Are cineva inf despre pensiunea Orhidee?

Are cineva inf despre pensiunea Orhidee? | Autor: vela

Link direct la acest mesaj

Am ma incercat pe la diferite topicuri sa gasesc inf despre cazare in eforie nord, dar nu am gasit nimic concret.Eu vreau daca se poate sa stam la casa si cat mai aproape de mare si am gasit pensiunea orhidee pe site-ul unei agentii. Mi-a placut ce am vazut dar tare-as vrea niste recomandari. Noi vrem sa ne cazam de pe 3 pana pe 7 aug( mai mult timp nu avem)si s-ar putea sa nu mai gasim locuri, dar incercam ca tot spun astia pe la televizor ca nu sunt turisti.
Multumesc pentru orice informatie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helen75 spune:

Am o prietena care a fost acum 2 ani la aceasta pensiune si a fost foarte multumita. Mentionez ca a mers cu nepotica , care avea atunci 1 an, si a putut gati(bucatarie super echipata) si nimeni nu a fost deranjat de prezenta unui bebe pe acolo.
Referitor la distanta fata de plaja, nu am intrebat-o, dar poate revin dupa ce vorbesc cu ea.
Concediu placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helen75 spune:

salut,
e la 10 minute de plaja de mers pe jos in ritmul unui copil de 1 an.
si e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vela spune:

multumesc helen, intre timp am vb si eu cu proprietara si cred ca mergem acolo. Iti doresc o vara frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fritz spune:

Noi am fost chiar de curand, de pe 14 pe 17 iulie, cu 2 copii, pana in 7 ani. Am stat la parter si nu am avut balcon, dar camera a fost 1 milion pe noapte, fata de 1,5 milioane la cele cu balcon. S-au oferit sa ne dea si pat suplimentar, gratis, dar nu am avut nevoie. Camera este f. mare, curata. Am avut doar 2 prosoape de la ei, nu stiu daca trebuiau mai multe, dar nici nu ne-am legat de lucrul asta. La restaurantul lor am luat doar pranzul, din cauza de bani...Am mancat niste ciorbe excelente, de legume, de pui, porc, vita. Portiile sunt f. mari. Iar seara am fost la restaurantele cu autoservire, unde am testat diverse chestii si am ajuns la concluzia ca tot puiul e de baza...Sunt de evitat paneurile pt. ca jumatate este numai coca... Noi ne-am cazat la fata locului, fara nici un telefon prealabil. Tinand cont ca mergeti tot in timpul saptamanii cred ca vor fi locuri libere. In rest, cum au spus si fetele, distanta este f. mica pana la plaja, iar plaja noua ne-a placut f. mult!! Am stat pe prosoape, nu la sezlonguri. Dar la 7-7.30 eram pe plaja, pt. ca altfel nu mai era loc aproape de apa, ca sa pitem supraveghea copiii. M-am cam lungit, asa ca ma opresc aici. Vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

daca discutia mai prezinta interes, va rog continuati aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132732&whichpage=9

multumesc de intelegere

Mergi la inceput