*Cozonacei de nov-dec2008 (64)*
Raspunsuri - Pagina 5
Otiliav spune:
Hello! A adormit trupa asa ca am bagat repede laptopul in priza.
Am ajuns cu bine in Norvegia si noi si cele 90 de kile de bagaje. Al Anei inca e nedesfacut, e cel mai greu intotdeauna, fata mea zambeste, da din gene si primeste cadouri cu nemiluita.
E frigut aici, 15 grade, am dat drmul la incalzirea gresiei. Dupa ce azi-noapte nu puteam dormi la Bucuresti de caldura ca erau 30 de grade in casa.
Si noi venim dupa un we prelungit la tara unde am avut de muls 4 vaci si ingrijit 10 vitei. Adica suntem varza de oboseala. Ca ne-a prins niste ploi de toata frumusetea, ne-au scapat 3 vitei si nu-i mai puteam prindein gradina, fetele singure in casa, afara musai cu cizme de cauciuc pana la gat ca era tot o balta. In final ne-am multumit cu o galeata de lapte si restul l-am lasat viteilor.
Si m-am ales si cu scurta la degetul mare.
Elisa avea la 7 luni, 8.15 kg si 72 de cm. (Anca, bai soro ziceai ca nu papa Sara si ne-a luat de departe cu greutatea). A avut si pitica zile mai nasoale cand nu a mancat mai mult de 3 lingurite si nu au iesit dinti. Bazaie cu gura inchisa, se arunca din bratele mele, se arunca pe spate, oriceface numai sa nu-i aratlingurita. Cand vede tata i se lumineaza fata, trage un zambet larg si se avanta inspre ea tremurand de placere. N-are inca nici o masa fara sa suga. E umbra mea si nu-mi place deloc, de fapt sunt chiar sictirita de faza. Vreau si eu s-o las cu tacsu si smechera mica a inceput sa ma strige "ma-ma, ma-ma", trebuie musai sa-i fac un film. Nu zice cu adresa dar e caraghioasa cum se vaita ea ca o abandonez.
Darling, aterizaram la aceeasi ora. De atunci o gramada de treaba, am schimbat cauciucurile de iarna ale masinii, am fost dupa baterie ca ne-a lasat, la politie pentru rezidente si degeaba ca n-au avut chef azi sa lucreze , la cumparaturi, baie si mancare pitice, bagaje.
Elisa a fost tare agitata la aterizari, plangea, se impingea .
Mav, , te-am tot sunat si pana la urma am lasat mesaj. Iti sta tare bine rochita, doar la burtica ai ceva de lucru dar asa se intampla cand e bebe mare,mare. Se vede ca te-ai simtit bine, esti tot un zambet in poze.
Olivia, am citit o poezie superba, ma bucur ca ai pus-o sa ne bucuram si noi. Eu ma simt cu totul alta mamica fata de acum 4 ani, cu Ana de abia asteptam sa creasca, sa experimentam etape noi, poate de curiozitate. Acum vreau sa savurez fiecare etapa, a disparut graba, a aparut nostalgia ca poate e ultimul bb.
Adica ma bucur si ca nu are dinti, e inca bebelusul meu stirb .
Bravos Eli, am plecat la timp din Ro . Sa conduci cat poti de repede si de mult, si fara evenimente neplacute.
Imi cad ochii, mai scriu si maine.
Si-asa noptile mi le-a aranjat Elisa in ultima vreme ca suge ca disperata.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Amalia spune:
Uf, astept sa plec la doctor cu Luca peste o ora. Groaznica noapte!
De la 4 pana acum la 7 s-a zvarcolit pe toate partile si n-a fost capabil sa doarma. Nici n-a mai plans saracu', doar mai scancea din cand in cand.
De sambata n-a mai avut temperatura deloc, dar acum la 4 i-am luat temperatura si avea 37,9 intrarectal. I-am dat 4 ml Panadol. La 5:20 era 38,1. Cu greu a reusit sa suga, se inneca .., iar la 5:40 avea 38,3....asa ca am apelat si la un supozitor cu Paracetamol.
Se aude si un harait urat din gat-piept.. Imi e teama sa nu fi facut complicatii...
Revin cand ma intorc de la doctor.
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
oceanborn spune:
Neata!
Amalia, offf saracutul, toate pe capul lui..insanatosire grabnica!!!
Darling si Olivia ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca v-a priit vacanta in ro... la noi din nou s-a amanat plecarea mergem in august..
anes ce flacau ai tu acolo.. eu ii mai fac singura baie, ori dus ori in vanita dar vanita o bag in vana mare, altfel e pericol..se ridica se suceste(sta in 4 labe), macar ii pot spala curutzul , vrea sa prinda stropii de apa din dus, ieri cel mai frumos lucru pe care l-a facut e , ca a spus ma-ma stand in vanita si atingandu-mi piciorul cu manuta... pana acum a tot zis mamamamama doar cand incepea sa planga ,pe un ton matait.
Senzational: m-am trezit inaintea lui.. aseara ne-am culcat la 9 ca nu mai puteam s-a trezit numai de 2 ori, o data a papat ..nu s-a putut fara iar a doua oara l-am tinut 1 minut in brate si a adormit la loc...deci azi sunt fresh..
Asa ca de acum il fac cu apa si otet pe forum cand se mai trezeste des si nu vrea sa adoarma la loc noaptea
alra m-ai distrat , ieri am avut si eu vanatoare de muste , au intrat vreo 3 4 si dai cu prosopul de bucatarie...se uita thomas la mine mirat, oare ce-o fi apucat-o pe asta...
Camelia sper sa ochesti azi un pitic mai pe masura Alexandrei, pai te cred si eu c-a inceput sa tipe, pici de 4 luni
mami de Thomas
oceanborn spune:
Am incarcat niste poze cu utza utza pe contul comun(la mine nu va uitati ca am pantaloni albi si ma fac)
mami de Thomas
babyzapi spune:
Amalia tin pumnii si sper sa veniti cu vesti bune de la doctor . Insanatosire grabnica lui Luca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii
Olivia26 spune:
Ami, insanatosire rapida lui Luca.
Anes, felicitari pt puiul care s-a dezvoltat asa frumos , nici nu ma mir ca doar e Remusica al nostru de nota 10 si...sa stii ca nu esti mama nebuna, ci mamica grijulie
Isa, ma bucur ca ati scapat
Otilia, Darling, bine ati revenit, sa va fie de bine vacanta.
Cami, pai asa zic si eu ca ai jignit fata cu asa bebe mic. Mai cauta...
Alra, nu stiu ce depresie ai tu dar de multe ori si eu rad cu lacrimi cand citesc ce scrii
Andy, ma gandeam...de ce nu-i dai separat cerealele si fructele si asa faci 2 mese in loc de una si cu inca una de legume...zic si eu.
Dandusa
Sebi are nevoie de noi
de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Amalia spune:
Are cineva experienta cu Centrul Medical Unirea, clinica de pediatrie?
M-as duce sa-l vada si acolo un medic...
poze cu minunile mele
Amalia spune:
M-am programat la ora 13 la dr. Tanasescu Carmen.
Are o infectie a cailor respiratorii corelata cu o stomatita.
Abia mai inghite si a slabit deja 250 g ..
poze cu minunile mele
cameliam spune:
Amalia ce rau imi pare ca Luca e bolnavior. Tinem pumnii sa treaca repede!
Citat: |
citat din mesajul lui Amalia M-am programat la ora 13 la dr. Tanasescu Carmen. Are o infectie a cailor respiratorii corelata cu o stomatita. Abia mai inghite si a slabit deja 250 g .. |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
bertha spune:
Amalia, sanatate multa! Rubeola iese din discutie? Sau deja a trecut? Medicul ce a recomandat ca alimentatie? Sa nu te superi ca spun asta, dar eu as cere sa-i se faca o perfuzie, pe caldura asta saracutul, bine ca e tzitzi.
Ca sa te incurajez, sa stii ca dupa ce trece stomatita, va avea o foame de lup si va recupera ce a pierdut acum.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana