Condica salajencelor!!![98]

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Io nu m-am culcat, da am dat o fuga pana la Dragos, ca e ora lui de trezit si de supt.
Tu Bia, daca mergeti in Ungaria sa nu faci sa nu treci si pe la mine, da? Maine sa deschide Tesco mare la Beretyujfalo ( habar n-am dac-am scris corect ). Tare bine-mi pare ca e doar la 20 km de noi! Odata dam o fuga pana acolo!

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Io nu-s suparata .ah... inca nu-s divortata.

Bia, fiecare fecior cu ce-l doare. mi-e dor de shoppingareala...maine -adica azi-trag o fuga la oras, poate prind cateva minute de shopping
Olim, cum se simte Marius?

Io mai is in zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

olim, ursii au locul lor special, adica in pat.gata am scapat de plimatul lor prin oras ca deja cunosc bine si imprejurimile.acu masinutele ni-s dragi ,da alea mici si sofosticate si cu forme ciudate si pistoalele ca sa ma impuste cand is lea.shopping in spania, nu cred ca pupa curand feciorii mei.e drumul lung si obosior.iar cu avionu nu viu ca nu poci lua multe.

lavinia , io merg la debrecen.adica am fost doar de 2 ori cu adriana si oti.drumul spre oradea,pe la suplac e crunt,iar roata ,pe la huedin, nu se merita ,ca e prea lung.

Mergi la inceput

lavinia, da poate veniti voi la zalau.as vrea sal vad pe victoras.eu il stu doar bebelus,bine si pe tine si dragos vreau sa va vad, dar am in memorie imaginea lui victoras.

miki, shoppingareala, ai?

Mergi la inceput

olim, esti spargatoare de grup.fata lasa omu sa se hodineasca ca merge in cursa.nu-l epuiza.auzi ,da cum sa nu raceasca omu daca tu il vlaguiesti.

Mergi la inceput

lavinia, baietii dor fiecare in camera lor?
s-a reglat dragos cu somnu?

iti raspund eu in locul lui oti:DA il mai alapteaza pe iubitul meuAlex.asa scumpic si dulcic e.

Mergi la inceput

heiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,malasati sa aberez singura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Blondo eu mai sunt in zona .

Mergi la inceput

Nu tu Bia! Am venit sa aberez cu tine, da' am cetit din urma. Am vazut ca ati avut treaba cu soacrele. Saracele!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
lavinia , io merg la debrecen.adica am fost doar de 2 ori cu adriana si oti.drumul spre oradea,pe la suplac e crunt,iar roata ,pe la huedin, nu se merita ,ca e prea lung.

No bine, si noi tot la Debrecen mergem, da' voi pe unde "zburati" daca nicio varianta de drum nu va e buna??

Mergi la inceput