Prietenie la plesneala*60*CAMPANIE PT MIHAITA
Raspunsuri - Pagina 12
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Deci eu am CM ceas la 28 de zile si azi e prima zi de intarziere anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2 |
Doamne ajuta
! la cat mai multe saptamani de intarziere ...
...parca sunt vreo 38...39...pana la ...nu mai stiuwww.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Deci eu am CM ceas la 28 de zile si azi e prima zi de intarziere anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2 |
gata...ma apuc de batut matanii sa fie ceva cu ochisori...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
ambitioasaSa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
ancadragoman spune:
Hai sa dea Dumnezeu!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
mihaela77O spune:
ta nan nan...o fi cu ochi?

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
am vrut sa pun un filmulet cu mihaita de la balaceala,dar nu ma lasazice ca-i prea lung....

andra
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
miha mai taie din el daca e prea lung
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui Delphinas miha mai taie din el daca e prea lung www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me Infertilitatea este o boala Bazar pt Mihaita ambitioasaSa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare |
nu stiu cum...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
ralualexandrei spune:
Anca eu bag

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
kariguld spune:
si asta e de rau? sau de bine!

Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
ancadragoman spune:
de bine...un copil este numai de bine
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2