Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 9
stefany_p spune:
RECITEAM AZI POVESTEA NASTERII SI AM DAT PESTE MESAJUL CURAJOASEI DE SIMONA
,,Stefany, oof, mi-ai aminit de durerile nasterii...vai cit de rele sunt daca nu ai "happydurala" vorba ta. Sa-ti traiasca puiul! 4.300, mare a fost!!!
Simona, mami de baieti ''
Doloress, cre ca ti-am vazut azi sotul..ori era el, ori are un frate pe-aici care-i seamana..a coborat la Place d'Armes..ie bine?
votat ratza de Ylari si de Desiree...care mai aveti?
gabitzam spune:
Salutari de la Constanta Am venit neasteptat de bine, s-a circulat fluent chiar daca a fost foarte aglomerata soseaua. Ne-a luat o gramada pina am iesit din Bucuresti, dupa aceea a fost bine.
Dani, noi am facut tot impreuna Pentaxim+Prorix la un an. Noua pediatra ne spusese ca preventiv ca-i dam in ziua in care am facut vaccinelul 5ml la pranz Nurofen iar seara o jumatate de Novocalmin si a doua zi cate 5ml de Nurofen dim+prinz+seara. Atat. Si masat piciorusul cu Lioton gel sa nu faca o galma acolo.
Alaturi de SEBI
Victoria_mami spune:
Motanik, Stefany, Dany si Gabitza, multumim de voturi. astea-s de la Victoria.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Reallaura spune:
Maine ma duc la dentist si sa duc probele de kk si pp lui Mirci, ca nu am reusit zilele astea – nu a vrut sa faca!
Mihaser, Prag, Danicris, Ylari, Iulia, Desiree, Magnetism, Andrada, Alina_Anto merci de vizionare, sper ca nu am uitat pe nimeni!
Mihaser Am vazut si montajul. Mi-e un door de Grecia… poate il conving pe Bogdan sa mergem la toamna…ce zici, imi lasi si mie tel tau sau id-ul de yahoo pe mess?? Sa-l am, ca de acu te sun inainte de concediu #61514;
Prag si eu cred ca maselutele nu o lasau pe Roxana sa doarma, si Mircea a facut la fel de cate ori i-a aparut cate ceva. Spor sotului la slabit…trebuie pentru sanatatea lui!
Desiree hihi, ne imbracaseram int-ro zi la fel si i-am bulversat nitel, adica asa, la nivel de primele 5 secunde #61514; Copiii nu ne incurca! NU-ti mai face necazuri cu prietenele, am avut si eu experiente de genul asta. Nasol ca fiind acolo iti e mai greu sa-ti faci prieteni probabil! Dar ne ai pe noi o sa votez si ratusca ta!
Magne mama, ce program de vacant!!! Minunat! Sper sa va simiti bine sis a veniti cu bateriile incarcate!
Ylari scumpa mea, felicitari pentru proiectul bb 2 si mult success. SPer sa ne cuplam cat mai multe la cealalta odisee!! Frumoasa Eva…ai grija cu Benji!! o sa o votez pe ratusca ta!
Danicris success cu acceptarea lapticului! Hai ca progresati! Wow, primii pasi singurei !
Eu nu am facut inca ROR-ul.
Bjmaryoo bine ai venit la noi!! Am vazut filmulete haioase cu papusa ta!!
Belleane te rog sa ma ierti, te-am Indus in eroare, tare mai sunt tuta! Aspiratorul meu nu e cu filtrare pea pa, are filtrare Hepa…ce m-a incurcat e ca nu mai are saculet si o canuta care se spala cu apa…
Andrada l-am vazut pe TIberiu mergind, merge foarte bine!! Si am vazut si pozele, s-a facut tare frumusel, are okii interesanti! Ma bucur ca sunteti mai bine cu manuta!
Fecian Sper sa va iasa dintii repede sa scapati de trezirile dese si de dureri!Cat despre aparitiile tale sporadic pe forum, dimpotriva, noi va asteptam cu mare placer pe cele care scrieti rar!!
Gabitzule ma bucur ca Raducu se intelege bine cu bona!! Distractie frumoasa la mare!
Ca-eric oof, ce nasol ca ramai iar singurica dup ace a plecat mami tau! Tot cu 2 pui esti???
Alina_anto imi place mult ce ai scris despre Sara, e foarte dezvoltata pentru varsta ei…ma intreb oare eu ma ocup prea putin de Mircea de nu vorbeste si el tintit ? Mereu imi faci pofta cand faci prajiturele, tu si Esme Ah, eu am data capsuni lui Mircea i-au placut. N-a avut nici o reactie.
