VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!
Raspunsuri - Pagina 13
andru_mami spune:
mihaela-deci ai fost la plimbare si pe noi nu n-ai luat,ai colindat tara fara noi
,sa iti fie de bine
dar vrem poze,hai repejor

ptr tine si mihaita
POZE
mihaela77O spune:
dupa cum a spus si andru,am fost si noi intr-o mica plimbare...mihaita a fost in vacanta si trebuia sa schimbe si el putin atmosfera...eu sper sa-i fi priit si joi cand reincepem terapia s-o incepem cu forte noi!
plimbare august
sper sa va placa pozele din plimbarea noastra!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mari_paun spune:
super poze
Ema a fost langa mine cand le-am vizionat l-a recunoscut pe mihaita si pe an\dreea si i-a placut poze in care il ti de mana pe mihaita... se bucura cand v-a vazut in poza, parca imi spunea " ii cunosc pe ei!!!"
vom mai intra si noi in vacanta la sf lunii septembrie, cred ca atunci o sa aiba si vacanta de la gradi, va fi o saptamana binemeritata...personal vreau sa dorm pt ca am bateriile descarcate...dar as vrea s-o scotr si pe Ema din ...monotonie. Eh, ramane de vazut.
iata si cateva poze cu Pisica Ema si cu fetele
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture049.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture058.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture068-1.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture048.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/DSC03855.jpg
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
M&M spune:
M-am uitat si eu pe poze...Mihaela sunteti o familie frumoasa .Si v-ati plimbat ceva, se vede cat de fericiti au fost copiii!... Prin ce zonea v-ati plimbat ? La un moment dar se vede o cetate in spate sau , ma rog, ruinele unei cetati...
Mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_26 M-am uitat si eu pe poze...Mihaela sunteti o familie frumoasa .Si v-ati plimbat ceva, se vede cat de fericiti au fost copiii!... Prin ce zonea v-ati plimbat ? La un moment dar se vede o cetate in spate sau , ma rog, ruinele unei cetati... Mamica de poznas Bazar pentru Bogdan Bazar pentru Sebi Bazar pentru Mihaita Bazar pentru Ema |
cristina,multumim frumos...ne-am plimbat prin moldova...a fost o plimbare de nevoie,tatal meu este inmormantat in vaslui si trebuia sa ii facem pomana si daca tot am ajuns in zona(eu cu copii si cu maica-mea,paul nu a putut veni din cauza serviciului),am lasat-o pe mama sa se ocupe de treburi,iar eu cu copii ne-amsuit in masina si ne-am plimbat..tg neamt,la cetate,manastiri,casa lui creanga...iasi la sf paraschiva,copou.plopii fara sot...
andreea sigur s-a simtit bine,mihaita imi doresc sa se fi simtit bine,si cred ca dupa figura lui si starea de buna dispozitie s-a simtit bine...
MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)Blogul lui Mihaita
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Dodo-pui spune:
Spor la terapie si sa dea DD sa fie totul asa cum ni-l dorim
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
M&M spune:
Pai eu dupa figura lui Mihaita mi-am dat seama ca s-a simtit bine..
Mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
ralualexandrei spune:
De astazi oficial am inaugurat Cutia lui Mihaitza,la loc de cinste si vizibil pe tejgheaua magazinului meu troneaza si sper sa conving cat mai multe persoane sa doneze.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui ralualexandrei De astazi oficial am inaugurat Cutia lui Mihaitza,la loc de cinste si vizibil pe tejgheaua magazinului meu troneaza si sper sa conving cat mai multe persoane sa doneze. Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
andra,multumim din suflet pt ajutorul tau!

MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)Blogul lui Mihaita
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kariguld spune:
| citat din mesajul lui ralualexandrei De astazi oficial am inaugurat Cutia lui Mihaitza,la loc de cinste si vizibil pe tejgheaua magazinului meu troneaza si sper sa conving cat mai multe persoane sa doneze. Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
Raluca,

.cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!