Salutare,
Frigiderul meu a ramas cu niste pete dupa am tinut poze lipite si alte chestii pe el. Mai are si niste zone in care s-a luat vopseaua, mici puncte de rugina, asa ca arata destul de jalnic. Se poate vopsi? I-as schimba si culoarea cu ocazia asta, sa se integreze mai bine in peisaj.
Eu pana acum n-am auzit de asa ceva, dar ma gandesc ca totul e posibil .
Cami
de Luca-Ionut
(25.09.2006)
Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith
Se poate, cu vopsea speciala pt tabla, sau cum s-o numi....
Dar inainte curatat bine de rugina...
Andreea, mami de Miruna Ioana(25.09.2007)
Da, se poate vopsi cu vopsea pentru autoturisme (recomandata ar fi vopsirea cu pistolul, nu cu pensula), dar trebuie sa gasesti pe cineva priceput; in plus, trebuie sa acoperi sau sa demontezi manerele, garniturile, etc, adica tot ceea ce nu vrei sa fie vopsit din greseala, in afara de carcasa propriu-zisa. Adica, una peste alta, mai mare deranjul....
O varianta mai simpla ar fi sa-l acoperi cu autocolant, iti alegi culoarea, modelul si textura (lucios, mat, semimat); te inarmezi cu multa rabdare si poti sa-l acoperi singura cu autocolant...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Da, Cami, se poate vopsi. Cand eram acasa am vopsit si noi o data o masina de spalat cu vopsea spray, si a iesit destul de bine. Uite ti-am gasit un producator de spray-vopsea de electrocasnice, e o firma din Timisoara, suna sa vezi unde distribuie produsele:
http://www.clubafaceri.ro/director/stand/14322/23812/TITAN+-+Spray+Color+-+spray+pentru+electrocasnice.html
Va trebui insa sa demontati usa si sa o vopsiti afara sau intr-o zona bine ventilata, ca este f puternica.
Succes!
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"