e pt ca nu am avut cuvintele la mine , daca le aveam ce scriam?

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Neatza....
va multumesc ca mi-ati vizionat pozele,sa stiti ca si eu m-am uitat mereu,dar la munk la mine in biblioteca nu am ink net deci posibilitate de a scrie am doar de acasa,numai k putin timp...in fine....

kitty nu esti prima care ne spune ca semanam,cat despre Razvan da cred ca ne-a vazut atat de mult langa el la mare,incat credea ca plecam...intr-o seara l-am culcat si l-am lasat cu bunicu,sa ne plimbam si noi,la vreo ora,suna bunicu ca s-a trezit si plange,fugim repede la el,el plangea saracu si suspina,exact ca un copil ce si-a pierdut parintii pe strada....

kmi razvi vroia non stop pe topoganul ala,era disperat,dar cand cobora pe el il vedeam cum strange din dintii si ii era un pic teama cred ca din cauza vitezei,dar in final ii placea la nebunie...

laura sa stii ca m-am gandit la tine,multa sanatate!!!

roxi bine ca ai venit acasa,sper sa te refaci repede,mai ales daca o sa fii langa raresoi!!!!

rein tare mumosi baietii...ce a crescut calin,parca si acum ii simt mirosul...mmmmmm

laura,edy e un poznas!!!

gata ma duc sa ma pregatesc de servici!!!va pup cu drag!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi
Varsta razvan

Mergi la inceput