Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 20
YLARI spune:
Temperatura 39,4 pe la 20.15 Dat Panadol. Peste juma de ora era 39,0 Mi-a zis Medicoveru sa pun Novocalmin. L-a scos afara. Nu vrea sa pape. Nici nu vrea sa guste din biberon. Ma declar depasita. Nu vrea nici sa faca nani. Plange daca vreau sa o legan. In pat la ea e mai linistita. Am lasat-o cu Iuby ca sa ne mai linistim amandoua (separat). Nu stiu ce sa fac. Avem programare la Medicover maine. Dar sa traiesc pana maine ca simt ca nu mai am resurse. Of.
Merci cleo...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Danicris spune:
Oooof, Ylari, imi pare foarte rau de ceea ce vi se intampla, Te imbratisez si iti doresc o noapte linistita. Multa sanatate Evei. 
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Alex@Sara spune:
Uofff,YLARI,
pt frumusetea de Eva sa treaca repede buba.Nu dispera,ai vazut ca au mai fost copilasi cu pb asemanatoare si s-au facut bine
.Stiu ca nu e usor sa iti vezi puiutul bolnavior si sa nu reusesti sa il faci bine repede,sa fie iarasi zbanghiul pe care il stim.O sa mergeti maine la dr si o sa vedeti cauza exacta,tratament cu tinta si ta-daammm,Eva sanatoasa 
Lorich,La multi multi ani cu sanatate si numai bucurii alaturi de barbateii tai,si cat de curand si de o fetita 
![]()
Multumesc mult fetelor care ne-au urat de nastere usoara,eu sper sa o mai duc macar o saptamana,desi ma simt de parca am avut o intalnire de gr 0 cu un IC
,dar o prietena care avea DPN-ul ca al meu,a nascut miercuri la Ploiesti un bebe de 2500 g si are pb saracutul,l-au adus cu elicopterul la Polizu 
.Si mi-e frica sa nu patim si noi ceva chioar daca deja am 38,3 sapt
Am vazut ca vb de aspiratoarele cu filtrare prin apa,noi avem un Rovus,de 2 ani jumate si sunt ff multumita de el,acum trebuie sa cumparam iarasi filtrele ca le-am folosit deja si pe cele care le cumparasem o data cu el,ca trebuiesc schimbate la 8 luni-1 an ,depinde decat de des e folosit.In rest,eu una il recomand.
Mladita Sara e cam maraice de ieri,parca i-ar da o maseluta,nu-s sigura,dar inafara de faptul ca e non stop lipita de mine si isi suge dej-tu de ma mir ca il mai are
,alte pb nu avem papam,dormim,ne jucam,vb toata ziua.Si-a imbogatit vocabularul,acum la apa mai zice si cana,adica sa-i dau cana cu apa-ceai,banana cam la multe ,dar si la banana,la carne de la "ca" am trecut la canne.Cand face kk are o placere imensa sa isi bage dejtele pe sub pempi si sa se manjeasca pe chicioruse
,asa ca trebuie sa fiu tare pe faza cand face kk.Si jmechera s-a prins,si daca nu o bag in seama cand ma striga,zice mama kk si arata spre pempi,si atunci e sigura ca o bag in seama.Deja stie sa ne invarta
.Sambata am incercat olita,a stat pe ea,nu a facut nimic,apoi cand a mai tras niste basinici am pus-o si a facut un carnacior,si zicea mama kk si dadea sa isi bage mana.O sa mai repetam faza si poate o sa reusim sa facem macar kk deocamdata la olita,ca mooor cand ma gandesc ca o sa trebuiasca sa schimb de pempi doua kkcioase ![]()
Mai vroiam sa va dau niste idei de papica pt micul dejun,noi papam de doua ori /sapt dimineata asa:un ousor(noi le avem bio de la mamaie
) batut bine cu 2 linguri de iaurt sau una de smantanica,si o jumate de felie de painica maruntita,se amesteca ff bine si se pune intr-o tigaie de teflon cu ff putin ulei,cat sa fie unsa numai,si se lasa pana se incheaga ca o placintica,sau cand incepe sa se inchege se invarte in ea sa se faca "zdrente".....si pofta buna,se bat turcii la gura fomistei.
Sau am gasit pe culinar,o reteta de dovlecei la cuptor......mmmnnn,o nebunie,prima oara nu a mancat ca era satula,dar apoi am mai facut dupa 3 zile si a bagat in ea de am crezut ca i se va face rau ![]()
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/23031/Dovlecei-crocanti-la-cuptor/ aici e reteta.va avertizez sa faceti cat de multi ,ca nu va mai puteti opri nici voi din mancat 
Cat despre papica copiilor dupa 1 an se poate da linistit din mancarea comuna,cu conditia sa fie cat mai dietetica,si cum noi papam destul de dietetic,(mie 1 l de ulei imi ajunge mai mult de o luna,numai daca fac o data/luna cartofi prajiti se consuma mai repede),Saratzina papa cot la cot cu noi,nu-i mai fac separat,nici blenduit(asta de pe la vreo 9-10 luni ii dadeam pasat cu bucatele maricele)si nu avem pb.
Gata,va las ca m-am intins ca elasticu' din budigai,merg la nani si eu ca maine vreau sa ma apuc de bagat ce trebuie in bagaj sa nu ma prinda nepregatita si am o gramada de calcaaaattttt,brrrrrrrrr,ce as plati pe cineva pt asta,dar pe cine ca toata lumea fuge de munca asta
Noapte frumoasa si racoroasa tuturor.La noi va fi macar racoroasa ca dormim cu AC pe 24 de grade si e asa de bineee
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
38sapt+ 
cleo78 spune:
alex@sara - hai ca AMR putin. cateva zile. Oricum in sapt 38 e totul bine
Ylari, sanatate multa... pupici la Eva si speram ca totul e ok.
edit: papica marei de azi: paste cu sos de smantana. Sosul e asha:
-branza de vaci
-cascval
-cateva linguri (adica mai multe- moldoveneshte...)de smantana
a mancat mara!!
miine: supa de rosii.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
gabitzam spune:
Repede-repede, pina nu se face miezul noptii, sa urez dragei de LORICH la multi ani fericiti !!! Sa fii fericita, mamico, sa ai doar zile frumoase, baietii sa-ti fie sanatosi si voiosi, sa fii multumita de viata si sa-ti fie drag de ea

Am avut o zi cu tropaiala multa, de-abia acum e liniste in toata casa, nu mai latra nici catelul dupa toate matzele din cartier, si m-am asezat si eu in sfarsit la calculator.
Un mic preview de poze, restul cand venim acasa: asta, asta si asta.
Va rog eu mult sa faceti capitol nou, ca nu stiu cand mai apuc sa intru pe net.
Pup all 

Alaturi de SEBI
Andrada79 spune:
Lilly ti-am trimis analizele lui Tiberiu pe mailul comun si ai acolo si valorile in care trebuie sa se inadreze!
Lorich La multi ani! Sa fi fericita alaturi de barbateii tai si sa ai parte numai de clipe frumoase!!!
stefany_p spune:
azi am asistat la o scena care m-a dat peste cap...
am fost sa-l luam pe Iustin de la gradi. cand putem mergem amandoi sa-l luam..azi cand am ajuns odorul era ocupat cu o casuta in care tot intra si iesea...l-am bagat noi in seama,a m inceput sa ne jucam cu el, sa radem...la un moment dat vine o fetita cam la vreo 3 ani si-l impinge pe Iusti...am intrebat-o de ce-l impinge..s-a uitat la mine cu ochii mari apoi a fugit plangand. s-a asezat pe-o bancuta si a inceput sa-i strige pe parintii ei..printre hohote de plans si lacrimi ii striga...fata care are grija de ei a incercat s-o linisteasca, apoi ne-a explicat..parintii copilului sunt in divort, tatal ei nu mai vine dupa ea la gradi iar ea sufera cumplit..nu-mi pot sa-mi scot din cap imaginea ei chemandu-si parintii in hohote...are numai 3 ani
Doloress spune:
Lorich La multi ani fericiti!

Ylari multa sanatate Evei!
Stefany din pacate situatiile de genul asta sunt atat de frecvente! 
V-am pupat, nu am avut timp sa citesc decat ultima pagina, sper sa recuperez...
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
mi_bebelina spune:
Buna dimineata mamicutelor! Si cum e firesc, daca sunt prima pe ziua de azi.......
pentru toata lumea!
Ylari, succes azi la doctor! asteptam vesti de la tine! Cum a fost Eva noaptea asta?
Gabitzam ce bine-ti sade tie la plaja cu gandaceii tai.
Simonix, mare bre apartamentul vostru....si frumoooooooooossssss de nu se poate......
Stefany, din pacate sunt multe cazuri din astea triste.of, of....
Hai ca revin ca maraie cineva prin dormitor...
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
mi_bebelina spune:
Alarma falsa, s-a intors fiica-mea pe partea cealalta.
Cleo, hai ca m-am dixtrat cu bancurile tale…Suna interesanta si reteta cu paste si sos de smantana…..o sa incerc si eu…..
Alex@Sara, sa ai o nastere usoara atunci cand iti doresti tu…..evident dupa ce apuci sa iti faci bagajul. Si sa ai un bebe sanatos! Suuuuuuper reteta ta cu dovlecii la cuptor…..imi lipsesc dovleceii ca m-as fi apucat acuma sa fac……
Legat de carne…….eu cred ca-s cea mai denaturata mama de aici. Eu fierb toata carnea odata, adica o gaina de aia batrana de tara care fierbe in 3-4 ore, o ditamai halca de vita si apoi o impart in portii mici si o congelez.Cand am nevoie trantesc in oala cu legume si o portie de carne si asta e. Pai eu carnea de pasare de la bunica din curte nici nu o pot transa inainte ca are niste oase tari………asa o pun cu totul in oala de 10kg si cand e fiarta incep sa o jupoi. La cea de vita am alta problema….mirosul. Nici eu, nici sotul nu il suportam……..si nu mancam vita, asa ca rezolv si cu asta……fierb o data pe luna o bucata mai mare si gata
Lily, sper sa te fi linistit analizele Andradei….sa ne spui si noua.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza