Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 3
ca_eric spune:
multumim fetele de incurajari pt eric cel neumblaret...ylari, danicris,
pt iulia, fecian sa fiti sanatoase si multe bucurii alturi de familiile voastre!!!
lorich eric sta cu mine, vine la lucru cu mine. asta cam cateva luni inca, ca apoi vreau s a il dau la gradi.
vreau s a mai zic asa..aseara am visat-o pe simonix ca eram amndoua undeva in tara, posibil in bucuresti si ea imi tinea morala ca nu stiu ce nu reusisem sa fac...era frumos imbracata si cu parul blondutz tuns pana la umeri. ....probabil zilele astea am vizionat atatea poze...ca deja incep sa va visez fetelor...
na ca s-a terzit...
va pup
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ca_eric multumim fetele de incurajari pt eric cel neumblaret...ylari, danicris, pt iulia, fecian sa fiti sanatoase si multe bucurii alturi de familiile voastre!!! lorich eric sta cu mine, vine la lucru cu mine. asta cam cateva luni inca, ca apoi vreau s a il dau la gradi. vreau s a mai zic asa..aseara am visat-o pe simonix ca eram amndoua undeva in tara, posibil in bucuresti si ea imi tinea morala ca nu stiu ce nu reusisem sa fac...era frumos imbracata si cu parul blondutz tuns pana la umeri. ....probabil zilele astea am vizionat atatea poze...ca deja incep sa va visez fetelor... na ca s-a terzit... va pup |
il iei la birou cu tine?
undew lucrezi?
eu incerc sa mi-o imaginez pe mara tragand de toate cablurile de la calc. la firma...si in mijlocul conferintei cu indienii/americanii sa strige un IIIIIIIIIIIIIIAAAA tata!
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
YLARI spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
eu incerc sa mi-o imaginez pe mara tragand de toate cablurile de la calc. la firma...si in mijlocul conferintei cu indienii/americanii sa strige un IIIIIIIIIIIIIIAAAA tata! o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Adriana_78 spune:
gata pe ziua de azi - dorm piticele, program de voie acum
Mai Cleo te tot lauzi ca stii unde-i biscuitele ala, da nu sa ni-l arati si noua - asa ca ne-am luat lumea in cap, am iesit cu Robert si mami a lui, ei ne-au aratat ursii
A fost f. frumos, Lorich poate mai repetam
o noapte linistita tuturor
Adriana
gabitzam spune:
Adriana, ce dragut ca ati facut si voi cunostinta cu ursii "Biscuitele" sau "Nasturele" este monumentul acesta din Piata Aviatorilor. De fapt el se cheama "Crucea mileniului".
Aproape am terminat bagajele pentru mare, plecam maine dupamiaza.
Alaturi de SEBI
YLARI spune:
citat din mesajul lui gabitzam Adriana, ce dragut ca ati facut si voi cunostinta cu ursii "Biscuitele" sau "Nasturele" este monumentul acesta din Piata Aviatorilor. De fapt el se cheama "Crucea mileniului". Aproape am terminat bagajele pentru mare, plecam maine dupamiaza. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
Habaaaar n-aveam care-i ala Biscuitele... Pe bune!!!
Multumesc Gabitza!!!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
simonacip spune:
Salutare si
La Multi ANi Iuliei si lui Fecian.
Iulia 26, sis a mea 16..tot azi
AM citit rapid si acum nu mai stiu ce si cui sa raspund.
Magne, super concediu la Paris...Deci mai faci un bb, ha?A gasit soacra solutia sa te convinga...
Cleo, f tare treaba cu -n-am mai avut sarcina de fifi...asa e, se poate sa ai dreptate.
Ylari nici eu nu-i prea dau vigantol, dar nu ma stresez ca e vara, soare...sper sa asimileze din lactate
Dani, ce bine ca a luat aptamilul. Matei nu vrea si pace. Chiar m-am mult un pic cu ce mai am pe aici prin tzitzi si i-am amestecat cu o masura de aptamil...Nu vrea deloc Nush ce ma fac cu ea...Sper sa se trezeasca la realitate ca fara lapte nu-l pot tine totusi
Belleaane, sanatate si concediu placut!Si eu ca si Lorich vreau sa stiu ce zice Jianu de cupiii cracanati SI Mati e!
Andrada, cu ce pofta papa carnitza Tiberiu si ce bandana smechera are! Ma bucur din suflet c-a uitat povestea trista...
BJMaria, bine ati venit , am vizionat pozele, f frumoase!
Fecian, imi pare rau de Bitzu...COnjunctivita probabil apare d ela secretiile foarte multe, incearca sa-l aspiri f bine. Sanatate, sa va reveniti repejor!
Gabitzam, ce bine ca s-a adaptat la noua situatie cu bona Raducu...Bine el e un copilas asa cuminte ca nici nu-mi inchipuiam sa protesteze..
SImonix, imi pare rau de Robertix...ce-o fi treaba asta cu vomatul?Vreo intoleranta la ceva? Asociezi cu ceva alimente starea asta? Sa ne spui ce zice dr... Sa stii ca si David vomita des cind era mic, il tineam mereu cu babetica, dar d ela 9 luni n-a mai fost problema... Pupici de la noi.
Fetele multumim de aprecierile la adresa pozelor
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Danicris spune:
citat din mesajul lui simonacip Salutare si La Multi ANi Iuliei si lui Fecian. Iulia 26, sis a mea 16..tot azi Simona, mami de baieti "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
La multi ani pentru sis a ta, sa fie sanatoasa si fericita.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
monik16 spune:
La multi ani, Iulia!!!! La multi ani Fecian!!! Tot ce va doriti sa se implineasca!!!
Noi suntem la valcea, azi am ajuns si stam pana sambata, poate reusesc sa ma vad cu Iulia. Cine poate sa imi dea si mie nr. ei de tel pe PM pls.
Noi suntem bine, A inceput si Sara in sfarsit sa mearga!
Eu inca o mai alaptez... In toamna intentionez sa ne intarcam... O sa fie dificil ca nu primeste biberon.
Salutari la toata lumea, mamici si bebici!!!
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
alina_anto spune:
Fecian, Iulia La multi multi ani!!!!
Mihaser eu as opta pt medicover. Ti-am vazut pozele din vacanta...suuupeeerrrr!!! Vreau si eu...
Simo, Laura Am vazut si pozele voastre. Aratati din ce in ce mai bine. Bravo! Pai asa sa tot faci copii..
monik Chiar ma gandeam la tine zilele trecute. Pupici Sarei
Fetelor, ce mai face Andreap?
Ylari Am vazut pozele cu Eva. Ce domnisorica frumoasa ai tu acolo!!!
Nu stiu cum a fost in Bucuresti azi, dar la noi, la Breaza, a fost super cald...Am stat afara doar pana la ora 10 dimineata si am mai iesit dupa 18. Bine ca macar in casa e racoare.
Maine ne vin o droaie de musafiri. Dimineata mi-am propus sa fac un tort cu piersici, crema de vanilie si frisca si o negresa cu cioco, alune si visine. O nebunie! Iar eu sunt la dieta..
Si Sara e la fel de pofticioasa ca mine. Tot ce vede cere sa-i dai sa guste. Baga degetul in pahar sa guste ce bem, in farfurii nu mai spun..se balaceste cu totul. A inceput sa invete sa pape singura. Cand ii dau sa manance ii dau si ei o lingurita si baga si ea in castronel si isi ia, asa cum poate, singura.
In schimb nu vrea nicicum sa stea pe olita.. DELOC. Parca o pun pe urzici. Cred ca trebuie sa ii cumpar colac mic pt wc si sa incerc si acolo. Ea stie ca olita e pt pipi si kk. Pt ca atunci cand face pipi sau kk imi arata olita si spune "caca". Dar cand incerc sa o pun pe ea iese scandal.. Asa ca deocamdata renunt...
azi a facut primele mazgaleli cu creioanele. Ii plac foarte mult cartile, revistele; le rasfoieste tot timpul si nu se plictiseste de ele. Sunt tare curioasa daca atunci cand va creste va citi carti..in epoca internetului..hmm..
La capitolul "vorbit" sta foarte bine. Imita toate sunetele, face asocieri, stie cum fac animalutele(vaca-mu, oaia-be, catelul-ham, etc), stie sa zica morcov (mocou), ardei (adei), ceapa (apa). Stie cine e Doru (taica-su), iar pe mine ma mai striga Anina. Si se amuza tare II place sa dea jucariilor sa bea din bib ei. Si isi aranjeaza frumos jucariile in cutia in care le tinem. E foarte ordonata deja!Si o scumpa! Ca toti copilasii, de altfel. Si cand ma gandesc ca acum 1 an, pe timpul asta eram terminata de oboseala, colicii ne epuizasera si nu-mi imaginam cu o sa iesim din situatia aia..
Va pup! Noapte buna!
Mami fericita de Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria