Praline belgiene (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Draga mea Bepii, iarta-ma dar cumva mi-a scapat postarea ta de pe pag. 9, unde ne invitai la tine....si nu mai intelegeam nik...

Eu raspund prezent, probabil si impreuna cu fiica-mea, dar nu mai devreme de 17.30. Sper ca nu este prea tarziu

Multumim pentru invitatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Asa deci!!!
Miha accept cu umilintza shlapii ca-i merit Chiar ma intreba barbata-miu ce mai faceti voi? Calareata de Monica se bucura din plin de vacanta vad Ce-o fi pe capul ei Va pe toti!

Tare as mai veni si eu la Bepii, dar asa cum am zis lucrez si nu vad cum

Danyelana
felicitari ptr miscarile lui bb Ai aflat ce este? Imi pare tare rau ca nici acum nu te simti bine.......si eu care credeam ca esti in luna de miere prelungita Uite un ca sa te incurajez

Poze ceva mai recente aveti la semnatura...e si cu burta dar de acu vreo luna si ceva

Va si va imbratisez cu drag pe toate!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
23+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Simonette, hai incearca sa vi...pleaseee. Chiar si mai tarziu dupa servici. Oricum vor fi fete care vin dupa amiaza.
Mi-e tare dor de tine si m-as bucura sa ne vedem si nu numai eu.
Danielana, sper sa te simti mai bine si sa poti veni. Abia astept sa te vad cu burtica. Vino mah!
Nora si Mihaela, veniti dragelor cand puteti, usa e deschisa la orice ora si veniti cu copilasii, macar asa ii mai vad si eu ca sigur intre timp au mai crescut si s-au schimbat.
Carmen si Miri, sper sa nu va razganditi, va astept cu mare drag.
Ardeiash, e valabil si pt tine, sa nu cumva sa gasesti vreun motiv ca ma supar si primesti shlapi de la toate.
Ce se aude de Nina, Ana si Daniela, inca nu s-au intors acasa?
Stie cineva cand se intorc motatele astea?
M-as fi bucurat sa le vad si pe ele.
Anto, cred ca si voi v-ati intors din vacanta. Cum a fost? Poate ne povestesti pe viu, ce zici?
Morgane, tu draga mea esti atat de departe incat sansele sa ne vedem miercuri sunt minime. Si totusi.....
Oana, tu nu mai zici nimic? Cum este la noul loc de munca? Inainte ne incantai cu povestirile tale despre orice subiect, pt mine erau un deliciu. Te-ai schimbat dar mie tot imi esti draga. Hai te rog incearca sa vi miercuri. Oricand poti tu.
Ror, la tine o invoire de cateva ore dupa-amiaza nu merge? M-as bucura sa vi. Acum e momentul sa stam linistite de vorba.
Sigur toate fetele avem multe sa ne spunem.
Madi, nici de la tine n-am mai auzit vesti de f mult. Care e stadiul casei, sunteti pe punctul de a va muta? Probabil ca esti f ocupata in perioada asta dar daca ai putea veni si tu cu Domi ar fi super. Mi-e dor de frumoasa mica dar si de tine.
Fete dragi, va astept pe toate cu mare drag si daca am sarit pe cineva nu-i cu intentie, voi stiti ca-mi sunteti dragi in aceeasi masura.
Acum ma opresc ca-i masa gata si striga Swa.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Taniuco esti o dulceata si te iubesc dar la mine dupa servici inseamna dupa 8 seara si dupa cum bine stii eu nu dispun inca de masinutza si e destul de trz......poate ....imi venise o idee creatza dar nu cred eu ca ma aduce omul ca ar fi si dupa munca lui si ar fi infometat si transpirat.........! Si daca ar fi sa-l rog n-as putea sa-i cer sa stea mult...cel mult juma de ora! Baaaai....bat campii......era doar un gand
Va cu drag!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
24+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Taniuta,multumesc foarte mult pentru invitatie si pentru cuvintele frumoase,esti o dulce ,ca intotdeauna.Mi-ar face mare placere sa vin, inca nu stiu exact ora,va fi dupa-masa oricum si cred ca ne aduce George.Te pup si pe curand!

