Condica salajencelor!!![98]
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
acu fara gluma, ai incredere sa-l lasi pe dragos cu soacra?
ioi ,acu pun paie pe foc, da mno ma manca in patina sa intreb
.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Bimilit spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babymom75
Asa deci... tu vrei sa ma scolesti pe mine!? ![]() Mama lui ![]() ![]() |
si eu sper sa nu ma ramolesc pe cand oi ajunge soacra
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
babymom75 spune:
Da tu, a mea e soacra de soacra. De cand ne-am mutat de la ea, toata ziua e pe capu' meu - de dimineata pana seara. Ma sufoca! Vine uneori inca de di-naite de a ne trezi si sta pe scari in fata casei ( ca nu i-am dat cheie - scorpie de nora ce sunt! ) si sta pana se lasa umbrele. Ea crede ca ma ajuta, si chiar o face, dar nu intelege ca MA SUFOCA!
Mama lui Dragos si a lui
Victor
Bimilit spune:
de ce nu ii spui frumos si apoi dur.daca nu pricepe poti sa-i desenezi.
auzi da de ce o deschizi?
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bimilit acu fara gluma, ai incredere sa-l lasi pe dragos cu soacra? ioi ,acu pun paie pe foc ![]() ![]() |
Am incredere, ca si cu Victor a stat tot ea, si inca de la 6 luni ( atunci eram medic rezident si trebuia sa ma intorc rapid la munca, sa nu pierd examenul de specialitate). Se teme de gura mea si nu indrazneste sa-mi iasa din vorba in ceea ce priveste cresterea copiilor. Stie c-o tai de la ratie daca face altfel. Isi ia revansa in schimb in alte domenii...
Mama lui
![](copilas.gif)
![](bici.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Deci am intrat sa va zic ca am ajuns acasa, mama e si ea la noi, a ajuns cu 30 de minute mai devreme si ne astepta la usa . <am adus si motanelul, e un scump si un dulce de nu se poate...
<norvegia e coplesitoare, e atat de frumos pe unde am umblat, de nu am cuvinte...pur si simplu mi se pare de nepovestit.
Nu stiu voi ce ati mai pove, sper ca in zilele urmatoare sa intru macar intre ce mai pove voi pe aici, dar am de vazut poze, scris la unii si altii, scris pe bloguri si postat fotografii, apoi mai am 3 zile de concediu si inceo munca, asa ca nu stiu daca si cum oi fi pe faza. <cand mai am timp, mai intru sa va arat macar poze, ca de povesti va trimit pe bloguri cand oi posta ceva.
Tzuk la toate!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
bine ca nu are pretentia sa stea cu voi in casa , ca sa nu naveteze zilnic.
totusi esti putin norocoasa ca ai ajutor in ceea ce priveste ingrijirea copiilor.eu nu ma pot lauda cu asa ceva.
Bimilit spune:
gata.
va pupez si salutez.fug la.
somn usor fetelor.va tzuc apasat pe toate, da si pe puiutii vostri.
PS:Lavinia cand veniti la zalau?sper ca nu la botezul nepotelului/nepoticii.
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bimilit de ce nu ii spui frumos si apoi dur.daca nu pricepe poti sa-i desenezi ![]() auzi da de ce o deschizi ![]() |
I-am spus in toate felurile si mai subtil si mai direct, si frumos si urland. Da' ce sa-i fac? nu pricepe, sau nu vrea sa priceapa. Ea asa crede ca e bine: "sa se sacrifice" zilnic si "sa nu fie apreciata".
Au fost zile cand n-am deschis-o ( pe bune! ) si ce crezi c-a facut: s-a dus in gradina, in spatele casei si si-a gasit de lucru pe-acolo. Dupa catava vreme m-am dus la ea nevinovata, ca... "doar acum am observat-o". De asta nu te scapi! E ca raia! Am invatat in schimb sa n-o mai bag in seama, sa nu-mi mai fac nervi din cauza ei. Daca vine bine, o salut s-apoi imi vad de-ale mele, o ignor. La un moment dat se intampla sa se prinda, si-atunci zice: " No bine, vad ca n-ai nevoie de mine. Ma duc acasa" La care eu, sec: " Bine. Va sun daca am nevoie de ajutor".
Sta la 5 min. de noi si dupa max. 2 ore e inapoi.
![](bang.gif)
Mama lui
![](copilas.gif)
![](bici.gif)