Condica salajencelor!!![98]

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

schimbul 3 aliniereeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Sunt happy. M-o oprit un nene doctor dintaros in magazin azi si mi-o zis ca ii plac torturie mele ca cica le-o vazut pe net.

Dulciuri

Io zic ca trebuie sa-i ceri cota parte din venit, ca ii trimiti clienti cu torturile .

ma duc la nani, pe maine!

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

prezent

Mergi la inceput

io nu am burtica, cel putin nu stiu, ca in Romania 6 saptamani nu mi-am gasit nimic
din 1 septembreie are colegu concediu, sper sa nu ajungem insa in romania pt soacra ca e destul de rau, a a inceput chimi si e bai

Mergi la inceput

ma duc la si eu ca vad ca vorbesc singura
o zi excelenta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Sunt happy. M-o oprit un nene doctor dintaros in magazin azi si mi-o zis ca ii plac torturie mele ca cica le-o vazut pe net.

Dulciuri

Oti, daca ar fi fost in locul tau o americanca cu asa succes, si-ar fi deschis business.Stii ca indiferent de ce vremuri sint, de mincat lumea nu se lasa.Si mai ales ca nu vorbim de snitele, pizza sau cartofi pai.Pentru petreceri, ocazii, sint dispusi sa plateasca un ban.Mai ales daca e si calitate.
Sau, cel putin, asa cred eu.Corecteaza-ma daca gresesc.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Pentru cine vrea si se poate uita, am pus poze noi pe hi5.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

io nu am burtica, cel putin nu stiu, ca in Romania 6 saptamani nu mi-am gasit nimic

Io am burtica, dar e la fel de mare de vreo 15 ani incoace.Seamana cu un cantalup.E decorativa, nu e cu nici un sens ascuns.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Si il puteti vedea pe Rudy aici

- Dr. Seuss

Mergi la inceput