Racusoare, la apel! (50)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
preda_vicky spune:
Buna dimineata. Am fost cuminte si am pregatit si ceai, nu am avut rabdare sa mai fac si suc, Dani s-a trezit pe la 5 azi, o fi crezut ca azi plecam la
, a adormit la loc pana sa plec eu la scarbici, iar acum mi-e un sooooomn si ma doare capul
.
Miki, duminica plecam la mare. Of, ce rau imi pare de Mister, ramane singurel... Petrecere frumoasa cat stai in Ro.
Mire, se anunta vreme buna pe litoral in wk, sa profiti la maxim!fetele. Eu sunt in zona, mai
pe-aici pana imi beau cafeaua si imi trece durerea de cap. Va
si va doresc wk placut.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MirelaV spune:
neata. dupa miros de cafea. o saptamana infernala.. dar azi e ultima zi. se anunta o zi nasolica.. dar.. trece. apoi am curs de la 17.. si cand ajung acasa.. pregatire de mare. abia astept. am si o inmormantare maine insa.. e cineva f indepartat.. asa ca am trimis delegati
o zi scurta va doresc... pupici..
preda_vicky spune:
Buna dimineata, va las si ceai, eu merg sa-l tund pe Dani, sa fac sandwich-urile pt maine si bagajul.
Va si va doresc wk placut.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/M&M/M&M.jpg)
M&M spune:
Vicky, saru'mana pentr cafelutza!!! NU stiu daca mai intru pana maine asa ca va doresc un concediu minunat ,sa va balaciti , sa va relaxati si sa va bronzati..
LAs si eu niste tarte cu fructe ..merg la cafeluta oferita de Vicky..
Mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/M&M/M&M.jpg)
M&M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MirelaV neata. dupa miros de cafea. o saptamana infernala.. dar azi e ultima zi. se anunta o zi nasolica.. dar.. trece. apoi am curs de la 17.. si cand ajung acasa.. pregatire de mare. abia astept. am si o inmormantare maine insa.. e cineva f indepartat.. asa ca am trimis delegati ![]() o zi scurta va doresc... pupici.. ![]() ![]() pupicei pe burticei |
Mire, distractie placuta
![](lamare.gif)
Chiar ma gandeam cum poti sa fi in doua locuri de-odat..si inmormantare si la mare...
![](alcool.gif)
Mamica de poznas
![](bonjovi.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
preda_vicky spune:
Buna dimineata, noi am ajuns aseara acasa, am luat tot soarele de la mare, am stat si eu putin pe plaja si blonda cum sunt, m-am inrosit ca un rac autentic. Apa marii era calda, limpede si n-as mai fi iesit din valuri dar batea un vant rece ca te lua cu frig daca stateai la umbra
. Desi duminica, s-a circulat foarte bine, nu a fost foarte aglomerat, 3 ore dus, 3 ore intors! Pe Dani l-am cazat intr-o camera superba, la et. 12, cu vedere spre mare, va dati seama ce panorama vor avea dimineata si seara? Nu m-as mai fi intors acasa.
Va las , ceai si suc si ma asez binisor sa
pe aici, va
si va doresc o zi minunata!
MirelaV spune:
neata. sunt super obosita. am dormit scurttttttttttt..
sa aveti o zi si o saptamana minunate.
revin..
preda_vicky spune:
Missy, nu mai plange! sa treaca si ca sa te consolez, iti spun ca e racoare bine acolo, bate vantul si e innorat
.
Mire, bine ai revenit! Cum a fost?