*Cozonacei de nov-dec2008 (64)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetelor!
Imi e si teama sa spun, dar cred ca ne indreptam cu pasi repezi spre vindecare! Azi noapte a dormit bine, s-a odihnit, a avut doar 3 treziri. Febra face sub 38, accepta tot ce i-am dat :antibiotic, antihistaminic, atitermic...face deja linistit aerosolii si adoarme fericit in timpul sedintei. Sper dupa controlul de maine sa ne dea si liber la iesit pe afara...ca bebe ca bebe, da' mami deja a luat-o mult pe langa poteca acasa...
In alta ordine de idei, maine imi vine puiul cel mare acasa! Doamne, cat de dor imi este de el! Abia astept sa-l strang in brate! Cred ca e ca o cioara acum, dupa atata stat la soare si balaceala.

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Deci de la 9 kile incolo se poate cu fatza? Of, si la noi e crunt cu masina. Daca as fi auzit alta mamica povestind ce povestesc eu si Bertha, ca urla de n-are aer, ca am pus-o de la inceput, ca am incercat toate pozitiile, n-as fi crezut si-as fi judecat pe gratis, dar ... zibe imi demonstreaza si ea contrariul.
Am mers intr-o zi cu ea in capatul celalalt al orasului, incolo a urlat rezonabil, dar inapoi m-a ingrozit. Eram in plin trafic, la semafor, si ea nu mai avea aer, rosie toata ... dupa inca vreo 20 de min de urlat a adormit in suspine si uda leoarca de transpiratie. Am incercat cu jucarii, date de dinainte, cu muzica de toate felurile, cu povesti, cu explicat... nu mai stiu ce NU am incercat.

Bertha, deci asa cu Vigantolul... am speriat biata femeie, dar la cate grozavii mi-a spus, biscuiti sterilizati, sos bechamel, s.a., ma gandeam ca fac un bine copilului... Dai drept de autor sa folosim si noi Cotabitza? Transpira si zibe saracutza de numa, chiar mi-e frica sa nu raceasca, in casa super cald curg apele pe ea, afara racoare si vant. Tinem pumnii pe luni.

Ami, deci inspre bine, ce ma bucur , asteptam impresii din vacantza.

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Salutare mamici dragi!

Sper sa va mai amintiti de noi! Nu am intrat de vreo 2 luni si ceva dar absolut motivat Tati (sau ta-ta, cum zice puiul nostru) a facut transplant! Suntem tare fericiti! Au fost 2 luni pline de aventuri, cu o luna mai foarte rea si nabadaioasa si o luna iunie, de vis, operatia a fost pe 01 iunie.
Bineinteles ca am fost cu prichindushul dupa noi, care s-a comportat exemplar. Cu drumuri de 430 km (B-Cj) facuti dintr-o bucata si mai ales noaptea (asa am fost chemati de 2 ori), cu mutari din hotel in hotel sau in apartart inchiriat, cu dive abia inceputa, la fix 6 luni, dar el a fost cel mai puternic.
In masina a dormit aproape tot timpul, se trezea doar sa manance si sa se joace. (A fost si soacra cu noi!)

In rest, acum suntem f bine, puiul mananca tare bine. De la 7 luni ziua nu a mai supt tzitzi deloc, in schimb masa de ora 2 noaptea abia acum incercam sa o scoatem.
Mancam cam asa: ora 10.30-11.00 - fructe (mere, piersici, caise, pare si de astazi am bagat si banana) + branzica Ca;
ora 14.00-14.30 - piure/supa legume + carnita de vita/ ficatel/galbenus si de astazi mai incercam cu pui (am facut alergie la prima incercare);
17.30-18.00 - iaurt +cereale - dupa 2 iaurturi (300 g) plange sa s-a terminat;
In rest, seara+noaptea tzitzi si dimineata, de 2 zile avem, completare lapte praf (a acceptat din prima Aptamil) aproape 200 ml si apa cat cuprinde (100-120 ml).

Sanatate multa puilor bolnaviori Amalia multa sanatate puiului drag!

Tare dor mi-a fost de voi dar nu am reusit sa citesc decat zilele astea cate ceva.

Pupici la toti cozonaceii si la toate mamicile lor pricepute!

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Mamicute inimoase,
Se apropie cu pasi repezi de un nou hop in viata puiului ei, prietena noastra Ginye. Haideti sa participam si noi, asa cum poate fiecare, si sa-i ajutam sa treaca mai usor peste costurile care presupun internarea si interventia chirurgicala!
Contul este acelasi si a ramas pe prima pagina a odiseei noastre:

Ajutor umanitar 'DIN SUFLET PENTRU SUFLET' bb Stefanut de Ginye
RO83BTRL04601201P5231800 cont in RON , Banca Transilvania, Agentia Valea Argesului, pe numele Rodino Steliana

Scumpa de ea nu ne-a cerut niciodata nimic, nici macar nu se plange de nimic, dar voi stiu ca-i intelegeti nevoia si vreti s-o ajutati ca si mine!
Puuup!

poze cu minunile mele

Mergi la inceput

Miki01 ce vesti bune ne-ai adus! Ma bucur din suflet ca s-a facut transplantul si ca totul a decurs bine! Felicitari pentru un puiut atat de intelegator si de cuminte! Wow, papa super, ma bucur mult! Chiar ma intrebam ce ati facut cu transplantul...
Bine ai revenit printre noi si mereu sa ai numai vesti bine!

poze cu minunile mele

Mergi la inceput

Amalia, multumesc mult! Sa de-a Dumnezeu sanatate la toata lumea ca tare importanta mai este! la o mami puternica tare zilele astea.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Miki01 ce vesti bune ne-ai adus! Ma bucur din suflet ca s-a facut transplantul si ca totul a decurs bine! Felicitari pentru un puiut atat de intelegator si de cuminte! Wow, papa super, ma bucur mult! Chiar ma intrebam ce ati facut cu transplantul...
Bine ai revenit printre noi si mereu sa ai numai vesti bine!

poze cu minunile mele

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

miki01 felicitari pentru transplantul sotului, sanatate multa multa in continuare la intreaga familie!

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

anca, bertha legat de scaunul de masina, mai intai aruncati un ochi www.youtube.com/watch?v=fKIeExpDLDA" target="_blank">aici.

Nici Alexandrei nu prea-i placea in scoica, dar a fost o faza, acum sta (se pare.... sau o fi alta faza, tot trecatoare si asta ).

Eu chiar caut un scaun cu isofix care sa fie tot cu spatele la directia de mers si pentru 9-18kg sau daca nu gasesc unul sa-mi convina, o tin tot in scoica pana nu-i iese capu' din ea. La ce filmulete cu crash testuri si true stories (alea-s chiar de speriat) am vazut pe youtube cu copii raniti grav la coloana din cauza ca mergeau cu fata la directia de mers, m-am convins ca mai bine urla, da-i intreaga in caz de ceva.

Mergi la inceput

Cameliam, multumim mult!

Ref la scaunul de masina. La noi tati s-a ocupat de subiect, mai ales ca noi mergem cam mult cu masina si dupa multa documentatie pe net, am ajuns la concluzia ca nu este ok sa-i luam in sesul de mers al masinii ci in sens invers. Cam are logica, ca la Doamne fereste, o frana mai brusca, vii tu adult cu totul in fata, dar puiul mic. La noi Andrei nu are nici o problema la mers in masina in sens invers (la cate mii de km a facut ) si sta singur.
Doar in Suedia am gasit modelul si se pare locul in care sunt cel mai cautate. Asa ca l-am comandat, este pt grupa 9-18 kg, cam scumpicel e drept (cam 500 Eur) dar sper sa fi facut alegerea cea mai buna (BeSafe - este firma care le face).

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Gand la gand!!

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

anca, bertha legat de scaunul de masina, mai intai aruncati un ochi www.youtube.com/watch?v=fKIeExpDLDA" target="_blank">aici.

Nici Alexandrei nu prea-i placea in scoica, dar a fost o faza, acum sta (se pare.... sau o fi alta faza, tot trecatoare si asta ).

Eu chiar caut un scaun cu isofix care sa fie tot cu spatele la directia de mers si pentru 9-18kg sau daca nu gasesc unul sa-mi convina, o tin tot in scoica pana nu-i iese capu' din ea. La ce filmulete cu crash testuri si true stories (alea-s chiar de speriat) am vazut pe youtube cu copii raniti grav la coloana din cauza ca mergeau cu fata la directia de mers, m-am convins ca mai bine urla, da-i intreaga in caz de ceva.

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput