Praline belgiene (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Scumpicel, La multi ani ! Sa-ti traiasca feciorul, sa fie sanatos si voinic, frumos si destept, harnic si bun, fericit si generos!

Oanatje, fuseram si noi o data la Tunisia si la fel am zis cand ne-am intors, am sarutat pamantul belgian!

Altfel, la noi e rau, tot mai rau, socrul meu e din ce in ce mai grav, nu mai vrea nimic decat sa plece de la Cluj, Bogdan are idei incredibile cum sa zboare la Bucuresti, sa inchirieze o masina, sa se duca la Cluj si sa-i aduca inapoi la Bucuresti... Simt ca-nnebunesc. Mama e cum e, si-acum, ca sa fie totul cu motz, tata are dureri groaznice de picioare (de la guta), abia mai merge

Da-ne Doamne putere sa rezistam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Scumpilici, felicitari, sa-ti traiasca baietelul si sa fiti sanatosi cu totii.
La Multi Ani, Sebastian!

O sa retin usor ziua lui de nastere, e aceeasi cu a sotului meu.

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Nora, of, ce rau imi pare, e asa de rau cand se imbolnavesc cei dragi si nu poti sa fii imediat langa ei. Sa va dea Dumnezeu putere sa rezistati.

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Sebastian, iti doresc tot binele din lume si sa cresti mare si sanatos.

Daniela, ai baiat mare acum. Sa-ti traiasca si sa va bucurati de el.

Acum 14+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Oana, bine ai revenit din vacanta. Imi pare rau ca nu a fost o experienta placuta. Chiar ma gandeam sa mergem si noi in viitor in Tunis pt ca am vazut un reportaj si imi placuse. Acum mi-a trecut.

Nora, imi pare tare rau de ceea ce se intampla in familiile voastre. Stiu ca e greu mai ales ca nu sunteti langa ei (si bunica e destul de rau si se chinuie biata mami cu ea). Curaj.

Pupici fetelor, copiilor si sambureilor din burtici.

Acum 14+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

nora, ma gandesc la tine si nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce treceti si ce e in sufletele voastre! Dumnezeu sa va dea tarie in continuare!

oana, bine ai revenit!

anto, la multi ani sotului tau! multa sanatate!

danyelana, poze cu burtu nu arati? cre' ca la tine se vedea de-a doua zi!

gagice, va pupezem pe toate toate toate; maine o taiem in ro; iar nu stiu cat stam! sa va gasim sanatoase si numai cu vesti bune!

ps
nu stiu cand apuc sa va scriu; de citit precis mai reusesc io cumva... aveti grija de voi, drum bun celor care pleaca...

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragelor, m-am intors de 15 minute de la Dortmund, l-am dus pe Bogdan la aeroport (doar d-acolo avea avion direct la Cluj, asa de repede). Pana am ajuns eu inapoi la Bxl a ajuns si el la Cluj...

In rest, Dumnezeu cu mila...acum am vorbit cu mama...are o zi proasta... Ne gandeam de dimineata sa face rezervare pentru vacanta in Spania (15-29 aug) dar nici nu stiu daca putem avea atata curaj...

Of, of... Va multumesc pentru mesajele voastre de incurajare, va pup pe toate tare si va doresc numai bine.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Nora; si eu ma gandesc la voi! cu siguranta ati facut tot ce v-a stat in putinta .. mai raane Dumnezeu sa va ajute! multa putere si curaj va doresc !

Oana: bine-ai venit in vacanta.. cand am citit ca pleci in tunisia nu am vrut sa-ti stric vacanta.. insa m-am intrebat cum de ati hotarat sa mergeti acolo ... toata lumea are aceleasi impresii ... . in tot cazul cred ca v-ati incarcat bateriile.. bun venit!

ana: o sa-m ifei dor de voi .. drum bun

miha: tu tot pe baricade?

celelalte fete ce fac?

noi l-am dat pe vlad la un stagiu de sport, pentru prima data .. asteptam sa vedem ce face,, e tare stangaci
pupici tuturor

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Sal'tare

Ardeiash mercic de intrebare, pana acum da; singurica, halalait prin oras, film, cafelutze,etc; maine plec in RO sa-mi recuperez familionul, caci este imprastiat care incotro prin BUC ; Moni merge la echitatie in fiecare zi si piscina WE, iar acum ma asteapta pe mine sa facem un tur al vechilor noastre obiceiuri inainte de mutare: opereta + teatru papusi + muzeul de arta (activitati familii) + plimbare role Herastrau; noroc cu stagiunea estivala, caci mai au spectacole in parcuri .

Fetelor am facut bagajul si am....unul mare de 29 Kg numai cu cadouri ; cum am facut....nu stiu, dar a mai plecat si Doru cu o tura de bomboane si vin....; acum nu's ce sa scot, ca sa-mi pot lua si eu macar 2-3 lucruri ;

Daca nu mai ajung sa intru pana plec, ne "auzim" saptamana viitoare, caci duminica ne intoarcem toti.

O saptamana minunata tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Nora, Antoanela si Danyelana, multumim pt. urari

Nora imi pare rau, ma gandesc la tine si iti doresc multa, multa putere si Doamne-Doamne sa va ajute sa treceti peste momentele grele

Ana sper ca va simtiti bine in Ro, de fapt nici nu ma indoiesc. Pupici

Oana bine ai revenit! Imi pare rau ca Tunisia nu a fost pe placul inimilor voastre. Pupam

Taniuc ma bucur tare mult ca ne-am vazut sapt. trecuta. Multumim mult de tot pt. cadou

Miri tu esti busy rau de nu mai scri nik p-aci. Multumim pt. sms

Danyelana ce mai faci tu si samburelul ? Cum a fost la control? Ai aflat ce ascunzi in burtica?

Miha drum bun pt. maine si distractie placuta

Noi cred ca plecam pe vineri sau chiar in weekend, nu stim sigur, dar cert e ca de-abia astept. Deja simt emotii in tot corpul, nu mai pot de nerabdare sa-i vad pe-ai mei, sa-l vada pe piscotel...o sa stam destul de mult, cam pe 22 sept. o sa ne intoarcem. Avem si o nunta, fratele meu se insoara in sfarsit , dupa 13 ani de stat impreuna.

Cred ca asta-i ultimul meu mesaj pana plec, va doresc tuturor numai bine, sa aveti parte de zile cu soare( daca nu afara atunci in suflete) si sa ne revedem cu bine. Pupam gasca de praline

Sebastian, baietelul nostru iubit

Mergi la inceput