Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Si nici nu vreau sa-mi imaginez cum o sa fiu eu cu nervii la pamant, la grupa mica numita si "valea plangerii"...va dati seama

22+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

neata
pai elevii nu vin pe 1 ci pe 14.... deci te-ai scos

20+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_lip25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Dragele mele,
Gata cu morfofetala mea la dr. Pop, ptr. care am avut mari emotii.
Bebe este foarte bine, are 700 gr. si un avans de o sapt. si o zi.
La mine lucrurile stau cam asa: placenta anterioara gr.2-3 cu mici necroze, un hematom, col lungime normala(3,4 cm) inchis si a vazut echografic si contractii.Recomandare de repaus, insa eu de cand sunt in risc maternal, nu fac altceva decat sa dau din gura.
Avem poze 4D in care bebe sta cu manuta sub cap, plang cand vad poza aia.

Va pup si va urez W-E placut

buna burtici, noua-s si eu pe forum...mi-a luat ceva timp sa imi fac curaj sa pun si eu ceva intrebari...sunt o burtica de 22 sapt si de vreo 2 sapt am ceva dureri de burta in partea inferioara...acum o sapt am avut o pasa proasta si nu prea am avut pofta d mancare,am fost stresata si durerile s-au accentuat si mai rau...nu sunt puternice,doar ma apuca o data pe zi si ma tin cam 15-20min.am vb cu medicul de familie si mi-a spus ca au inceput contractiile,timid,dar au inceput...asa devreme? sapt asta o sa merg si la ginecolog,pt ca eu intre timp a trebuit sa-l shimb si a durat ceva timp pana am gasit unul de care sper sa fiu multumita...si inca ceva...am auzit azi o noutate si voiam sa intreb si eu poate ma lamureste cineva pana ajung la medic...cu o dioptrie la ochelari de -5.00 voi putea sa nasc numai prin cezariana?
va multumesc si sper sa ma primiti printre voi...

23 +

la mine a ramas ca ma suna pana pe 20 iulie sa ajung la el la consult...am tot vb la receptie...si au spus ca ma suna ele...si nu m-a mai sunat nimeni.....si eu vreau sa aud ca Flavius e sanatos...
Unde sa mai sun...ca nici pe mobile nu raspund...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput