Se poate vopsi un frigider?

Se poate vopsi un frigider? | Autor: CamiSol

Link direct la acest mesaj

Salutare,

Frigiderul meu a ramas cu niste pete dupa am tinut poze lipite si alte chestii pe el. Mai are si niste zone in care s-a luat vopseaua, mici puncte de rugina, asa ca arata destul de jalnic. Se poate vopsi? I-as schimba si culoarea cu ocazia asta, sa se integreze mai bine in peisaj.
Eu pana acum n-am auzit de asa ceva, dar ma gandesc ca totul e posibil .

Cami de Luca-Ionut (25.09.2006)

Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Se poate, cu vopsea speciala pt tabla, sau cum s-o numi....
Dar inainte curatat bine de rugina...

Andreea, mami de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Da, se poate vopsi cu vopsea pentru autoturisme (recomandata ar fi vopsirea cu pistolul, nu cu pensula), dar trebuie sa gasesti pe cineva priceput; in plus, trebuie sa acoperi sau sa demontezi manerele, garniturile, etc, adica tot ceea ce nu vrei sa fie vopsit din greseala, in afara de carcasa propriu-zisa. Adica, una peste alta, mai mare deranjul....

O varianta mai simpla ar fi sa-l acoperi cu autocolant, iti alegi culoarea, modelul si textura (lucios, mat, semimat); te inarmezi cu multa rabdare si poti sa-l acoperi singura cu autocolant...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Da, Cami, se poate vopsi. Cand eram acasa am vopsit si noi o data o masina de spalat cu vopsea spray, si a iesit destul de bine. Uite ti-am gasit un producator de spray-vopsea de electrocasnice, e o firma din Timisoara, suna sa vezi unde distribuie produsele:

http://www.clubafaceri.ro/director/stand/14322/23812/TITAN+-+Spray+Color+-+spray+pentru+electrocasnice.html

Va trebui insa sa demontati usa si sa o vopsiti afara sau intr-o zona bine ventilata, ca este f puternica.

Succes!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput