Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Ionelamaria si A_driana si Ramonika felicitari pt jumatatea drumului.
Luciandrea ai PM....iar legat de picioarele umflate...la mine, in sarcina cu Darius a fost prapad....eveam butuci in loc de picioare ..acum e mai bine, probabil si din cauza ca nu merg la servici...nu stiu cat ajuta ceaiul ala...dar daca il incerci sa imi spui si mie cum este...
Lucy si felicitari pt Fetita...nu ai un nume pt fetita ta????
crlp sanatate multa iti doresc...si cred ca trebuie sa fii atenta in primul rand la ce papi...sa nu fi facut vreo forma de enterocolita....

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

fetelor eu nu pricep....
monis, te rog frumos daca poti si ai timp sa-mi faci si mie ca la simina (dar cu explicatii clare te rog sa inteleg ).....sau oricare daca stiti...eu stau in felul urmator:
ian 2009 brut 720-net 551
feb 2009 brut 720-net 544
martie 2009 brut 720-net 544
aprilie 2009 brut 720-net 544
mai 2009 brut 720-net 544....pe iunie si urmatoarele voi avea tot 720 brut
de la 1 sept intru in concediu de odihna toata luna...apoi din 1 oct in prenatal....spune-mi te rog in prenatal si postnatal cat voi lua?

scuzati fetelor, pe care nu le interesaza asta......dar eu vreau sa stiu...daca ii prea mare ,,deranjul'' aici pe forum, poti sa-mi raspunzi pe PM, daca ai chef

multumesc

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

20+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Adriana, eu am mai vrut sa-ti dau PM mai de mult, dar nu il ai activ....
Ia vezi, il poti activa?

monis 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

Camy , sigur erau pentru mine mesajele de pe PM? poate ai incurcat, nu-i nimik..

20+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna fetelor!
Nu sunt in stare sa citesc ce ati scris...sora mea e in travaliu si nu stiu mai nimic de ea
I s-au rupt membranele azinoapte pe la 2 ,a dus-o sotul la maternitate ,au mai vorbit putin pana spre dimineata si apoi gata ca nu au voie cu telefoane in sala de nasteri. Asa ceva numai la noi,in loc sa progresam,regresam.
A vorbit sotul ei cu diverse persoane pe acolo si cica o sa fie anuntat cand se schimba ceva si nu mai stie nimic de la 9.
offffffffff,asta e ,ma rog din tot sufletul sa fie bine si sa termine o data ca sunt deja 11 ore de travaliu.

Ies putin din casa ca nu mai pot sa stau asa cu telefoanele langa mine.Va pup si poate trimitem toate un pic de energie pozitiva.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

monis, ti-am trimis PM.....eu nu mai stiu ce sa cred....unii zic ca ii doar 85% din brut si atat, fara nici o retinere....altii ca se retine CAS-ul 10,5 %

20+ David

Mergi la inceput

Camy, scrii mai intai ca ai o nelamurire, apoi spre finalul mesajului nu mai e nelamurire... ci devine certitudine.
Cine face la voi salariile este in maxima eroare, nici nu inteleg cum se poate intampla... numai daca le fac cu hartia si pixul in mana, ca altfel orice soft 'stie' ce zile se inmultesc si cu ce....
Acuma daca la tine s-a inatmplat asa (adica cu 30/31 de zile in loc de 20/21/22 etc) si ai luat mai multi banuti, sa-ti fie de folos, numai ca saracului patron al vostru ar trebui sa-i atraga cine atentia asupra acestui... detaliu... pentru ca astea sunt venituri necuvenite...

Oricum, revin si zic ca informatiile ar fi bine sa fie verificate in mai multe surse - asa ca ziaristii - pana sa fie postate ca adevaruri. Ce ni se intampla la un moment dat nu poate fi postulat ca adevar numai pentru simplul fapt ca cineva a patit asta...

monis 24

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

monis, ti-am trimis PM.....eu nu mai stiu ce sa cred....unii zic ca ii doar 85% din brut si atat, fara nici o retinere....altii ca se retine CAS-ul 10,5 %

20+ David

Se retine pensia (CAS), 10.5% dar doar corespunzatoare salariului minim pe economie - cel de 600 de lei - indiferent ce salariu ai tu. Iti trimit calcului PM, stai doar sa rulez softul de salarii pe cazul tau particular.

monis 24

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Camy, scrii mai intai ca ai o nelamurire, apoi spre finalul mesajului nu mai e nelamurire... ci devine certitudine.
Cine face la voi salariile este in maxima eroare, nici nu inteleg cum se poate intampla... numai daca le fac cu hartia si pixul in mana, ca altfel orice soft 'stie' ce zile se inmultesc si cu ce....
Acuma daca la tine s-a inatmplat asa (adica cu 30/31 de zile in loc de 20/21/22 etc) si ai luat mai multi banuti, sa-ti fie de folos, numai ca saracului patron al vostru ar trebui sa-i atraga cine atentia asupra acestui... detaliu... pentru ca astea sunt venituri necuvenite...

Oricum, revin si zic ca informatiile ar fi bine sa fie verificate in mai multe surse - asa ca ziaristii - pana sa fie postate ca adevaruri. Ce ni se intampla la un moment dat nu poate fi postulat ca adevar numai pentru simplul fapt ca cineva a patit asta...

monis 24

Pai si atunci spune tu cum e cu concediul asta de 126 de zile...
ca nu este sigur cu zile lucratoare...ci cu zile calendaristice...adica trebuie sa fii platit...nu?
Altfel cum iti explici ca in acele 126 de zile iei mai multi bani decat in general?????
Eu stiu ca Marius a postat exemplul dat de tine ca am citit si eu...o sa-i trimit si eu PM..
Se poate ca la mine la servici sa fi gresit tanti care face salariile...dar toata lumea sa fi gresit???..ma refer la odisee de iul-aug 2008 unde am fost cu Darius..
..acolo toate au avut acest concediu de 126 zile...date calendaristic...si de aici mai multi bani...

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

offfffffffffff..greu

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput