*Cozonacei de nov-dec2008 (64)*
Raspunsuri - Pagina 3
Darling_ spune:
Dragi mamici, insfarsit si eu pe Internet. Am aterizat cu bine, azi la 11.30 ora locala. Edu a fost o minune de copil, a ras si a vociferat, a papat tzitzi si apoi a dormit. A asteptat linistit sa recuperam bagajele si cand am ajuns acasa a ras un borcanel de legume cu pui. Acum doarme. Eu sunt f obosita, am de despachetat 3 bagaje enorme plus vreo 2 mai mici. Am de spalat, gatit si nici nu mai stiu ce mai am de facut ca nu ma simt in stare de nimic.
Am avut o vacanta minunata, m-am relaxat si am reusit sa fac multe din lucrurile pe care mi le-am propus. Am cunoscut oameni minunati si m-am bucurat mult sa fiu mamica acasa. Acum trebuie sa ne readaptam, sa lucram iar la program. Mi-a lipsit mult forumul, voi incerca sa citesc din urma. Pupici mii
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK
anes spune:
Salutare fetelor!
Intram si noi in randul celor care nu papa bine. Din fericire noi dormim noaptea! Slava Domnului! TOATA noaptea!
Am fost la medicul de familie ca sa vada si mama nebuna ce si cum. Am primit nota 10, iar mama felicitari . In afara ca este sanatos (stiam asta ), cupilul are 9,800 kg, L- 75 cm. Perimetrele bune: PC- 47,5 cm, iar PT 48 cm. In afara de aspectele astea, dezvoltarea psihomotorie este corespunzatoare varstei (stiam asta ).
I-am dat apa acolo in cabunet, iar Remus a baut singur din canita, asa cum face deobicei. A fost foarte placut mirata doctorita, si a zis ca ea incepe sa recomande de la varsta de un an ca parintele sa incurajeze copilul in sensul asta. In fine, asta se poate discuta...
Mama nebuna a cerut trimitere pt. laboratorul de analize...v-am zis ca vreau sa ii fac sideremia si calcemia. Mi-a dat si pt. urina, copro si glicemia. A spus ca nu este nevoie, dar de gura mea...
Dintii nu sunt pe cale de a erupe, adica gingia este inflamata si ne mai chinuie o bucata. Copchilu` asimileaza f. bine tot ce papa si in niciun caz nu a slabit asa cum ma temeam . Deci, vesti bune!
Sanatate tuturor copiilor bolnaviori si nopti linistite mamicilor!
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)
babyzapi spune:
Multumesc din suflet de sfaturi fetelor , i-am dat morcov fiert care pare ca l-a reglat.
Ami cred ca s-a deranjat la burtica fiindca nu a prea baut apica azi...pe urma nici cu mancatul nu a stat prea bine, dar in rest era vesel si vorbaret ca de obicei. Am zis ca daca persista problema sun doctorul, dar daca am rezolvat-o o las asa
Anes felicitari mamico si felicitari Remus sa cresti la fel de bine si frumos in continuare.
Darling bine ai revenit din vacanta . Spor la despachetat si aranjat prin casa.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii
Andy08 spune:
Babyzapi: Ce bine ca i-a trecut puiului! Si felicitari pt. primii pasi sustinuti. Baiat mare, gata! Cum mai papati?
Andy, mami de Andrei
dandusa spune:
si noi pe aici.am fost la tara pentru o saptamana.o experienta de neiutatnu mai ma prinde pe acolo cativa ani buni
santem neam de fitzosi,vezi doamne...,eu nu m-am acomodat,copii la fel...,imi venea sa plec dupa prima zi,dar cand ma gandeam la molozul si mirosul de lavabila din apt...,imi trecea brusc
din toate relele de pe acolo...,ca au tot fost slava domnului...,au fost si trei bune.una,Raducu a inceput sa pape tz ziua.a stat agatat de ea zi si noapte.a doua,Crinuta si-a facut program de somn ziua.la ora 14 cel tarziu sforaia pentru 2-3 ore.naspa ca de cum am plecat a revenit la programul de dinainte.si a treia,eu.schimbarea de decor chiar mi-a priit.am dormit mai prost ca-n primele luni ale lui Raducu,am stat nemancata mai tot timpul,stresata ca ma mananca soriceii,fluturasii,mustele si paianjeniidarrrrr,a fost un al fel de aer,o alta imagine.si asta a facut bine,tre sa recunosc.asa am ajuns sa-mi iubesc paturile mele,sa-mi vad casa ca fiind cea mai curata,ever...,sa-mi sugrum barbatul cu mii de imbratisari si sa 'coloram' mai pasional ca-n vremurile de inceput
aaaa,uitasem de cireasa.caci,da...am avut si-un tort...de fapt,doua.au racit amandoi,cu tot tacamul,muci/tuse/febra.acum sant bine.Crinuta este 'curata' iar Raducu este ragusit si mai are cativa muci.a ajuns sa urasca aspiratorul nazal.cum ma vede ca ma pregatesc,cum ma impinge.uf,mor de ciuda ca l-am tinut,dar n-aveam cum altfel
altfel,am baiat mare.ar sta numai in picioare.dimineata se trezeste,si danseaza tinandu-se de tablia patului.mimeaza un 'colorat',adicala baie este cel mai greu.se ridica non stop.nu sta in fund nici o clipa.cu mancarea,stam asa si asa.acum,cel putin...tz sa traiasca!nu ma plang ,pt ca arata f bine.asimileaza si asta e.refuz sa ma stresez cu nemancatul.mi-ajunge,Crinuta
cam asta de la noi
Eli,
felicitari pentru permis,dai de baut
Amalia,
o imbratisare
Anes,
nu te stresa cu nemancatul.dintii sant un motiv f intemeiat.in plus,piticul tau arata f bine,felicitari!
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
Otiliav spune:
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
anes spune:
Andy, imi pare rau sa aud ca si voi ca si bebeii lui Ami, Ocean si Oliv sunteti in clubul celor nedormiciosi! Cu legumele... vroiam sa iti sugerez sa ii adaugi iaurt dar...nu aveti voie! Ti-as sugera sa ii dai impreuna cu legumele , avocado. Lui Remus ii place (desi, in ultima vreme nu prea mai gasesc, probabil le-a trecut sezonul). Moamaaa, ce frig este la voi!
Monicus, ce de-a dintisori!!! 5 dintr-o lovitura! Cu papa, stim cum e!!
Laura: Concediu placut !
Babyzapi, am vazut ca s-a reglat Raphael! Tot ca si fetele vroiam sa iti sugerez si eu. Sa stii ca scaunele moi pot fi si din cauza eruptiei dentare! Hidratarea este esentiala, mai ales ca este si caldura mare!
alra spune:
hello
hop si eu cu rezultatele de la dr - vad ca e tematica azi: 7440g (sub P50), 68cm(P50) 42cm capanete(P10)
motoric si altfel zis e super ok (nu sta inca in fund da astia au standarde scazute) a facut avionu cu ea, a ras la ea, a tras-o de picioare. cica are un zgomot in bronhii - o flegma, un sort de bronsita cica (bai, ma lasati? bronsita??? nici macar nu tuseste!) cica sa ma duc la pediatra ca sa nu ii supraincarcam inima. ma rog, o sa sun. faza e ca nu e prima data cand un dr de la asociatia asta zice ca suna cumva la plamani, si era alt dr si sunt relativ in varsta si cu urechi bune. asta facuse o moaca cam creata ca nu ii zisesem ca are murmur si l-a auzit si cred ca nu stia cum sa puna in propozitie. il stiu de la laura, e un tip super ok.
in rest eu azi am avut zi nasoala, fara boi acasa. nu ma simt bine in continuare.
dar cu toate astea:
eli, traiasca-ti familia, bravo fato!
mav, cred ca fiecare avem in familie o mama sau o matusa picata la examen de politisti misogini care nici acum nu are carnet, nu ingrosa randurile! mai ia ore si incearca sa inveti ce nu stii, unii politisti dau carnet mai usor la femei caci le stiu prudente prin definitie.
aaa, si sa nu uit: bai, eu nu cred ca mi-ar placea de tine slaba. radiezi
andy, ca si spiridusa. sau: a treia masa sa fie la masa voastra de seara cand ii poti da legume sau orez sau ce ai tu prin farfurie pretabil la varsta lui. sau biscuiti sau coaja de paine in manuta, musai tinut in scaun cu voi la masa.
otilia, ma bucur ca te vad, chiar si dupa canapea acolo
a da, si amalia, noapte usoara mai, nu stiu cum poti rezista.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
anes spune:
Ami, am citit in cap. anterior despre David! Te cred si eu ca esti mandra cu puiul tau, dar si nostalgica, pt. ca a crescut! Cand ma gandesc ca si eu am baiat!
eli, felicitari pt. permis! Sa vezi de acum incolo independenta! Cum accepta Balacila bibele? Sau inca nu i-ai dat formula?
dandu , m-am pus in pielea ta, in topate situatiile respective..si te-am inteles asa de biiine!! Cu baia, la fel si noi... se ridica in picioare, de ii fac mai mult dus, decat baie. Singura nu pot sa ii fac baita. Niciodata nu i-am facut-o, am avut ajutor. Deobicei 99%, sotul.
Darling, bine ai revenit! Te asteptam cu vesti!
Ducky, Bine ai venit printre noi! Te asteptam cu informatii mai multe despre voi!