Praline belgiene (38)
Raspunsuri - Pagina 7
Mihaela1171 spune:
Scumpi mercic de urari si va doresc si eu sa aveti o calatorie usoara si sa ajungeti cu bine, sa va distrati, relaxati si rasfatati (asta cu siguranta!). Pupe pe nasuc lui Sebastian, cred ca se va intoarce deja flacau mare, torpaind de colo colo, de nici nu o sa-l mai recunoastem . Pupici la toti trei si drum bun!
ardeiash spune:
drum bun si vacanta placuta!
fetele.. ati auzit de vama veche brugges? http://www.rombel.com/modules.php?name=News&file=article&sid=2460&mode=&order=0&thold=0 sau www.vamaveche.be . bravo pt romancele noastre ca ne fac reclama .. pupici
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
si gratar la anvers http://www.rombel.com/forums/viewtopic.php?f=14&t=5913&sid=63b30fd2b07a3a315c6855aefb32c613
Antoanela23 spune:
Neata pralinetelor,
Va spun si eu La revedere, marti plecam la marea cea mare in Majorca .
Sunt cam suparata ca marlanii de la Thomas Cook au schimbat zborul si in loc sa plecam marti la pranz, decolam la 6 dimineata, deci trebuie sa fim in aeroport la 4, cu doi pitici mici, nici nu vreau sa-mi imaginez ce naspa va fi. Normal ca agentia de turism e acoperita, scrie de cand faci rezervarea ca zborul se poate modifica, dar sunt absolut nesimtiti, nici nu au vrut sa auda sa ne puna pe alt zbor, si-au luat banii si acum ii doare la nspe metri departare.
In fine, trecand peste acest "detaliu", sper sa avem o vacanta frumoasa si sa fim sanatosi cu totii.
La fel va urez si voua, sa va distrati bine pe unde va duceti sau pe unde ramaneti, sa aveti o vara frumoasa in continuare si cu vreme cat mai insorita.
Pupici,
Poze 2009
Poze 2008
Mihaela1171 spune:
Antoanela drum bun in CO, succes cu piticeii la cursa de "noapte", caci de dimineata nu o pot numi ; sa va distrati si sa va intoarceti bronzati, relaxati si veseli
Ardeiash mercic de link; la gratar noi nu putem caci in ziua aia ne intoarcem noi din CO, si mai si pleaca Moni in tabara de calarie, tot in aceeasi zi, care este pe la 150 Km.
Eu am fost 4 zile in RO, sa-mi adun familionul, imprastiat care incotro, si sa-i aduc acasa ; si de unde am zis sa stau doar putin caci iar incepem cu multe vizite si baute.....mai rau am facut, caci tot a fost cu multe vizite dar....in timp si mai scurt; toata lumea a tras de noi ca trebe sa ne vedem, nici nu mi-am desfacut bagajul undeva caci nu am dormit 2 nopti in acelasi loc; pe unde mergeam eram cu valiza dupa mine ; dar a fost frumos, si mi-am propus la anul sa stam ceva mai mult;
Impresii depre Romanica, adica Bucuresti....no comment.
Pupe tuturor si ne mai auzim
Mihaela1171 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ardeiash si gratar la anvers http://www.rombel.com/forums/viewtopic.php?f=14&t=5913&sid=63b30fd2b07a3a315c6855aefb32c613 s-auzim numai de bine! si |
Scuze Ardeiash, am raspuns gresit cu gratarul; nu stiu de ce dar credeam ca este pe 23.08, exact cand venim noi, dupa cum am spus.....
De fapt a fost ieri.....tot cand am venit noi din RO...deci oricum nu puteam....
Sunt chiauna si mahmura....inca nu mi-a trecut efectul pastramelor si visinatei .....
Pupi si o zi buna tuturor....
morgane spune:
Fete, sunteti bine merci? Eu m-am intors din vacanta de la mama si a fst super. Sunt ciocolatie si vreau sa raman asa. Suntem bine si eu si fata.
Maine plec in Ardeni si am zis ca plec cu voi
Mi-ar place sa va vad la BBQ-ul romanesc de pe 23 august, organizat de Miorita. Am trimis si mail la adresele cunoscute, dar nu le am pe toate. Care vine?
Pupici apasati,
Morgane
Mihaela1171 spune:
Morgane bine ati venit si sa va fie de bine vacanta !
Petrecere frumoasa in Ardeni si sa aveti vreme faina! De la mare la munte (aproape munte ) , bravo!
Cat despre gratar noi nu putem caci in duminica aia venim din CO. Distractie placuta participantilor, sunt sigura ca va fi super!
O zi buna tuturor
Bepii spune:
Din pacate nici noi nu putem veni la gratar in Knokke si ma oftic.... Atunci suntem inca in vacanta si ne vom intoarce luni adica fix a doua zi. Asta e! Or mai fi si alte ocazii.
Pup toate fetele care incotro imprastiate
ardeiash spune:
Mariuca mica , frumoasa si iubita sa cresti mare si sa fii fericita. la multi ani de ziua ta! si