Condica salajencelor!!![98]
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui livya am intrat un pic la voi,ca imediat il culc,vaiiiiii ce nervi are copilul asta... ![]() ![]() ![]() ![]() mami de mihai speedy |
mai da nu-l deranjeaza ceva?poate e agitat de la caldura.da stai linistita ca e o etapa doar,scapati voi curand de fazele astea.da nu te vaz prea bine ca acusi ajungeti la rasfatul bunicilor, si o sa-ti trebuiasca nervi de otel.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mikiriki spune:
Merge fata de acasa si ati terminat capitolul
Tu Bia, eu nu am mai mancat dupa ora 18 seara, apoi mi-am schimbat meniul..am inlocui sarea iodata cu cea de mare, uleiul de floarea soarelui cu cel de plante..etc. Am mai avut stress, nervi...si am slabit , acum mananc linistita la orice ora si nu ma ingras ..adica sper
. Nu mai nanasesc in vara pt ca..
nu mai am soacra
Sunt in zona...fac meniu de party
livya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
mai da nu-l deranjeaza ceva?poate e agitat de la caldura.da stai linistita ca e o etapa doar,scapati voi curand de fazele astea.da nu te vaz prea bine ca acusi ajungeti la rasfatul bunicilor, si o sa-ti trebuiasca nervi de otel. Bimilit - soacra cu DOUA nurori ![]() |
eu zic ca de la caldura,apoi e si umflat in gura,dintii sau maselele ce -o fi,
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](bang.gif)
![](pupic.gif)
![](nani.gif)
mami de mihai speedy
Bimilit spune:
citat din mesajul lui mikiriki Merge fata de acasa si ati terminat capitolul ![]() Tu Bia, eu nu am mai mancat dupa ora 18 seara, apoi mi-am schimbat meniul..am inlocui sarea iodata cu cea de mare, uleiul de floarea soarelui cu cel de plante..etc. Am mai avut stress, nervi...si am slabit ![]() ![]() ![]() Sunt in zona...fac meniu de party ![]() Wohlleben ist die beste Rache!...Miki |
tu fata io te tzuc apasat
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Bimilit spune:
livia, noapte buna.
inceraca sa-i canalizezi energia spre ceva placut ptr amandoi:alergat in parc, tobogan,shopping,intalnire cu prichindei,mazgalit cu creta pe tablita,fotbal, etc,etc.iar seara bagati plimbari lungi ca sa adoarma un ,doi.
mikiriki spune:
Io vreau sa vin...sper sa am si liber, am luat iarasi totul de la 0. Normal ca ne cafengim...oricum nu am chef sa stau prea mult cu restul ( in afara de familie) pt ca nu am chef de intrebari. is fericita ca am scapat de soacra, nu ma deranja ea prea tare..dar si cand ma prindea
se razbuna.
livya spune:
citat din mesajul lui Bimilit livia, noapte buna. inceraca sa-i canalizezi energia spre ceva placut ptr amandoi:alergat in parc, tobogan,shopping ![]() Bimilit - soacra cu DOUA nurori ![]() |
azi nici nu am iesit deloc,la e caldura a fost,sper miine sa ies un pic cu el macar dimineata buna,ca oricum se trezeste la 7,imi beu cafeiu rapid si am iesit un pic,seara apoi vine tata sau,si nu mai ies,il dau io la bunici sa-l plimbe pana se satura
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
![](pupic.gif)
noapte buna la toate fetele,va pup pe toate
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](nani.gif)
mami de mihai speedy
Bimilit spune:
citat din mesajul lui mikiriki Io vreau sa vin...sper sa am si liber, am luat iarasi totul de la 0. Normal ca ne cafengim...oricum nu am chef sa stau prea mult cu restul ( in afara de familie) pt ca nu am chef de intrebari. ![]() ![]() Wohlleben ist die beste Rache!...Miki |
cred ca e greu, mai ales ca esti printre straini.
auzi da nu esti obligata sa dai explicatii.e viata ta, tu ai dreptu sa decizi ce e mai bine pentru tine.bafta fata.o sa reusesti sa-ti faci tot ce ai avut.