Racusoare, la apel! (50)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

LA MULTI ANI,MISSY! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de multe bucurii alaturi de cele 2 printese si sot!!Scuze de intarziere.. Weekendul asta , ca de altfel toate wekndurile din iulie, Daniel lucreaza...Sunt singura ,iar Mihaita eun nazdravan si jumatate.

Mamica de poznas

Mergi la inceput

neata si la multi ani miki! cum te-ai distrat ieri? sa ai parte de liniste sufleteasca, de tot ce e bun pe lumea asta si de multa multa iubire!

Mergi la inceput

multi ani traisca, multi ani traiasca, la multi ani!!!
cine sa traiasca? cine sa traiasca? la multi ani!
Miki sa traiasca! Miki sa traiasca! la multi ani!!

Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun si frumos !!!

Mamica de poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Multumesc dragelor pt urari

REvin dupa somnul de infrumusetare

Mergi la inceput

si.. ceva dulce.. nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Missy, Micki, LA MULTI ANI! SA FITI SANATOASE SI SA AVETI PARTE DE TOT CE ESTE MAI BUN DE LA VIATA!

Mai am o sapt. de munca si intru in concediu de doi ani
Am fost la dr. si bebelina este ok. Are 26 de saptamani si e perfect dezvoltat. Fibromul este tot la stadiul de 46 mm si sper sa nu se mai mareasca. Deci tati va avea 2 fetite. S-a obinuit cu ideea...Acum trebuie sa ne gandim intens la un nume de fetita. Sugestii?
Trebuie sa ma duc sa fac niste analize de sange si urina, iar saptamana asta tb sa ma duc si mai devreme la serviciu pt curateniedeci nu stiu cum o sa ma incadrez in timp. Poate se ofera un coleg voluntar sa cina mai devreme, daca nu ajung la cat ajung si cu asta basta.
Ultima achizitie, mi-am luat rochie de nunta, de-ar trece mai repede. Nu e una din cumnatele mele preferate!Si nici sora preferata a sotului, dar tb sa ne ducem.

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

LA MULTI ANI Miki, fericire, sanatate si impliniri.

Multumesc fetele de urari. Prb s-au rezolvat cam de suprafata, mergem mai departe. Eu m-am sarbatorit ieri, cu gratar, tort etc. Insa azi am intrat intr-o stare depresiva fara precedent.

Mergi la inceput

hmmmmmmmmmmm... credeti voi k daca am terminat cu "sarbatoreala" .. nu mai facem prezenta?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MirelaV

hmmmmmmmmmmm... credeti voi k daca am terminat cu "sarbatoreala" .. nu mai facem prezenta?

MirelaV
pupicei pe burticei

sunt in zona, dar nu am chef de nimic...am asa o strae de leneeee...

Mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput