* Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal,

tocmai ne-am intors din vacanta si....... nu mi-a placuttttt!
Asta e, nu-mi place la greci si gata, !
Sau poate ca n-am nimerit noi locul ala frumos!
Bianca s-a comportat exemplar, a mancat super bine, spre surprinderea noastra, anul trecut la mare manca 2 linguri de ciorba o gura de gogoasa si 100ml de lapte,a stat mititica in masina 15 ore la intoarcere, a fost foarte mirata auzind alta limba, fiind prima noastra iesire din tara cu ea.
Acum lenevim, eu sunt daramata de atata drum, poate mai tragem o fuga la mare la noi sau la bulgari.
poate stiti un loc fain, poate-mi recomandati, please!

Salutari burtici si burticoase! Wow, ce repede trece timpul, desi se vad , maine poimaine facem galerie.

Bun venit Teodora! Copil frumos, sa fii fericita si vesela si sanatoasa si.... tot binele din lume iti dorim!

Luca, ai ma, amandoua manutele! Pupacim de milioane de ori sa treaca buba!

Andreea, zi cum ii zice lacului, nu-mi aduc aminte cand i-am taiat unghiile biei ultima data. Sa fie vreo 8 luni de pe atunci. Am ajuns la disperare. In vacanta au invatat-o prietenii nostri sa le roada si la picioare. Gluma, gluma dar m-am cam suparat. Tati este fan ros unghii. Uneori ii surprind pe amandoi, desi am tinut adevarate predici nu reusesc sa-i dezvat.
Lacul o sa-l primeasca si tati pe unghii in somn, sa vezi ce-o sa ma mai bucur!
Sa aveti vreme buna si sa va odihniti in vacanta. Drum bun!

Noe, frumoase locuri, Bia mi se pare asa mare si frumoasa!
Si tu esti tare schimbata, eu n-am vazut poze cu nouta ta culoare la par.
E si altceva schimbat la tine sau mi se pare mie?

poate pun si poze, va pupez si revin cu raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Scurt...Tania, laculeste de la E c r i n a l si se numeste l a c a m a r. Doamne ajuta!

Fug la nani, maine avem cale lunga de strabatut! Pup gasca!

Andreea, mamica de fetita frumusica (28.03.2006) si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Andreea, concediu frumos! si noi ne luam "liber" 3 zile in august pentru o fuga la Paris (mi-a facut pofta Kay de Sonia;) Bia o sa stea la Hunedoara cu ai mei si cu pisica Ozyy deci distractie maxima. Eu o sa dorm:))

Tania, eu iti recomand vacanta plimbata cu masina:) mergi cat vrei, pe unde vrei, dormi unde iti place, etc.Fara program, fara zile in care trebuie sa faci ceva....doar relax si vazut locuri noi. Pentru noi cel putin a fost perfect asa...si am stat 2 saptamani pe drumuri.
In rest, ehehehee, pai schimbarea e de vreo...10 luni:)) probabil ca eram fara sutien in vreo poza de e asa de evident?:)) ca persoanele care ma stiu asa..live nu prea au observat:))

ma duc la somn,
suntem la HD dupa 10 ore de condus

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

eu prin casa asez ceva in dulap, Bia se plimba cu rolele.
La un moment dat se aude o bufnitura, eu, crezand ca Bia a cazut, duc mana la piept semn ca m-am speriat.
Bia:
-ce-i mami, ti-a sarit inima
eu raspund: - da
- si unde s-a dus?
Eu fac ochii mari, nestiind ce sa raspund
Bia: - acum s-a intors, uite!
si-mi pune mana in dreptul inimii!

no comment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui tania2

eu prin casa asez ceva in dulap, Bia se plimba cu rolele.
La un moment dat se aude o bufnitura, eu, crezand ca Bia a cazut, duc mana la piept semn ca m-am speriat.
Bia:
-ce-i mami, ti-a sarit inima
eu raspund: - da
- si unde s-a dus?
Eu fac ochii mari, nestiind ce sa raspund
Bia: - acum s-a intors, uite!
si-mi pune mana in dreptul inimii!

no comment

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

Exista emotii pentru care nu exista cuvinte!

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Multumim fetelor pentru gandurile bune ... mii de pupici de la noi.

Teodora intr-adevar e copia fidela a Iuliei, dar doar la capitolul aspect Ca in rest, diferenta ca de la cer la pamant. Teodora e fff linistita, asa bebe n-am visat sa am vreodata. E cumintica foc, mananca si doarme si cand e treaza sta in patutul ei sau in leganut si se uita la toata lumea. E mai bine de o saptamana de cand suntem acasa si inca n-am auzit-o sa planga in adevaratul sens al cuvantului, doar mici maraieli ... Sper sa fie tot asa si de acum incolo, sa nu se schimbe. Sa vedem acum daca o sa ne apara colicii ce-o mai fi Sper sa ne ocoleasca.
Laptic am dar seara ii mai dau si putina formula, ca am impresia ca nu se satura. Parca totusi nu am asa mult ca si la Iulia, stiu ca la ea ma mai mulgeam si-l aruncam, acum de-abia-i ajunge la pitica. Poate e mai mancacioasa, ori nu am eu sufuicient ... nu stiu ce sa zic. Sper sa-i pot da cat de mult.
Iulia o iubeste tare mult, intr-una o pupaceste si o dragaleste. Bineinteles ca participa la toate activitatile gen baita, schimbat pampi, imbracat, ca altfel nu se poate
Va mai pun cateva pozici mai recente cu noi, incepand de AICI

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

MICAALSA, sunt f. frumoase pozele cu fetele tale! si micuta e scumpa foc, sper s-o tina naravul si sa ai parte de nopti linistite si fara colici
ANDREEA, concediu placut! unde mergeti?
NOE, m-am delectat cu pozele voastre, imagini tare faine, Bia cea bucalata si frumusica foc (chir, ce mare a crescut, s-a schimbat muult!) si cu tine...blondina! iti sta f. bine,sa stii!
POLI, bine ai revenit! sper sa apuci si tu sa intri pe la noi mai des.
IRINA??? pe unde umblati?
TANIA, si eu am auzit ca-n Grecia n-ar fi cine stie ce, depinde si unde mergi, nu stiu, ca noi n-am fost la greci. Dar la turci iti pot garanta ca e super! imi pare rau ca anul asta nu ajungem acolo, si asa e cu semnul intrebarii la noi pe litoral, eu tot mai sper, dar nu prea am cu cine merge, ca tati nu are concediu.
Bia merge din toamna la gradi?

Eu sunt in concediu de luni. Deci toata ziua parc, acasa, parc , acasa. Si cate un strand, desi Felixul e tare aglomerat zilele astea, plin de turisti.
Am fost la marti la eco si se pare ca vom avea tot baietel. Nu e sigur inca, dr. zicea ca la urmatoarea eco abia va putea sa-mi spuna cu certitudine. Oricum eu ma bucur, sanatos sa fie! vad ca nu ma pricep la facut fetite

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006) si 17+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Alinaalex,ai dreptate, cel mai important e sa fie fara cusur, nu sa fie baiat sau fata.Cat de mult imi doresc eu fetita, toti in fata decizie ce fat sau copil sanatos, vreau un copil sanatos fie el ce-o vrea sa fie.
Andreea Georgiana... eu pot sa mananc fructe din belsug, si de foame mi-e foame,dar mancarea nu o suport.Imi vin tot felul de idei despre ce as putea manca si cand am in fata nici nu ma ating.Rosiile sint de baza pt mom.Si eu nu stiu daca am senzatie de greata,habar nu am sa descriu ce simt, e un soi de nod prin stomac si nu vreau mancare.Mirosurile imi fac insa destul de rau, si gatesc cu eforturi mari.Iar sarcina aceasta sint asa deprimacioasa si trista( sper sa treaca repede per asta).Concediu placut si muuuuuuuuulta odihna.
Micaalsa... se pare ca pe lumea asta exista un fel de balanta.MA bucur ca Teodora nu venit la pachet cu nopti zbuciumate si mult plans.Sa cresca mare si sanatoasa si tu sa ai putere pt amandoua comorile tale.
Ciuf cred ca si io voi gresi fata de samburica.Probabil ca pana nu va misca, sau pana nu il voi tine in brate totul va fi doar pt Bianca.SI eu am acelasi sentiment ca ii fur fetitei mele din ceea ce era numai si numai al ei.Dar pe de alta parte cand vad mamici cu2 sau 3 copii cat devotament au pt fiecare din eu, imi spun ca poate nu oi fi eu asa diferita..insa acum, pe cuvant daca pot sa pricep cum as mai putea iubi pe cineva asa cum o iubesc pe Bianca.
Chiar asa Irina, pe unde mai esti?
Poli asteptam poze cu Nic, si iti doresc sa rezolve problemele voastre cat de curand.POate veti merge totusi in concediu.
Tania, Bianca ta merge pe role?! Wow, ce fetita curajoasa ai.Cred ca a mea e antitalent.Daca nici la 3 ani si 4 luni de acum nu poate sa pedaleze, si vrea sa o imping eu de "coada" de la bici....
Alte vesti nu mai am.Doar ca is plictisita rau de tot de vara asta tomnantica pe care o avem anu asta.De simbata trecuta nu e zi fara ploaie, iar cand nu ploua e o vreme asa racoroasa.Aproape ca nu am mers pe nici unde vara asta.
Pupici fetele si un week-end vesel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

incercasem ca imi "confectionez" si io o semnatura de aia cu burtica , da vaz ca nu merge.Sper ca de asta data sa imi reuseasca.Pupici

Stefanna mami de fetita si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr2006 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stefanna

incercasem ca imi "confectionez" si io o semnatura de aia cu burtica , da vaz ca nu merge.Sper ca de asta data sa imi reuseasca.Pupici

Stefanna mami de fetita si 8+

am trecut si DPN-ul in lista!

Alinaalex

Mergi la inceput