Praline belgiene (38)
Raspunsuri - Pagina 19
ardeiash spune:
Citat: |
In afara de tine puteai sa ranesti si pe altii, putea fi un copil.... |
hehe ... pai cum spuneam, tipa de m-a intrebat daca stiu sa schiez.. era tare nesigura de mine.. da' io vroiam sa arat tot ce pot .. sa scot tot din mine ... dupa mine , era o familie, intr-adevar.. insa tipa i-a oprit : le-a spus sa astepte sa ma desfasor ... si bine-a facut.. deci niciun pericol.. si-apoi pista.. era intr-adevar scurta . nu prea erau sanse sa se -ntample accidente. "surpriza" a fost de fapt la terminarea pistei. exact unde se termina panta... pentru ca udase nemernicul ala prea mult.. ma gandesc eu ..
bepii: ce misto we vostru! super!
ninuk: as fi vrut sa-i vad si eu fata reinei ... cred ca era dulce , dulce
nora:
pupici tuturor
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
A venit , a venit toamna http://www.youtube.com/watch?v=cOFD_tCmiNI
morgane spune:
Fetelor praline, am ramas si fara serviciu ... incepand cu 1 oct, ca si cum nu eram eu indeajuns in criza ....
Pupici,
ror spune:
Cum adica, Morgane? Nu mai inteleg nimic. Nu ai primit o perioada de preaviz sau ai demisionat?
Pupici
Ror
scumpi spune:
salutare, salutare
aseara ne-am intors, suntem bine, obositi(numai Sebastian are energie, acu se catara pe mkine, de-abia scriu), mi-e dor de voi, revin sa pove, pupici fetelor, muaaaahhhhhhh
Sebastian, baietelul nostru iubit
miri_mik spune:
buna de dimineata. altii dorm, eu pe net in asteptarea clopotelului:)
ardeiash... nah,c e sa-ti zic, amuzant dar si inconstient...dataviitoare, cum zicea bepii.. gandeste de doua ori inainte sa faci o chestie d-asta, si daca nu altceva, atunci ca daca tis e intampla tie ceva va fi mult mai greus a va puteti ocupa de vlad cu o mana rupta, cap spart, sau mais tie ce cu tine prin spital. asta ti-ar lipsi si o pana sa-ti tina pantalonii:))
nina... disney zici:) nu te mira ca reina s-a eclipsat, eu, adult, vorba aia, plangeam la parada d emama focului!!! si m-as fi catarat si eu pe carele alegorice:) ati venit cu jumate magazinul acasa?
ano, superbe pozele voastre. asa din cand in cand ma ia o nostalgie, poate totusi fata? dar imi trece repede:))) io-s mama numa de baieti:)
daniela, simo? ce fac burticile, veniti rar, si zgarcit p-aici desi prin alte parti pun pariu ca scrieti mai productiv:)))
scumpi, uelcom bec. v-ati rasfatat ceva in tara! mai bine de o luna daca nu ma insel! iar sebastian... trebuie sa fie deja cavaler in toata firea. te mai tin picioarele de alergat dupa el?:))
morgane... nush cum s-a intamplat, dar jos in colt, pe pagina de onthaal a vietii tale ai la "options" click dreapta si ignore. si mai poti da direct la "next page". un shut in fund, un pas inainte, si mai multe oportunitati sa te redescoperi. o sa fie bine, dar rabdarica. esti tu prea puternica sa te lasi asa usor impresionata.
tania, foarte faine si pozele sia tmosfera. ti-am spus deja, voi aveti o viata asa deplina de lasat omul sa moara de invidie:)
o a n a! cum esti? te-ai facut bine? s-au oprit alea alea? poti dormi noaptea? rara avis! preferam sa fii pe aeroport. erai obosita dar mais tiam una alta de tine:)
ror... de ce te-ai mutat tu pe facebook? ce s eintampla interesant pe-acolo? sau mai bine zis, cine???
mimishor, pisic dragut, ti-ai ales niste stapani extraordinari:) vei fi o rasfatata:)
madi cum stati cu pregatirile de mutare? cand vine mami tau?
mishule! iar te preumbli! ia sa revii cu picioarele pe pamant si nu mai zburataci atat. uite, ma jur, ca daca vii maine la zumba, imi urnesc bucile si eu. ce zici, te tii?
nah, ma duc cu carlionts la scoala. l-am tuns pe sacha ieri pt poze de pasaport. le-am facut pasampoarte la amandoi. new york scrie de-acuma pe fruntea lor. cadou de aniversare de casatorie, de craciun si de bb3. pachet promotional, adica:)))))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... 10+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
morgane spune:
Fara preaviz, ca e o masura noua acum, proaspata ... ca urmare a fost suspendat CAO-ul pe o perioada de 3 luni, timp in care daca se reabiliteaza starea firmei se va trece la program normal, daca nu se lasa cu somaj tehnic. Mooi, exact ce-mi trebuia. Sperante de imbunataire sunt nihil, deci op naar de volgende !
Dar Miri are dreptate, orice sut in fund e un pas inainte. Vedem ce mai aduce ceasul, ca nu cred ca ma mai poate surprinde cu ceva nou si nemaisimtit pe propria-mi piele ...
Pupici,
morgane spune:
Carmita, unde esti? Ai fugit si de pe T ...
Te pup si te sun diseara. Stay put !
Pupici,
anamana123 spune:
neata si de la noi!
daniela, bine ai venit acasa! sa pui poze sa-l vad si eu pe sebastian cat a mai crescut; noi chiar nu ne-am mai vazut de ceva vreme....
morgane, cred ca tuturor ni se intampla uneori numai rele, care de fapt le pregatesc pe cele bune care vor urma. bafta multa!
miriko, hehehe, mi-ar placea sa ai o fata! desi , sincer, tot cu baiat te vad
nora, felicitari surorii tale! multa sanatate si sarcina usoara in continuare! da-mi si mie un pm aici sau pe f cu nr tau de mobil; din pacate n-am fix (inca).
tania, mai, de n-am cautat ieri pe webshots pozele tale...nu mai stiam cum se scrie numele, cu a cu o, cu s sau fara. le-am gasit intr-un final si le-am savurat. f frumosi amandoi (ca de obicei) si, cum zicea si miri, ce viata plina aveti! bravo voua!
burticile, ocupate pana peste cap! danielana, tie cum iti mai e, mah, ti-au trecut greturile sau nu inca?
tre sa dau un telefon neaparat
va pup pe fiecare in parte
ps
iar am ramas cu mesajul neterminat...
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
ardeiash spune:
morgane: nu-ti face prob.. vei gasi ceva de 1000 de ori mai bun
reclama Ikea http://www.youtube.com/v/wd-HNS0aKo0