Burtici fericite de septembrie-octombrie (102)
Raspunsuri - Pagina 19
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Nu stiu daca am facut bine copiind ce a scris ca am cam agitat spiritele. DAr sincer am vazut negru in fata ochilor cand am vazut PM-ul. Nici eu n-am vrut sa agit spiritele sau sa ma iau de ea dar m-am socat pur si simplu cand am vazut ce mi-a scris. In plus consider ca daca avem ceva sa ne spunem, o facem pe forum nu pe privat, daca eu am atacat-o pe public trebuia sa faca la fel. Am vrut sa raportez la moderator mesajul dar... |
nu , nu , eu a vazut negru si a trebuit sa citesc de cateva ori sa inteleg , tu ma mir ca ai mai vazut

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
madalina84 spune:
MIMIKA e de groaza soacra-ta asta 

Eu avea problema asta cu mama,de fapt si acum dar mai rar,care cand venea la mine,imi manca dulciurile sau intreba"nu ai si tu ceva bun?",dar a rezolvat-o tata repede si acum ma intreaba"pot sa mananc?"![]()
Eu am probleme cu una din proteze,adica o pun usor dar ma chinui rau sa o dau jos
si simt cum fortez muschii cand o dau jos
DAR mai rezistam noi putin![]()
La mine tata o sa fie cel care o sa ma ajute f mult,se si pensioneaza acum,pt bebe,caci cu mama "m-as lua la bataie" la cat de bine ne intelegem noi,o zi da 10 ba![]()
Fetele,eu sg lucru care l-am cumparat au fost niste tampoane de san,iar de restul se ocupa sora-mea,din superstitia ei,sa nu cumpar eu nimik si din cauze financiare ca in austria sunt mult mai ieftine ca aici
Mi-a venit si mie contractul pt celule stem,am vb si de vaccinul pt hepatita b,care costa 750 ron,duminica imi vine unu din carucioare,iar daca vine si al doilea unul il voi da,am primit si patut sigur sigur dar inca nu l-am luat,mai prin august cand voi face curat in casuta mea si a lui bebe
BEbe e fff activ si imi da atat de jos incat ma sperii uneori dar trece
Referitor la caini,din cauza ca mandra mea,bony,lasa mult par in primele luni o sa stea la ai mei,3 scari distanta,si o voi vizita eu.Eo nebuna si latra pe toata lumea dar fara sa muste,iar azi si-a luat o palma in cap de la tata si asa am bocit ca nu ma mai puteam opri
(alergase o fetita dupa scara),merita si nu merita dar deh...
Eu sunt pe vodafone acum si mie tare greu sa vad poze dar o sa prind o zi si o sa stau la vizionat
Fetele imi era asa dor sa vb cu voi,incat acum nu mai ma opresc
Puneti-mi un STOP ceva![]()

27+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
uve_got_mail spune:
Hai sa ne vedem de ale noastre...
.
Eu maine o sa merg la o nunta si mi-e cam frica pentru Samburica mea, nu prea ii place zgomotul; de fiecare data cand e muzica tare sau cand ma epilez se intoarce si sta cu capul in jos - imi apasa colul si vezica de zici ca atunci vrea sa iasa...Si sper sa nu am bafta de vreo boxa in spinare...![]()
Soacrele or fii si ele pofticioase, stiti cum se spune si de soti ca se ingrasa in timpul sarcinii partenerei. Al meu care e innebunit dupa dulciuri spera ca o sa imi placa si mie si o sa am pofte de prajituri cat mai mari si mai plice de ciocolata. Dar, surpriza, eu nu am pofte, mai ales din astea! Si a ramas cu buza umflata
Ieri mi-a fost pofta de melcisiori cu lapte si a fost incantat si el
28+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
Danuta1979 spune:
Fetelor, referitor la puls....aveti idee daca e vreo poblema?
M-am uitat pe carnetul gravidei si pulsul meu in ultimee luni- cel putin la controale era: 87 api 92 apoi 98 apoi 100 apoi 110 eci in continua crestere. Tensiunea in schimbs-a mentinut mica, sciland intre 9 cu 5 si 10 cu 6.
Voi ce parere aveti?
Dana
30+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
kiki_cri spune:
Vreau sa va intreb si eu ceva...candidoza...afecteaza cu ceva bebele?Sau la ce analize se vede daca exista sau nu? (numai la controlul vaginal?)
KIKI
29+
si 
Poze KIKI
claucia spune:
Ba, Madalina scrie ca imi place mult cum scrii. Esti o draguta si o optimista si mie tare imi plac oamenii optimisti, nu mai spun ca esti si frumoasa!
Clau
30+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui claucia Alex sa nu te simti exclusa, eu cum crezi ca ma simt cand lumea vorbeste de Krantz eu ii dau cu secretia de la Medlife, lumea de animale eu de glicemii? |

pai asta mai patesc si eu ca mai primesc cate un telefon si raman imediat in urma 
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
uve_got_mail spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui MariaI
Cred ca mai bine ma duc si intreb direct la receptie si ma lamuresc ei. Ideea e ca nu mai am chef sa dau banii si pe consultatie si pe analiza. Doar pe analiza. (am devenit zgarcita :p) Maria Alex (5 mai 2004) si BB nou 25+http://cealalta-realitate.blogspot.com/ http://www.copaculdehartie.ro/ mare 2009 |
Te inteleg perfect, la cati bani dam in sarcina asta, puteam sa luam bebelului o gramada de chestii. Dar cheltuim si pentru linistea noastra pana la urma...
28+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
claucia spune:
| citat din mesajul lui kiki_cri Vreau sa va intreb si eu ceva...candidoza...afecteaza cu ceva bebele?Sau la ce analize se vede daca exista sau nu? (numai la controlul vaginal?) KIKI 29+ si ![]() Poze KIKI |
Afecteaza numai la nastere cred. Dr meu insista ca oricum exista acolo, ca in sarcina se exacerbeaza si ca este aproape normal sa o ai in faza acuta. daca nu e, si mai bine.
Apare in analize daca faci analiza de secretie si culturi de secretie vaginala. Mie cand imi scrie ce sa fac, scrie sa se ia de la intro sau ceva de genul, fara valve, fara sa se bage prea adanc in povestire.
Si nu ai treaba cu consultatia, poti merge la Medlife de ex (sau suni sa te programezi) si iti recolteaza o asistenta.
Clau
30+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007 varsta bb2
kiki_cri spune:
Claucia, mersi de raspuns...inteleg ca afecteaza la o nastere naturala (si nu la cezariana).
KIKI
29+
si 
Poze KIKI