Praline belgiene (38)
Raspunsuri - Pagina 21
anamana123 spune:
PREZENT la film!
pupe si duminica frumoasa!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
miri_mik spune:
eu nu... e ziua lui silvian si am promis ca o sa facm ceva special:) desi foarte special ar fi sa merg si cu voi:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... 11+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Bepii spune:
Asa fetele, mergeti la film ca n-o sa va para rau! E f frumos, am vazut la tv cu ceva timp in urma niste comentarii si secvente din el. Ce-as fi mers si eu ...... dar atunci sunt inca in tara.
Scumpi, bine-ai venit acasa!!! Ai ceva poze sa ne arati si noua? Cred ca Sebastian e un adevarat flacau si a invatat multe lucruri intre timp. Pupici la baiatu frumos.
Ano, voiam si eu sa vad pozele cu Mariuca dar nu stiu de unde sa le iau. Imi dai si mie un link pe offline? Acu suntem la birou ocupati cu portile deschise dar diseara pot sa le vad in liniste acasa.
Morgane, vad ca viata te incearca in ultima vreme cu fel de fel de probleme dar tu nu trebuie sa te lasi doborata. Asa cum ai facut si pana acum, fruntea sus, ridica-te din tarana, scutura-te de praf, puneti un zambet pe fata, iesi in lume si arata-le cat esti de puternica si frumoasa. Cu totii avem urcusuri si coborasuri. Nu putem cobori la nesfarsit. Deci e vremea sa urci si sigur vei reusi. Multa bafta in tot ceea ce faci si pupici tie si Biancai.
Acu ma duc la treaba. Va doresc o duminica superba si va pup pe toate cu mult drag.
Mihaela1171 spune:
Scumpilici La Multi Ani!!!! sa fii sanatoasa, sa te bucuri de familie si sa petreci cat mai frumos in asa o zi superba. Te pupam toti si iti dorim tot binele din lume !!!!
anamana123 spune:
LA MULTI ANI, SCUMPI! tot ce-ti doresti tu sa devina realitate! te pupam
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
scumpi spune:
Salutare fetele,
Miha, Carmen, Ana, Nina, Mady va multumesc din inima pt. telefoane, pt. urarile frumoase, va pup dulceeeee tareee
Am avut o zi f. frumoasa, am fost in Breda, am hoinarit pe stradute, am cascat ochii prin magazine, Sebastian s-a comportat super chiar si fara somnul de dupa-amiaza, pe seara am fost la restaurant, mancarea delicioasa( am o burtaaaa )
Poze din vacanta am sa pun maine ca acum sunt franta, aaa, va multumesc mult pt. urarile de bun-venit dulce
papa somn usor tuturor
Sebastian, baietelul nostru iubit
miri_mik spune:
la multi ani, mamico! e cam tarziu sa-ti spun sa te bucuri de ziua de azi,d a ruite, poate ai parte d eo aniversare ca i povesti si sarbatoresti si sarbatoesti trei zile si trei nopti ca in basmele romanesti:) sa fii iubita si fericita! ca doar la asa cavaler ca sebastian... greu sa nu fie asa!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... 11+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ror spune:
Daniela, bine ai venit din vacanta cea luunga si multi, multi ani fericiti alaturi de Jos si frumuselul Sebastian. Vise implinite, sanatate si iubire vesnica;) LA MULTI ANI, draga mea, la ora tarzie in noapte.
Ror
morgane spune:
Iarta-ma Scumpilica ca sutn asa de tarzie ... LA MULTI ANI fericiti, impliniti, cu multe bucurii si succese. Sa te bucuri de comoara ta mica, dragalasa si numai buna de ciupit pana la adanci batranete.
Pupici multi la toata cutia si cred ca vin si eu la film pe 7 okt.