Chinabulina a fost MAriuca la mine azi, am vazut-o, am vorbit, daaa, e frumoasa, ii sta bine cu burtica. Mi-e door! Ti-a laudat fata de cred ca ti-o petesc…si asa imi facea cu okiul! de la MIrci
Adriana sip e mine ma ia cu fiori cand vad copilasi mici cu dintii negri si cariati! Brrr!! Eu insist cu spalatul la Mircea, dar tot dulciurile sunt principalul factor, desigur..
Simonix tu imi dai curaj aici sa-l dau la cresa!! Spune-mi cat de repede ca s-a readaptat Robetrixul. deci o astept inapoi pe mama ta, da??? Ca ma tot uit dupa ea ..
Msbb Oricum, apreciez totusi dorinta sotului de a ajuta!Am vazut-o pe Andra cu bandana portocalie e f frumoasa!
Alex@Sara eu am inceput incalzirea!!
Iulia, Monikavem si poze de la intalneala???sa va fie de bine!
Inais ce faceti, cum e Iasmi??? si sanatate multa!
Fug la Columbo, maine sper sa fiu mai prezenta. Va pup
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
Andrada79 spune:
Dani si la noi la fiecare vaccin la fel ne-a dat sa ii dam 5 zile dimineata si seara nurofen!
Victoria_mami spune:
Laurita, pai am vazut si eu pozele alea unde sunteti imbracate la fel! Ca de-aia si ma miram ca nu va confunda! Cu prietenele... asa e, va am pe voi si va multumesc tuturor si fiecareia ca existati si sunteti atat de minunate.
Am uitat sa mentionez: a venit si la noi Zana Maseluta si ne-a adus 2 masele, una sus si una jos, amandoua in dreapta. Nu trebuiau sa iasa intai caninii si apoi maselele??? Tre sa verific pe net, pana se trezesc mamicile de Europa sa raspunda.
Va pup, azi m-a miorlait toata ziua ca a plouat si inca ploua si nu am iesit.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Magnetism79 spune:
Fetelor nu am somn deloc,desi Maine la 7.30 am avion.Puiul mic e cu soacramea la Gruiu,I-am dus azi acolo,acum 1 ora m-am intors,intr-o juma de ora erau gata toate bagajele.
Imi e Deja dor de B.G.al meu,dar 3sapt vor trece usor pt ca astept vacanta asta ca pe Nu stiu ce.......
Va mai scriu daca pot,promit,pe 8 august ma intorc sper cu bateriile incarcate.
Pupici tuturor si vacanta placuta celor care o Mai au.
Mami de Bogdanici Pogonici
Doloress spune:
Buna seara si de la noi, la voi e dimineata de fapt, asa ca dam o cu arome si cu lapte.
Am citit si eu pe diagonala, ca nu prea imi ajunge timpul, voiam neaparat insa sa intru sa urez cu intarzaiere si cu scuzele de rigoare
La multi ani fericiti cu sanatate Fecian si Iulia!
Sa fiti iubite alaturi de minunile voastre!
In rest am vazut poze faine din concedii, de la cele doua sis frumoase cu mininatii lor flacai. Haideti sis cu doua fete frumoase ca voi! Am mai vazut poze cu Mufi la mare, o scumpica si mamica ei arata super, de ce burta vorbeai Iulia ca eu n-am vazut nimic. Sa vii aici la mine sa vezi burta, mi s-a cedat randul la cafea intr-o dimineata, se uita o tipa la burta mea si mi-a facut semn sa intru in fata
Am votat si cele doua ratuste frumoase, Eva si Victoria, tinem pumnii sa castige!
Stefany pai cred ca era sotul meu, ca el coboara la Place d'Armes de obicei. Era imbracat in negru si avea nasul cam mare?
In legatura cu vitaminele, nici eu nu prea i-am dat. La spital cand am iesit cu el, si era o mana de om mi-au zis ca daca ii dau lapte praf sa nu-i dau nici un fel de vitamina. Doctorul insa a zis sa-i dau vitamina D si fier pana la 6 luni pentru ca e prematur. I-am dat din an in Paste, mai ales vitamina D pentru ca eu am obsesie cu fontanela, mi-e frica sa nu i se inchida prea devreme, sa nu-i ramana creierul mic si subdezvoltat, sa trebuiasca operatii, etc. Asa ca nu prea i-am dat.
Dupa 6 luni mi-a zis doctorul ca nu e mai e nevoie de nimic, isi ia singur din alimentatie cat ii trebuie. MI-a zis numai daca dupa ce ii bag laptele de vaca o sa pape mai mult de 4 sticle pe zi, atunci sa vin la el sa-mi prescrie niste suplimente. Pentru ca daca bea mult lapte inseamna ca mananca mai putin.
Insa cum el nu bea chiar 4 sticle, si mananca tare bine, nu m-am mai stressat. A inceput sa pape si iaurtel, asa ca sunt linistita pentru ca in fiecare zi respectam necesarul de vitamine si minerale de care are nevoie.
Dimineata papa fructe cu cereale, dupa-amiaza legume cu carne sau ou, dupa-amiaza iar o gustare de fructe cu cereale si seara iaurtel cu o felie de paine neagra. Mi se pare suficient, nu cred ca mai are nevoie de ceva in plus. Am grija sa-i dau cat mai variat, nu uit de orez, de paste, peste de doua ori pe saptamana, out, tot felul de legume. De cand papa fructe de doua ori pe zi nu mai face nici tare ca piatra, iese tare bine si la ore fixe.
In rest toate bune si frumoase, vremea e cam naspa la noi, ploua incontinuu, a venit si socrul si mi-e frica sa nu se cam plictiseasca. Asta e treaba insa, nu avem ce face.
Patrick incepe si el sa-si dea drumul la mers, insa ii este cam frica, nu merge decat daca sta cineva in fata lui aproape sa-l prinda in brate. Apoi se bucura ca de cine stie ce isprava. Cred ca e cel mai pututros muguras, nascut in aprilie, printre primii si nu merge inca. Insa dupa varsta corectata ar fi trebuit sa fie nascut printre ultimii, deci ne-am scos pana la urma In rest e un scump si jumate, cand vin de la servici ma ia de gat si ma strange, isi pune capul pe umarul meu, ma topesc cu totul. Se spala singurel pe dinti, are o placere deosebita sa inmoaie periuta intr-un castornel cu apa si sa-si frece dintii, ne spala si pe noi dupa aceea. Intelege tot ce vorbim, trebuie sa vorbim codat deja ca daca pronunt cuvantul "Brate" e de jale, incepe maraiala si intinde manutele sa-l iau in brate. La fel la cuvantul tzatza, vine si imi da ridica tricoul.
NU stiu cine zicea de trantit jucarii, de la Francoise Dolto citire cica e perfect normal, daca nu le tranteste e mai grav. Copilul sanatos si fericit, in jur de un an, un an jumate, vrea sa faca galagie, sa tranteasca, sa izbeasca, este un mod de exprimare si de exteriorizare.
Ma duc la nani ca acusi ma trezeste piticul cu chef de plimbare Ultimele doua nopti nu stiu ce a avut, a stat numai agatat de tzatza, am fost cam zombie la servici, de aceea nici nu am mai avut cum sa intru pe forum, eram prea obosita si nu ma puteam concentra cum trebuie.
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
Reallaura spune:
Neata!
Acu am reusit sa votez ratustele Victoria si Eva. Mult succes!
Doloress felicitari pentru mersul lui Patrick! hai ca de acum o ia din loc!!! Exact cum spui ca face Patrick cand vii de la sv asa a facut si Mircea cand am venit din concediu. Te topesc efectiv!!! Vad ca il intarci cel mai tarziu, esti cam printre ultimele
Vianne ati fost la doctor?? ce ati rezolvat cu dintisorii?? Sau i-au iesit?? Stefana.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
Adriana_78 spune:
Buna dimineata si o zi racoroasa!
Alina_anto, deci ai programare la clinica - eu credeam ca mergi la vreun salon ceva. La noi nu e graba, nu sunt stresata cu gaurile in urechi, desi lumea pe strada zice ca Annika e baiat, ca nu are cercei
Danicris, 5 zile sa-i dai nurofen preventiv??? cam mult, si eu stiam doar de o zi, inainte dupa vaccin
Gabi, vacanta relaxanta la mare!
Si eu am fost surprinsa de cat de repede am ajuns pe litoral (2 ore jumate)
Apropo Grecia, ca vad ca zicea Laura, preturile sunt mai convenabile - am vazut linkul dat de Mihaser (cu camerele), sunt dragute da un apart. vad ca e de la 60 euro in sus. Si aerul conditionat se plateste extra - sunt preturile la fel ca in Gr ca acum vad ca e in plin sezon
In Grecia unde mergem noi costa un studio cu 3 pat. si bucatarie (chicineta) 35-40 euro- in sept - abia asteptam sa mergem, sper sa fie frumos
Adriana