Albinute & bondari de mar-apr '07 (123)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Fete dragi, weekend placut! La mine e plin de praf, deocamdata, ca punem AC, dar si dupa aceea... MMM!!! Racorita !
Va pup si ne auzim luni sau marti, ca noi mergem la tara de asta seara. O fi mai suportabil acolo.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta īnseamna īmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gānduri care sa le poti prezenta si sa le poti īnvalui īn rugaciune."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Vad ca si acolo este f cald. Si aici e la fel. Ce nu inteleg este ca lumea nu are aer conditionat. In oraselul asta sunt f multi oameni in varsta , case vechi etc. si aprope nimeni nu are aer conditionat. Ii inteleg pe ai mei si cei care stau cu chirie ca nu stii dc merita s apui sau nu dar ceilati dc au bani de ce sa indure asa o zapuseala nu inteleg. Acum de ex sunt 30 de grade in casa. Mai sus de 30 nu a urcat pana acum. Si fiind aproape de mare dc bate pyutin vantul seara se racoreste f bine dar in zilele cand nu bate e cald ce sa mai....

Partea buna aici e ca dimineata si seara se poate iesi f bine afara. Bate briza marii si e f placut de stat. Ca in Bucuresti nici seara nu se mai racoreste daca ziua sunt 40 de grade. Mi-e groaza cand stiu ca ne intoarcem acasa si e tot asa cald. Avem aer conditionat care va merge probabil non stop dar ce facem cu iesitul afara?

ELPOWER trimite-mi inca o data toate datele despre crema respectiva mai ales substantele active ca am intrebat dupa denumire (numai asta am notat) si nu pareau sa o stie. Oricum nu stiu dc voi gasi aici ca este un orasel fff mic dar saptamana viitoare ajung prin Pisa si Florenta.

GAIA_NEVIA- Maria la 6 luni vomita de mama focului si inca plangea f mult dar ma bucuram de cum reusea ea sa prinda jucariile si-si mai facea de lucru sa respir si eu. La noi perioada frumoasa a inceput cam dupa 1 an si cea fff frumoasa dupa un an si jumatate.

ROXANICI, cummai esti ai plecat la Rares? Multa sanatate.

Pupici tuturor si aveti mare grija cu caldura . Vad ca e peste tot.

Mergi la inceput

Asta am gasit despre crema:
Denumire Comerciala: ALDARA 5% crema
DCI: IMIQUIMODUM
Forma Farmaceutica: CREMA
Concentratia: 5%
Cod ATC: D06BB10
Actiune Terapeutica: ANTIVIRALE
Prescriptie: P-RF
Ambalaj: Cutie x 12 plicuri din poliester/Al x 250 mg crema
Volum Ambalaj:
Valabilitate Ambalaj: 2 ani
Codul CIM: W07761001
Firma / Tara Producatoare: 3M HEALTH CARE LTD. - U.K.
Firma / Tara detinatoare APP: 3M MEDICA - GERMANIA
Nr./Data/Ambalaj: Cutie x 12 plicuri din poliester/Al x 250 mg crema

Si mersi mult ca iti rapesti din timp sa cauti. Esti tare draguta!

"Asta īnseamna īmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gānduri care sa le poti prezenta si sa le poti īnvalui īn rugaciune."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Si la noi caldura mare la care adaugam si gradele in plus de la aragaz,s-a urnit si ursu sa monteze AC la bucatarie.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Buna seara,
Cald, azi ne-am urcat in masina si termometrul arata 41 de grade.
L-am dus azi pe Petru la Gr. Alexandrescu la decalotat pentru ca era de garda dr. la care aveam trimitere. Ne-a zis ca nu e cazul de operatie, in mare e ok. Ne-a mai aratat ce trebuie facut dar pe Petrisor il ustura locul deocamdata. Sper sa treaca si sa rezolvam in timp, ne-a mai chemat joi sa vada cum mai e.
Daca vreti info detaliate, PM.
Apoi am fost la un botez.
Oare cat mai tine caldura asta, parca ne topim.

Mergi la inceput

Chiar caldura mare! Dar zic ca nu ar mai tine. Adica de maine s-ar mai racori putin.
Noi, dupa cum vedeti, ne-am returnat de la tara. Si nu cred ca mai ajungem curand acolo. Mie una mi-a ajuns. Trebuie sa gasim o locatie pentru weekend sa ne recreem putin, ca acolo pentru mine "s-a inchis". Dar n-am chef sa-mi "resuscitez" nervii la ora asta.
Va pup si va doresc o noapte racoroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Fetelor care vreti sa faceti concedii si in UK va astept cu drag.Aici englezii spun "canicula" la 25 de grade.Vara nu trece termometrul de 28.In casa avem 18 grade si cand mai ploua dau drumul si la centrala putin.
In rest suntem bine,Noemi a devenit foarte intelegatoare(am depasit fazele cu mofturile ),vorbeste foarte frumos cele 2 limbi si cu o usurinta care uneori ma lasa interzisa.Din toamna incepe gradinita(va merge singura nu ca pana acum la playgroup),ii plac foarte mult copiii(in special cei marisori 4-8 ani).
Vara asta nu am iesit din tara,dar am mers la plaja aici si in fiecare weekend vizitam locuri noi.
Va pupam si va uram vacanta placuta in continuare.

adelina si piticii
Noemi 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata...sau un fel de..
Am disparut - ca am fost dupa Raul in tabara si la cumnatul meu in Alba. A fost cam pe negandite - ca joi seara spuneam ca nu mergem si apoi vineri dimineata ne-am hotarat si dupaamiaza am plecat. Asa ca nu concerte...nu timp sa vorbesc cu Kmi sa ne intalnim (oricum spuneam ca stam doar pana sambata la amiaza, dar am stat pana duminica).

Nu sunt prea bine dispusa, am o perioada aiurea, nu pot sa dorm, la inceput stateam eu noptile, acum am ajuns ca nu pot sa dorm mai mult de 5 ore oricat as fi de obosita, am si o problema medicala, adica trebuie sa fac niste analize si imi sta pe creier si asta. La Alba am luat bicicleta cumnatului meu si ore intregi am hoinarit singura, de ma dor toti muschii, dar de dormit tot nu am reusit....ganduri, batraneti, ce mai?

Rein si eu am aplicat pedeapsa cu izolarea, la Raul cu rezultate mai bune decat la Giulia, doar ca mi se pare mult o jumatate de ora. Eu stiam ca atatea minute cati ani are copilul. La varsta asta daca nu e aplicata imediat, sau daca dureaza prea mult copilul nu mai intelege ce se intampla - pentru ce e pedepsit.
Mi-a placut enorm ce-ai spus despre nevoia de joc - care exista si la noi.

Ada iti doresc sa ai puterea sa te bucuri de ei si in perioada asta grea.

Diana felicitari.. in primul rand pentru maraton si apoi pentru tot ce faci. Fetele..v-am spus ca e mureseanca de-a mea?

Bianca ma bucur de progresele Amaliei..ai grija de burtica!

Ela sper ca supararea ta pe "tara" sa nu tina prea mult, daca Theei ii prieste ar fi pacat.

Adelyna, ma bucur sa te "revad".

Ioanaaaaa, Pisiiiiii, feteleeeeee!! Apelul de luni dimineataaa!

Va las, vad ca sunt incorigibila, am vrut doar sa intru sa va salut, dar nu m-am putut abtine.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

am vrut sa nu zic nimic pana nu descarcam pozele, dar m-a dat Kitty de gol: am luat locul 3 la categoria 20-29 de ani cu medalie, cupa si tot tacamul A fost interesant, a fost infernal de cald, multi au abandonat... mi-am facut si record personal pe distanta respectiva (21 km).

Alex - e un smecher dar in general cuminte. Dupa cursa am dat o fuga pana la lacul sf. ana, dar am ajuns tarziu, si dupa o ora si jumatate s-a si intunecat si apoi a venit si ploaia. La inceput s-a strambat ca "e 'ece apa, hai afaia" dar pana la urma nu s-a mai dat dus de acolo, era sa ne prinda ploaia pe-acolo. Alearga ca un nebun - probabil o mosteneste pe ma'sa , dupa ce trece de 3 ani il pot inscrie la curse de prescolari . Nu mai are nevoie de scutece, reuseste sa tina destul de mult, spune cand ii vine sa faca, si mai tine pana ajunge la un loc in care ii convine sa faca (deh, e cu pretentii, nu face kk fara reductorul lui, de ex. a tinut cateva ore in masina pana s-a ajuns la destinatie sa poata folosi reductorul). A ramas acelasi disperat dupa tractoare, si e in faza in care e in stare sa intrebe "cei-i aia?" si de 30 de ori pe ora . Seara la culcare dadea instructiuni pentru impartirea paturilor: "nu tati doa'me acoio, Asi doa'me acoio, tati doame aici, mami doa'me acoio". Le invartea el cat le invartea, numai sa ajunga el la margine Si cam atat. O sa pun si poze dupa ce descarcam ce avem noi si mai recuperam si de la socri.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_jors

Hello,

am vrut sa nu zic nimic pana nu descarcam pozele, dar m-a dat Kitty de gol: am luat locul 3 la categoria 20-29 de ani cu medalie, cupa si tot tacamul A fost interesant, a fost infernal de cald, multi au abandonat... mi-am facut si record personal pe distanta respectiva (21 km).

Alex - e un smecher dar in general cuminte. Dupa cursa am dat o fuga pana la lacul sf. ana, dar am ajuns tarziu, si dupa o ora si jumatate s-a si intunecat si apoi a venit si ploaia. La inceput s-a strambat ca "e 'ece apa, hai afaia" dar pana la urma nu s-a mai dat dus de acolo, era sa ne prinda ploaia pe-acolo. Alearga ca un nebun - probabil o mosteneste pe ma'sa , dupa ce trece de 3 ani il pot inscrie la curse de prescolari . Nu mai are nevoie de scutece, reuseste sa tina destul de mult, spune cand ii vine sa faca, si mai tine pana ajunge la un loc in care ii convine sa faca (deh, e cu pretentii, nu face kk fara reductorul lui, de ex. a tinut cateva ore in masina pana s-a ajuns la destinatie sa poata folosi reductorul). A ramas acelasi disperat dupa tractoare, si e in faza in care e in stare sa intrebe "cei-i aia?" si de 30 de ori pe ora . Seara la culcare dadea instructiuni pentru impartirea paturilor: "nu tati doa'me acoio, Asi doa'me acoio, tati doame aici, mami doa'me acoio". Le invartea el cat le invartea, numai sa ajunga el la margine Si cam atat. O sa pun si poze dupa ce descarcam ce avem noi si mai recuperam si de la socri.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Bravo Diana....felicitari......ce frumos ..pozele alea cu medalia ..superb...iar de Alex nu am cuvinte..ce m*am distrat cu imparteala unde sa dormiti fiecare.....iar cu de ce-urile de 30 de ori pe zi...stiu e foarte grea perioada asta ...trebuie sa ne inarmam cu rabdare si cu rasp potrivite....asteptam poze cand le recuperezi de la socri

Noi suntem ok..vorbim vrute si nevrute, mancam pe sarite....mai mult nu...transpiram intr-o veselie..si ata diseara o sa pun poze cand ajung acasa

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput