VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!
Raspunsuri - Pagina 5
M&M spune:
kariguld, cred ca ai reusit sa sensibilizezi destui oameni cu acest subiect sau cel putin asa sper!!
Mamica de poznas
mari_paun spune:
kariguldcuraj, sunt putini oameni ca tine! in ziua de azi doza de egoism este mai mare decat altruismul. Din propria experienta: putin este mai mult decat nimik[pup]
succes in continuare!
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
ralualexandrei spune:
Kari ce-i cu tine vrei sa-l scot pe Sf Nicolae?!Fi optimista,trebuie(vorbeste una care simte ca se ineaca),in fine si maine e o zi si maine va fi mai bine
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
mihaela77O spune:
dragele mele,multumim din suflet pentru sustinere!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
ancadragoman spune:
Miha cum stam?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Miha cum stam? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2 |
ancule,deocamadata avem in contul pay-pal 150 euro si am inteles ca au mai fost depuneri la banca vineri dupa amiaza,dar inca nu se vede nimic!
cum am noutati anunt!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
wnimra spune:
buna miha!
Azi dupa masa sau maine dimineata merge mihai la banca si depunem si noi ceva pt mihaita. am sa te sun sa iti zic cand a depus.
capul sus miha si mergi inainte.
pupici
poze Alex
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
ciarli spune:
Depunem si noi azi la ING. Asta insemana ca intra maine.
Sanatate puisorului!!
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia
iulix spune:
O sa depun si eu ceva banuti pt. Mihaita!! Astfel sper ca impreuna sa il salvam si el sa devina un copilas normal.
mihaela77O spune:
ciarli,iulix,multumim din suflet!
in momentul de fata sunt 170 euro in contul pay-pal si 500 ron!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA