Racusoare, la apel! (50)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Cris, ce mare s-a facut Mihaita si ce frumusel este! Sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Vera m-a impresionat teribil povestea ta! Se simte ca esti o luptatoare, iar Andrei este un fericit ca are o mamicuta atat de echilibrata si de iubitoare. Taaare mult mi-au placut pozele cu el! E un copil frumos care inspira bunatate. Sa va ajute Dumnezeu sa aveti numai rezultate bune cu recuperarea!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001)
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Buna dimineata, si ceaiul sunt gata!
Amalia, ce-au crescut baietii tai! Si ce-i place lui Luca in apa, m-am distrat privind pozele din cada.
fetele, va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata...

Vicky, draguta ca de obicei.. si multumim de cafelutza si de comentarii..Da, a crescut "Buburuzul meu mic"...

Amalia, ce mult si ce frumusel a crescut Luca!!! IMi place cat de grijuliu e David cu fratiorul!! Am vazut pozele de la mare, i-a [rins tare bine Lucai..

Eu imi savurez cafelutza momentan; mai citesc una alta pe forum cat mai sta MIhaita in tarc si se joaca

Mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata. eu muncesc dom'le... nu pierd vremea la cafele
am intrat eu si aseara.. vizionat poze.. admirat piticii si.. atat. de scris n-aveam stare
sa aveti o zi usoara si frumoasa. io-s trista. e abia marti
mai si eu putin pe aici si ma apuc de treaba ca prea ma rasfat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

fetelor nici n am avut tp sa intru pe aici ca a trebuit sa bucataresc u pic,sotul cu treaba pe acsa,copilul m-a solicitat si el si seara trebui sa pregatesc mamaliga cu pui la ceau si cartofi prajiti,poftele sotului,asa ca ordinul se executa nu se discuta,si abia acum am venit de la buc,ma uitai un pic pe aici si vroiam sa va spun sa aveti o noapte cat mai linistita,un somn usor si vise placut.

pupici ptr voi toate

POZE

Mergi la inceput

Andru, ma faci sa de dimineata? Nici n-am baut-o!
Va las cafea fierbinte in filtru, sa va incalziti, eu una stiu ca am tremurat bine de dimineata.
Va si va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

Vicky, multumim pt

Andru,

Cristina, si mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Neata si de la mine.
Vizionat si eu poze cu copii frumosi, eu recunosc ca n-am mai pus de mult poze cu mandrele mele, promit sa recuperez, deocamdata insa am putin cam mult de lucru.
Noi ne pregatim - sufleteste - de scoala, cum probabil e normal, parintii cu emotii mai mari decat copilul. In rest probleme cu asigurarile deci va mai dura o perioada buna de timp pana sa ne vedem masina facuta. Asa o porcarie.

Fetelor, va pup, ma intorc la munca ca timpul zboara. Mai intru eu s ava citesc. Spor in toate!

de (6,5 ani) si (1,5 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

neata!
buna cafeaua si prinde tare bine ca e calda si pe la noi e cam racoare

vicky-cristina-cu toata placerea va invit la mine la un gratar sau un pui la ceaun cu mamaligasi mujdei de usturoi,deci cand va hotarati va astept pe toate la mine,la tara ,la aer curat,mai vine cate un miros de la porci dar trece.

ptr toate fetele

POZE

Mergi la inceput