Albinute & bondari de mar-apr '07 (123)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Karra o sa fie bine ai sa vezi si eu zic la fel fara medicamente

Fetelor astazi este a 5 zi de la biopsie si sangerez ,pana acum nu am sangerat deloc,nu foarte tare dar totusi....si medicul meu are telefonul inchis nu stiu ce sa fac,poate stiti careva ,ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

In sfarsit a raspuns medicul,maine merg la control.A venit rezultatul de la biopsie nu am ce e mai rau dar o sa ma opereze nu stiu exact ce e maine imi explica si ma programeaza pt operatie Doamne ajuta ,va multumesc ca a-ti fost alaturi de mine si gandurile voastre bune au facut o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Laura tocmai ma gandeam ce sa-ti raspund sa te incurajez ...ma bucur tare ca te-ai mai linistit, tinem pumnii sa treaca usor si ce mai urmeaza!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Lauramar, un pupic si multa sanatate si din partea noastra.O sa fie bine .

adelina si piticii
Noemi 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Karra si eu gandesc si te sfatuiec la fel sa stai linistita.
Si Noemi este o fetita sensibila si foarte atasata de mine si nu stiu cum o sa faca fata singura, din septembrie la gradinita.Aici exista posibilitatea sa stai o perioada de timp acolo cu ea pana se adapteaza.
Niciodata nu mi-am pus problema ca are ceva.Vorbeste,se joaca frumos,este atasata de copii doar ca ii face bine sa fiu si eu in preajma.

adelina si piticii
Noemi 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

lauramar Multa sanatate.

Karra sigur o sa-i treaca perioada de anxietate... cine stie ce a dreanjat-o...
Am o prietena... baietelul ei a mers la gradi de la 2 ani si ceva... in primul an a plans mai mereu, in fiecare dimineata... se obisnuia ctae de cat, venea o vacanta... iar o lua de la capat cate o luna cu plansetele... Apoi a schimbat gradinita... si s-au schimbat complet lucrurile... abia asteapta sa mearga la gradi...
Poate si pentru ca a crescut, si pentru ca s-a uschimbat copiii, educatoarele...

www.infoturism.ro/acorda-puncte/109575/

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Laura, numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Am un cantecel usor pentru copiii nostri, il stiti, vi-l reamintesc:

Podul de piatra s-a daramat,
A venit apa si l-a luat,
Vom face altul pe rau in jos,
Unul mai trainic si mai frumos.

Azi Petrisor a bagat cheia in usa si a invartit: 'Mama, am bagat cheia in contact si usa nu poneste!'

Si in parc a vazut 2 caini cu botnita la o doamna: 'Uite un caine cu pacac... alt caine cu pacac...'(capac). Doamna s-a prins si a inceput sa rada tare iar noi ne-am facut miici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

rein, super tare Petrisor al tau!

Laura, multa sanatate, Doamne ajuta si la pasul urmator!

Karra, o vorba buna pentru tine!
Si mi-e mi-e frica de gradi, Teo a inceput sa fie mamamos si el, se ia dupa Radu... nu mai poate nimeni sa-i faca nimic, doar EU... pampersi, baie, mancare, plimbare... zau ca nu ma maguleste chestia prea tare.
Nu vreau totusi nici sa-l reped pentru asa ceva, imi spune de atatea mii de ori pe zi cat de mult ma iubeste si ca eu il iubesc pe el...

Ma gandesc sa incep incet sa-l duc sa socializeze, vreo tabara de vara ceva, etc, unde sa merg cu el dar sa ma tin de-oparte... in fine, caut.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buuuuuunaaaaaa diiiimiiiii
la toata lumea

poftiti la cafea, ceai, capuccino sau ce mai doriti voi.

sper sa ne mai tineti minte ...am reusit de am reparat calculatorul si speram sa tina cat mia mult.nu sunt la curent cu ce se intampla prin stup sper sa reusesc sa citesc din urma desi la ce program avem nu prea ma pot apropia de PC decat dimi devreme sau searaa tarziu.

edy acu isi bea laptele pe la 9 papa iar ceva ( s-a obisnuit cu 2 felii paine unse cu dulceata de caise) apoi iesim afara pana pe la 12 ..papa , somn si pe la 3-4 se trezeste , trebuie sa ne jucam ( ne impuscam, ne ascundem, pictam..etc) pe la 17-18( depinde cat e de cald afara) iesim din nou afara de obicei in fatza bloculuiunde ne pinde alta data si ora 22 .se strng in gradina scarii aprox 10 copii.
10 copii din care edy are ce are cu vreo 2.si cu cei mai mari ( tot vreo 2 care au terminat clasa I)ii fugareste, le strica jocurile ii mai loveste nu foarte tare mai primeste si el ( s-a ales cu buza sparta)din N motive .MOTIVUL CEL MAI CEL E CA : astia mai mari nu il lasa sa vada ce fac ei si de ciuda edy le strica ce fac, cand isi aduc jucarii edy nu are voie sa puna mana dar cu ale lui se joaca si chiar le "lovesc " cu picioarele le calca etc.prietena lu edy de joaca ( are 3 ani) vecina de la 1, eu si mama ei aducem cate o plasa mare de jucarii sa aiba copii cu ce se juca, vin astia mari iau unele jucarii care de fapt sunt jucariile copiilor nostrii si le ascund si chiar ne-au zis :" punem jucariile astea aici sa nu ajunca astia mici la ele( edy si cristiana) la care si eu si mamica cealalata le-am zis ca de fapt si la urma urmei daca ei vor acele jucarii e pt faptul ca sunt ale lor!" astia mai mari nu isi aduc jucarii si daca si le aduc am avut un caz in care unu din ei umbla cu jucaria bagata la gat la tricou sa nu cumva sa puna mana edy pe ea, si in jucariile lui dadea cu piciorul.edy e curios cum era intotdeauna, daca vede ceva nou vrea sa tina si el in mana si sa se uite apoi o da inapoi pe motiv ca nu e a lui.si ce ma durea era faptul ca edy umbla dupa baietel si ii zicea:" daaa te rog pot sa vad si eu!"" imi arati te rog si mie jucaria ta?"...si tot asa " te rroooooog" si vine la mine si imi zice" nu vrea si-mi arate si mie jucaria !" in conditiile in care el isi da jucariile tuturor si nu pricepea de ce nu are voie nici macar sa se uite ..ce sa mai zic de pus mana! greu la faze din astea dar trecem peste.

am scapat de pampi ...mai punem doar la somn si de ceva vreme nici in el nu face azi dimi de ex am constatat ca pampi e uscat ca nu facuse nici un strop in el in schimb a umplut olita.
vb mult , isi strica jucariile, se catzara, alearga, ii place fotbalul ( sa joace) siiii E FOARTE INDEPENDENT!ii place guma!o mesteca atat cat are gust apoi o arunca.

faze cu el nu le tin minte pe toate si regret ca nu le-am scris cat nu a mers PC pt ca le-am uitat pe majoritatea.

a fugit sa aduca olita pe motiv ca "iar fac pisu!" si a venit ca o vijelie din sufragerie " hai odata afaraaaaaa! ma apteapta( asteapta) Chitiana petena mea!"

trimit ca "praslea" se cam invarte pe langa tastatura si sa nu il pierd.

va pup si mai revin.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput