VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!
Raspunsuri - Pagina 7
Happiness_4_us spune:
Am trimis si eu azi banutzi ptr Mihaita!
Multa sanatate puiului mic si numai progrese!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NanaMotoc Am trimis si eu azi banutzi ptr Mihaita! Multa sanatate puiului mic si numai progrese! |
nana, multumim!
sanatate lui Stefanel!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
wnimra spune:
gata sotul meu a depus banutii.
Miha pupici.
poze Alex
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui NanaMotoc Am trimis si eu azi banutzi ptr Mihaita! Multa sanatate puiului mic si numai progrese! Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului! "Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca! Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa! |
nana,multumim mult de tot! si voua va dorim multa sanatate!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
musetto spune:
Am depus si noi azi niste banuti in contul de paypal. Multa sanatate lui Mihaita, iar parintilor putere si rabdare!
mexxa spune:
Citesc in fiecare zi si ma bucur sa aud ca se strang banuti.
Suntem alaturi de voi !!!!
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui Cornelia Mihaela, am facut si eu o mica donatie. Banii vor intra maine. Mult succes! Kariguld Va pup, Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009) www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2 |
cornelia,multumim frumos,au intrat banutii!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui BraveGirl ========== Corina Mamica de Arianna Maria POZE CU PRINTESA |
corina,multumim in suflet!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui musetto Am depus si noi azi niste banuti in contul de paypal. Multa sanatate lui Mihaita, iar parintilor putere si rabdare! |
musetto,multumim frumos pt ajutor financiar si pt vorbele frumoase!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui iulix O sa depun si eu ceva banuti pt. Mihaita!! Astfel sper ca impreuna sa il salvam si el sa devina un copilas normal. |
iulix multumim frumos,au intrat banutii de la tine!
Blogul lui Mihaita[/b
Despre noi,aici!
A&M
[b]BAZARUL LUI MIHAITA