Praline belgiene (38)
Raspunsuri - Pagina 5
oanademunck spune:
La Multi Ani Sebastian, baietel frumusel si dragalas!!!Sa fii feriit si sa ai parte de o zi frumoasa plina de bunatati
oanademunck spune:
Noi tocmai ce am revenit sau ce ne-am revenit din Tunisia, in doua vorbe frumos, soare,mare, super piscina, pacat de mentalitate si mancare (abia ce ne-am atins de mancarurile si boabele alea ale lor , iar pretul platit pentru bautul unei cafele era o vizita de vro juma d' ora la buda, in rest, la anul nu mai calc la musulmani, gata ma reintroc la crestinatate!
ror spune:
Sebisor, sa cresti mare si voinic si sa aduci zambete parintilor cat mai des.
Daniela, sa-ti traiasca baietelul!!! Nu-mi vine sa cred ca a trecut deja un an.
Ror
anamana123 spune:
LA MULTI ANI,SEBASTIAN, mezinul nostru drag! sa cresti mare si sanatos si sa-ti dea Doamne-Doamne noroc in tot ce vei face! Daniela, sa va traiasca multi ani! pupe din suflet
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
carmita_baby spune:
Sa-mi traiasca finutul! La multi ani Sebastian mic si frumos! Nana te iubeste si iti doreste numai lucruri bune!
Mello motanelul iubit
Mihaela1171 spune:
Draga Sebastian, iti doresc din suflet La Multi Ani, sa cresti frumos, voinic si norocos, sa ai parte numai de bucurii si sa fii sanatos !!
Daniela sa va traiasca baiatul si sa va duca numai bucurii !
ardeiash spune:
Draga Daniela,
multe bucurii si implniri sa ai din partea lui Sebi, multa sanatate si fericire.. va pup dulce . La multi ani pt Sebi si pt tine..
s-auzim numai de bine! si
scumpi spune:
Fetele va multumim pt. urari, sms-uri, tel . Am avut o zi minunata alaturi de baietelul nostru drag . Am sarbatorit intai acasa cu tort, ne-am pozat si filmat si apoi am fost in Olanda la Zoo. A fost suuuuuuuuuuupeeeeeeer, Sebastian a fost super cuminte, am testat si scaunul de masina pt. baieti mari , i-a placut, statea in el ca un printisor.
Poze puteti vedea aici
Sebastian, minune mica