Week-end placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Alo,gashka,ne-am intors!Am ajuns si noi aseara acasa si acum ne tragem un pic sufletul si ne mai dezmeticim ca parca am fost plecati un an,nu citeva saptamani!
In vacanta a fost SUPERB!!!!Am stat la mama o luna,unde va dati seama ca am fost rasfatati si ni s-au facut toate poftele,am vizitat prieteni,am lenevit,apoi am fost in Grecia o saptamana(nici nu va pot descrie cit de frumos a fost...am facut plimbari cu vaporul la muntele Athos,am vizitat Meteora,Olimpul....m-am indragostit de grecia si chiar vb cu reiji ca daca am avea ocazia,acolo ne-am stabilii.Apoi,ultima saptamana am fost la marea noastra draga cu copii si ne-am balacit,ne-am bronzat si am mancat pe rupte!
Cit despre mine....sunt neagra,grasa si frumoasa...si am spus tot!

Fete dragi,mi-e tare dor de voi si sa stiti ca m-am gandit des la voi dar nu am avut nici un calculator prin preajma sa mai aflu vesti...tre sa citesc din urma sa aflu ce ati mai facut!

Taniuka,iarta-ma ca nu te-am sunat sa-mi spui daca vrei tigari...ultima saptamana am fost pe fuga si am uitat complet...cand mi-am amintit era deja prea tarziu si nu aveau acolo unde am oprit sa iau(intr-o benzinarie aproape de granita)Mii de scuze!

Gata,va las acum ca nici macar bagajele nu le-am desfacut!Va pup pe toate si abia astept sa va vad!

PS:cred ca ajungem si noi miercuri la Tania,dupa scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

`naziua

Ninutzuk bine ati revenit! Abia astept sa va vedem miercuri la Tania, impreuna cu Alex si Reina ; cred ca s-au facut atat de mari ; pupici dulci

Mady ar fi super daca ai putea ajunge si tu, cred ca nici pe Dominique nu o mai recunoastem cat de mare este ;

Fetelor mi-am recuperat copchilul, aproximativ intreg (cazatura, cal, mana dreapta, doare, spital,radiografii, nurofen,), dar bine ca nu a fost mai rau ;
iata aici cateva poze http://community.webshots.com/album/574396913RcCpYm

Pup gashka si duminica placuta in continuare

Mergi la inceput

Ninush, bine-ai venit!!!
Hai ca ai timp sa-ti revi dupa atata hoinareala si miercuri sper sa vi impreuna cu copilashii la mine. Ma bucur sunteti acasa si c-ati avut o vacanta super.
Madi, m-as bucura tare mult daca ai putea veni cu Domi. Si pe George de data asta sper sa nu-l mai pedepsesti ca data trecuta si sa-l trimiti aiurea la plimbare. Nu ne incurca cu nimic daca sta si el printre fete.
Miha, am vazut pozele cu Monica. Nu-mi vine sa cred ca domnisoara de pe cal e Monica! Daca as fi vazut pozele fara sa mi se spuna cine e, n-as fi recunoscut-o. A crescut atat de mult, e o fumoasa domnisoara, ce mai!
Fete, se pare ca miercuri nu va fi prea cald dar important e ca nu ploua. Vor fi cam 20°. E bine si-asa.
Va pup si va doresc o saptamana ce urmeaza plina de bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ninule! welcome "home"! ti-am simtit lipsa! ia sa pui mana sa mai scrii una alta! dar de ana nu stie nimeni chiar nimic?

miha... pai eu iti vazusem fata la zumba! pai nu pot sa cred ce mare s-a facut! jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz! vai de fundul tau:) e prea frumoasa:)))

fete, maine tre sa-mi trimiteti vibratii pozitive:) am sa nasc balonul:))) adica il scot. cu anestezie generala lejera. nu-s in stare sa reiau procesul introducerii pe invers. deja ca dureaza o ora, si numai gandul la ce ma asteapta ma face sa ma indrept spre nord (a se citi toaleta). intre timp, de vineri de la 12 n-am mai pus mancare solida in gura. de la 12 noaptea si pana maine la 4juma nu mai am voie picatura de lichid in gura. mi-am baut ultima cana de lapte batut si astept cuminte s-o regurgitez, dupa cum e filmul. nervii imi sunt pusi la grea icnercare, dar cu putina incredere si Mila de Sus... o scot eu si p-asta la capat.

eniuei, la tania sper ca voi fi in forma! depinde de somnul lui bruno la cat ajungem, dar ne descurcam noi:) venim! si poate aducem si ceva bun:) (mi-e foame, se vede)

pusici! si un gand pentru mirika pe maine:) pretty please

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Miri, sunt alaturi de tine cu gandul.
Multa bafta, curaj si sa dea Domnu ca totul sa decurga repede si fara neplaceri. Pupici la fata curajoasa.

Mergi la inceput