Praline belgiene (38)
Raspunsuri - Pagina 9
morgane spune:
Buna, fete,
Carmita, da ai dreptate, insa m-au derutat ca nu se specifica nimic pe site-ul lor Si vroiam sa stiu ore alea, alea, sa nu stau aiurea prin parcari. Tu cum te mai simti?
Alra, merci mult pt info.
Miha, o sa incerc si nr de tel dat de tine, sa vedem ce iese.
Fete, bbq a fost o minune, dar v-am simtit lipsa. S-a mancat si baut pe rupte, insa nu s-a dansat, ca cine era sa-i incite ? J Am muncit foarte mult sa multumesc pe toata lumea si doar am apucat sa musc dintr-un mic ca iar m-a chemat datoria. Locatia a fost superba cu corturi cu motz, de ziceai ca e nunta de soi, loc de parcare, ce mai , ca la case mari. La anu’ nu va mai iert, puneti mana pe agenda si scrieti cu rosu !
Pana atunci insa mai e.
Pupici apasati la toate cutia,
Mihaela1171 spune:
Morgane felicitari pentru organizare, sunt convinsa ca a fost super! As fi tras o dantuiala, chiar si asa obosita dupa drum...
Dar n-a fost sa fie...insa data viitoare cu siguranta .
O saptamana buna tuturor
Bepii spune:
Salutare fete cucuiete,
Gata, m-am intors din periplul prin Europa. Azi am ajuns acasa, abia asteptam ca tare multe drumuri am batut si chiar mi-era dor sa dorm in patul meu, sa-mi alint pisica si desigur sa mai aflu vesti despre voi. Fu bine, fara incidente, foarte cald peste tot cu exceptia Elvetiei unde pe varf de munte era o ceata deasa de nu te vedeai om cu persoana si implicit frig rau, am stabatut in sir indian cu motocicletele Franta, pana la Mediterana pe Coasta de azur, de-acolo am luat ferry-ul catre Corsica unde am ramas 3 nopti ( e ingrozitor de scump, chiar mai scump decat Cannes), de-acolo iar cu Ferry-ul catre Italia - Livorno, am vazut turnul aplecat al Pisei, am facut baie in Garda Meer apoi am trecut granita catre Elvetia prin munti si fireste am trecut prin Passo dello Stelvio un frate mai mare al transfagarasanului nostru unde iti sta inima in loc daca te uiti in jos, apoi Germania prin munti si in final Valea Mozelei. 11 zile de hoinarit! Uff, superb dar obositor. E bine sa fi acasa. Am filmat o groaza, acum trebuie sa invat sa fac montaje cu un program special pt a face un film in toata regula.
Gata, am dat raportul, acum ma intorc la treaba ca am o gramada. Gradina e napadita de buruieni.
Va pup pe toate si sper sa revin cat de curand pe-aci.
Mi-e dor de voi. Hai care veniti la mine in vizita? Sau poate ne vedem pe undeva....?
Pupici la toata suflarea.
ardeiash spune:
oau lucica ce misto.. si mie-mi pare rau ca nu am putut veni.. dar era asa de departe si de tarziu pt artificii ...
bepii: bine-ai venit acasa ! super ce pove tu acolo
fete : va propun sa ne vedem saptamana viitoare la pizza hot, in centru bruxellesului.. copilasii incep scoala, deci o sa vina cam toate lumile pe-acasa...
in functie de cine mai zice "da" alegem si ziua.. eu prefer marti sau miercuri .. luni inca sunt copkiii in vacanta .. va propun la pranz .. ca sa ne putem alege pizza pe saturate si toate "culorile " .. of.. m-am ingrasat asa de tare dar tot salivez dupa piza hot. dupa -aia pot incepe cura linistita dac-oi putea
saptamana super insorita!
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
mihaela: bun venit acasa! va invidiez pe toate ce-ati fost in romanai
hei burtici? ce faceti ? ard de nerabdare sa aflu vesti
Mihaela1171 spune:
Bepii bine ati revenit din vacanta! Intinerariul vostru suna minunat, ati vazut locuri superbe! Succes la treburile de acasa
Ardeiash salut initiativa ta, chiar daca eu nu pot veni pe motiv de job. Si mie imi este dor de voi si abia astept sa ne revedem; probabil la primul kara... eu tare am chef de o dantuiala.....
Pupici si noapte buna tuturor, M.
ardeiash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaela1171 eu nu pot veni pe motiv de job. |
pai la tine m-am gandit cand am propus la pranz ,, mi-am zis ca poate o sa reusesti sa vii .. insa dupa cum vad, nu se entuziasmeaza "niminea"
Mihaela1171 spune:
Esti o draguta Ardeiash, mercic mult ; stiu ca am spus data trecuta ca incerc sa ajung daca este in pauza de masa, dar mi-am dat seama caci chiar nu este suficient....decat sa va pup si sa plec ; asa ca puteti sa o programati cand va este voua mai facil, nu vreau sa va incurc ; dare mercic mult ;
Cat despre intuziasmare, mai lasa putintel timp, sunt mai putine fete acu' .
Pupici tuturor, M
Bepii spune:
Ardeiash, eu chiar vreau sa vin dar se pare ca nu prea se inghesuie lumea mai ales ca cele din Brussel sunt inca plecate. Miercuri eu de regula sunt ocupata ca-i ziua cand vine femeia la curatenie dar dupa amiaza sunt libera insa nu puteti voi cele cu copilasi....
Ma gandeam ca poate miercurea viitoare dupa pranz sa organizez o intalnire la mine acasa unde puteti veni si cu copilashi si daca e vreme frumoasa se pot juca in gradina si noi stam linistite pe terasa la un suc sau o bere....? Ce ziceti? In felul asta poate vine si Antwerpenul ca-s la mijloc. Toata lumea e invitata cu catel, copil si multa voie buna. Putem sta linistite pana noaptea tarziu ca-s oricum singura. Astept reactii cat de multe.
Miha si alte fete cu servici, puteti veni direct dupa servici ca s-o gasi ceva de rontait in caz de foame.
Va pup!