* Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (64)
Raspunsuri - Pagina 20
Qamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaser [ Noe you rock! ![]() Am pus poze cu noi...o sa pun link in mailul comun! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
maine o sa rock ca merg la nunta prietenei mele cele mai bune din facultate
azi imi curg mucii, ma imunizez iar

ii tratez cu niste whisky, poate scap pana maine
hapciu
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*
Polixeni spune:
Buna seara tuturor!!!
FELICITARI AIDA!!!SA VA TRAIASCA SOFIA!!!!ASTEPTAM POZE!!! 

LA MULTI ANI DELIA!!!(scuze de intarziere) SA FII FERICITA SI SA TE BUCURIDE FAMILIA TA!!
Am vazut si pozele voastre..vai ce mi-as dori sa ajung si eu cu Nick la Disneyland.
Am reusit si eu in sfarsit sa-mi gasesc un job pe masura pregatirii mele si sunt tare incantata,mai ales ca este un loc unde ti se dau sanse sa poti progresa.Nici nu am crezut ca voi mai reusi...deja incepuse sa ma apuce disperarea...dar Dzeu e mare si m-a ajutat!!
Nick creste si el,merge la gradi si e foarte incantat.Ma bucur tare mult pt el ca are ocazie sa stea si cu alti copilasi.A fost racit o saptamana in care l-am tinut acasa.Apoi ne-am molipsit si eu si sotul asa ca am tinut-o intr-o distractie continua.
Am o intrebare...le veti face copilasilor vaccinul contra gripei?
Sper ca sunteti bine...in weekend sper sa ma pun la curent cu ce ati mai scris.Pupicei tuturor si o seara placuta!!!
Qamar spune:
felicitari, Poli!
vaccin: nu
de ce: asa mi-a recomandat cumnata-mea, medic la OMS
no comment...
deci nu:)
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*
Polixeni spune:
Multumesc Noe!!!
Ma refer la vaccinul contra gripei normale...sa-i zic asa...nu a gripei porcine.....
mihaser spune:
Noe sanatate maxima! Uite www.videonews.ro/action/viewvideo/25893/Maria-Dinulescu-spune-NU-manelelor/" target="_blank">aici ca sa te binedispui! ![]()
Poli ce ma bucur ptr tine! Doamne ajuta! Acum mi-a crescut si mie optimismul
. Pupici lui Nick!
Eu nu le fac vaccinuri...lasa ca au sistem imunitar...acadele cu echinaceea si gata!
Vreau si yo la Disney! :( delia nu ma mai joc cu voi!
Delia21 spune:
Sophia BUN VENIT pe lume si mult noroc in viata pui mic!!!!Sa fi iubita si fericita!!!AIDA,refacere rapida ca sa te bucuri de manretile tale de fete!!!
Poli,tare ma bucur ca ai perseverat si ai gasit jobul potrivit
Irina,ce faci,ce ne mai zici de mataluta?Miha,cand treceti oceanu .....musai sa veniti la noi si mergem la disney impreuna
ciuf spune:
Aida, sa va traiasca mica minune si sa va aduca numai zambete pe fetele voastre. Sa fie sanatoasa, desteapta si descurcareata in viata. Imi place numele tare mult.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Laura Ioana spune:
Felicitar, Aida
Sa-ti traiasca Sofiuca si sa fie sanatoasa, vesela si frumoasa!
AndreeaG
felicitari pt sarcina, cam tarziu e drept
Cand trebuie sa nasti?
Felicitari tuturor gravidutelor pt curajul vostru si sa aveti sarcini si nasteri usoare!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Irina71 spune:
BINE AI VENIT PE LUME, SOFIA ! 

SA FII SANATOASA, FERICITA SI NOROCOASA ! 
Aida, Felicitari ! si refacere rapida ! 

Delia, uite acum suntem amandoi raciti, eu si Andrei, luam antibiotice si stam mai mult in pat ... 
Am vazut pozele voastre, minunate ! 
Sper sa gasesc pe cineva sa stea cu Andrei macar luni, caci noi, chiar daca suntem in greva, vom merge la munca ...
Poli, felicitari ! si tie pentru job ! 
aalina2003 spune:
Sofia (Intelepciune, asa e..?), bine ai venit pe lume! Sanatate din plin si un dram de noroc!
Si mie imi place numele foarte mult!
Poli, eu stiu ca vaccinul antigripal de anul asta va contine si tulpina noului virus, cel responsabil de gripa porcina...au inceput sa-i spuna gripa noua, porcina suna prea...porceste..
.Si raspunsul la intrebarea ta este nu, Ana nu va face nici un vacin antigripal,indiferent daca informatia de mai sus este corecta sau. Nu a facut niciodata si nici nu va face nici un vaccin antigripal. Am respectat schema oficiala de vaccinare,si atat.Felicitari pentru job! Sper si eu sa dau vestea asta cat de curand!
Carmen, probabil este foarte obosita si atunci ar trebui poate sa incerci s-o culci mai devreme,pe la 9..s-o ademenesti cumva
in dormitor si daca pune capul jos la o poveste ,poate si adoarme. Ca ex, si in Olanda e ca si in America, copii nu mai dorm ca rutina la gradinita incepand de pe la 4 ani,dar adorm seara foarte devreme. Poate ca asta e varsta cand unii dintre ei,chiar nu mai au nevoie.