Gradinita OK DR Tberei
Fiica-mea a trecut prin 5 gradinite, e o poveste lunga.
Am tot mutat-o din diverse motive, una era foarte departe de casa si drumul era chinuitor, a fost la una de stat dar erau multi copii in grupa si nu-i mergea bine etc.
In ultimul an am descoperit o gradinita la care i-a mers bine din prima
zi, de stat gradinita 90, in apropierea Mall-ului Plaza.
singurul dezavantaj:
este cu program scurt (nu include programul de dormit sau masa,
doar o gustare care este adusa de-acasa)
Am fost impresionata din prima zi de diversitatea activitatilor :
teatru ( dupa ce li se citeste o poveste interpreteaza copiii diverse roluri) activitati practice (desenat pictat etc) gimnastica, maniere
(salut, comportament la masa etc), premierea la sfarsitul orelor etc.
La gradinita particulara unde doar auzisem despre aceste activitati din prezentarile directoarei, aici esti informat direct de la copil
si te uimete cand il auizi recitind de exp Tatal nostru (chestie care nu o stiuse inainte) sau facandu-ti un anumit comentariu legat de stiintele naturii etc.
Stiam ca-i merge bine fiindca venea fericita in fiecare zi de la gradinita, canta imi povestea ce facea, imi spunea o gluma etc..
Un alt punct forte al acestei gradinite este numarul mic de copii din grupa (20 in catalog) , un numar acceptabil cu care poti lucra in bune conditii.
Cost : o
Optionalele se platesc, engleza si dans, o suma nesimnificativa
Alt punct tare:
copilul se imbolnaveste mai rar.
M-am intrebat si eu de ce?
1. fiind casa inalta, salile sunt mai aerisite
2. nu sunt adusi copiii bolnavi dat fiind ca exista o persoana
care sta zilnic cu copilul in restul programului de la gradinita, asa ca nu exista parinti care sa-si lase copilul racit la gradinita fiindca nu a
avut cu cine sa-l lase.
Si ce mai este impresionant:
Serbarea de la sfarsitul trimestrului
Am participat la mai multe serbari, nu numai la cea a copilului meu
si pot spune ca serbarile la aceasta gradinita au fost spectacole adevarate.
Am simtit nevoia sa postez acest subiect fiindca eu aflasem de aceasta gradinta ca ar fi buna de cand avea fiica-mea de 3 ani dar am refuzat s-o duc fiindca avea program scurt si n-aveam cum sa acopar tot programul meu de servici. Asa sa nu repetati greseala mea.
Raspunsuri
alsa spune:
Am auzit si eu de aceasta gradinita. Numai lucruri bune. As vrea sa te intreb, inscrierile se pot face oricand, ca la particular, sau pentru anul acesta s-au terminat?
Midori spune:
in iunie stiam eu, dar poti incerca si acum
depinde de ce disponibilitati mai are si la ce grupa.
Vorbeste cu D-na Directoare Iordache, este o tipa super OK.
vezi ca au si un site, parca pe gradinite bucuresti apar.
alsa spune:
Midori, poti detalia un pic, te rog. Cum sunt educatoarele, cate sunt la o grupa, cum este personalul in general, cum arata gradinita, daca au curte mare, ce dotari au.....etc., etc.
Fetita mea are 3 ani, ar fi grupa mica.
Multumesc.
Midori spune:
mai, hai ca am uitat sa ma log-ez si am pierdut ce scrisesem
cunosc doar o educatoare, cea pe care a avut-o fiica-mea, dar va mai preda in anul urmator,
casa e mare, cu pereti inalti, modernizata, cu purificator de aer, aspirator etc (eu ma duceam doar in vizita la gradinita fiindca eram la servici cand ar fi trebuit s-o duc sau aduc.) asa ca multe amanunte nu stiu sa-ti dau,
era frumos asa, curat cu povesti pictate pe pereti...
fiind program scurt e doar o educatoare pe grupa si mai sunt 2 doamne care se ocupa de intretinere,servit gustarea, ajutat copiii cand este cazul, la schimbat cand au dansuri etc
poti sa te duci sa vizitezi, da un telefon inainte.
http://www.gradinitebucuresti.ro/index.php?c=-3&s=6&g=226
Doamnele de acolo sunt amabile. poti sa intrebi si cine e la grupa mica