Prietenie la plesneala*60*CAMPANIE PT MIHAITA
Raspunsuri - Pagina 10
mihaela77O spune:
tura a doua de plaja,n-a mai mers,a plouat...dar ce a plouat,asa ca mi-am luat kupilu si ne-am plimbat toata mamaia cap-coada cu autobuzul supraetajat si decapotabil!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
stati asa ca eu nu mai inteleg ce e balamucul asta acili`sha???
da eu va las sa va revergoreze si va gasesc si fericirea prinsa-n usa??? noo...asta necesita musai
eu sunt un mic racusor tractorist...fusai la o pitrecere si m-am bronzat asa cu model...ma cam ard tzatzili da nu e bronzate prea tare.
acum ma duc sa ma gudur pe langa al meu sot savad ce mai face...ne vedem maine la
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
misha71 spune:
Gudureala asta se lasa si cu iaurt pe unde te-ai ars?
Tizo pai astia n-au dat nik de ploaie la mare.
Io va zic noapte buna, ca maine am o zi grea: mici si bere cit incape!!!!!!!!!!! la mitingul de ziua aviatiei
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Gudureala asta se lasa si cu iaurt pe unde te-ai ars? Tizo pai astia n-au dat nik de ploaie la mare. Io va zic noapte buna, ca maine am o zi grea: mici si bere cit incape!!!!!!!!!!! la mitingul de ziua aviatiei **************************************************************** Drum bun, licurici iubit! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008) excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ) |
mishule,asa de lunea o iei cu mici si bere?
ce viata....
nu stiu ca eu nu ma uit la meteo,faza este ca am plecat fara masina,ca lui mihaita ii place cu autobuzul...
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
misha71 spune:
Asta-i baiet de criza, minca-l-ar mama pe el Na! Sa nu mai zici ca nu ai baiat econom!
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Asta-i baiet de criza, minca-l-ar mama pe el Na! Sa nu mai zici ca nu ai baiat econom! **************************************************************** Drum bun, licurici iubit! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008) excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ) |
daca tu zici....!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
gata,fug si eu la culcare,ca mi-e un somn....va pupacesc!
kari,vorbim maine!
p.s.fetele,maine este sfantul ilie sau poimaine?
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
ralualexandrei spune:
Maine este.
Noapte buna!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
ralualexandrei spune:
Eu am terminat eu incep
Deci doamnelor poftiti la fara numar fara numar(am ramas setata de sambata noaptea)
Kari opincile nu mi le-am rupt ca nu prea am avut pe ce in schimb am ras cu lacrimi asa ca mi-am cam stricat machiajul.
Azi e zi de sarbatoare asa ca voi calca 2 t de rufe incepand de acum,cine mai doreste cine mai pofteste?!Delphi????
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Delphinas spune:
neata cu ochii abia dezlipiti de somn. nu stiu ce voi face azi la munca ca eu dorm pe mine. nu mai pot de somn
andra multam mult de dar ma fa o tura ca eu am devorat-o pe toata.
bey...e sarbatoare azi, cum sa calci. te pedepseste sf ilie...shazi cuminte. pot sa mai astepte hainele necalcate.
ma duc sa ma trezesc si eu cat de cat.
misha petrecere frumoasa azi.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare