Racusoare, la apel! (50)
Raspunsuri - Pagina 3
preda_vicky spune:
la ceas de seara.
Dani e mai bine, avem un tratament care da rezultate la bronsita asta.
Eu de luni ma internez o sapt. la geriatrie, imi fac niste analize, sa fac niste tratamente. Iar din 3 august ma prezint la scarbici cu forte proaspete.
Maine e ziua sotului meu, nu cred ca apuc sa intru sa va tratez cu ceva, asa ca va las din seara asta sampanie, piscoturi si tort de cioco iar pentru cine doreste un.
Las si un filtru maaare de pt. fetele harnice, ca eu m-am facut o lenesa si mai devreme de 9 nu ma dau jos din pat.
Va cu drag pe toate!
MirelaV spune:
'na seara
am intrat sa va salut.. si sa profit k e ziua lui Alex de Viki.. sa ii spun si eu la multi ani sanatosi.. si sa ne vedem cu piscoturile alea .. pe viu
mai spun la multi ani nepotelei mele Liana de Iulia si Ionut.. sa fii sanatoasa iubita mea.. sa te bucuri de cadoul de 2 ani ( k de cand ma rugam de mami tau sa ti-l faca).. sa aduci numai bucurii parintilor si.. sa ai noroc in viata.
ma retrag la somnic .. pupici. o seara buna
missy, cum se prezinta lucrurile?
M&M spune:
Neata!! Cu scuzele de rigoare urez si eu:
LA MULTI ANI SOTULUI DE VICKY!!! VA doresc sanatate multa, fericire , implinire si realizari multe!!
Multumim de tratatie Vicky. Ma bucur sa aud ca Danie e mai bine...
LA MULTI ANI, LIANA !!! SA fii sanatoasa, pui, cuminte si sa aduci multe, multe bucurii parintilor tai!!
mire, sa inteleg ca Iulia e [gravida]??
Mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
mikiriki spune:
Neatza
La multi ani fericiti, sot de Vicky!
La multi ani, Liana!
Criss, si eu m-am gandit la Iulia ca ar fi gravi...
O zi buna
M&M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikiriki Neatza La multi ani fericiti, sot de Vicky! La multi ani, Liana! Criss, si eu m-am gandit la Iulia ca ar fi gravi... O zi buna Wohlleben ist die beste Rache!...Miki |
yupiiii..asteptam anuntul oficial din partea Iuliei
Mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
MirelaV spune:
mai fetelor.. io nu stiu sa fie gravi.. si pariu k mi-ar fi spus. acu' na.. recunosc ca asta i-am urat ieri la telefon.. insa.. cadoul reprezenta altceva.. ma tot rugam de iulia sa ii puna lianei cercelusi. si mereu auzeam scuze "stai k e prea mica, stai k o doare, stai k.... alte motive"
deci dom'le.. stiu io sigur ca nu e gravi
sauuu.. o fi?
MirelaV spune:
aflai. cica nu ar fi gravida
desi ieri clar nu era. azi.. nush. intra ea pe aici
seriosssss... jurrrrrrrrr.. nu e
preda_vicky spune:
Liana, La Multi Ani Fericiti! Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa! Multi si !
Fetele, vedeti la generale, e un subiect despre Mihaita, baietelul cu autism - "vreau sa nu mai fiu diferit" - AVEM PAY-PAL!!! mihaela77oprea@yahoo.com. Sper sa putem ajuta si noi, cat de putin.
Multumesc pt. urari, va cu drag. Maine dau iar , ca aniversam 3 ani de casatorie.