Racusoare, la apel! (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Ce gasca de neserioase suntem noi aici! Biata VICKY, bolnavioara cum e ea, se straduieste sa lase cafeluta zilnic, si noi nici macar nu servim!
Sanatate multa VICKY si CRIS, sa va faceti repede bine.
Eu vin cu vesti mai putin placute, pt ca eu de altfel le numesc bune, atata timp cat suntem in viata si nevatamati. Am avut sambata dimineata accident cu masina, eram doar eu si al meu in masina, din fericire fara copii, masina este praf pe ambele parti, de sub ea atarna iarba, iar puscatul airbagului este o experienta care nu o doresc nimanui, 2 zile m-a durut capul de la zgomot. Momentan asteptam verdictul asigurarilor si ca service-ul din vecini sa-si termine concediul sa vedem daca mai facem masina din ea sau ne gandim la alta. Nu era deloc momentul propice pt schimbarea masinii, dar astfel de momente nu le alegem noi, se pare!

Va pup, ma pun la treaba, va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Missy, importnat e ca ati scapat nevatamati...Eu mereu merg pe ideea ca totul se intampla cu un scop...

Vicky, ne luam de mana,,,tu cu sinuzita, eu cu sinuzita..

Mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Missy, doamne-ajuta ca sunteti teferi, asta e tot ce conteaza, banii vin si se (tot) duc.
Subscriu la ce a zis Cris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna seara. eu sunt super... obosita. nu mai sunt buna de nimic..
missy, regret cele intamplate.. dar.. ce s-a intamplat de e terminata pe ambele parti??
cris, placerea e de partea mea!
viki, cum mai esti?
miki, amr-ul?
ma retrag...
greu la munci dupa co..

Mergi la inceput

neata!!!

va asteapta...

Mire super obosita.

Vicky, ti-a trecut sinuzita?

Missy, cum te mai simti?

Miki ? AMR-ul?

Mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Buna dimineata. Cris, pt. cafea, e tare buna!
Nu, nu ma simt mai bine, dupa-masa merg la dr. de familie, poate mai imi da ceva, sa-mi treaca odata...
Mire, stiu cum este cu revenitul la scarbici, te inteleg perfect.
fetele, o zi buna va doresc.

Mergi la inceput

Vicky, din pacate trebuie luat antibiotic si paracetamol sinus in sinuzita, altfel nicio sansa sa treaca . Eu i-au amoxicilina..

Mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

cris, care e diferenta dintre paracetamol si paracetamol sinus? k nu doar de pret.. cred

Mergi la inceput

Cris, iau antibiotic - augumentin de o saptamana, am facut exudat in spital si mi-au gasit streptococ (sau stafilococ?)..., iau si paracetamol (recunosc, nu siunus)in fine, o sa treaca si asta ca doar nu o sa ma tina o vesnicie. Am pregatit si covrigi calzi, proaspat scosi din cuptor, va si va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetelor!
Mi-a fost tare dor de voi si am tot bagat capul sa vad ce mai faceti, dar n-am mai apucat sa mai scriu. Deh, e vara, am tot fost plecati...din fericire pentru noi la mare, la munte...Copiii au fost foarte fericiti, Luca a fost in extaz la mare...David a mers si-n tabara la bulgari si a fost super incantat si cuminte. Intre plecari l-am avut pe Luca bolnav (cand era David in tabara). A facut rubeola si apoi pe fond de imunitate scazuta a facut o stomatita aftoasa....febra, slabiciune...fara pofta de mancare...mi-a slabit 600g in 2 saptamani.
Acum e toata lumea bine, fericita, Luca a facut obrajorii la loc...deja vrea s-o ia la pas...se face si el baiat mare. Of, ce repede trec perioadele astea frumoase..
Vicky muuuulta sanatate! Am tot intrat sa vad cum te simti. Greu rau si cu servici si cu internarea..acum si cu sinuzita.. Trece ea si perioada asta!
Cris multa sanatate si tie! Am vazut pozele cu Mihaita si s-a facut un baietel tare dulce! Sa va traiasca si sa va bucurati de el!

Va pup dulce pe toate! Sa aveti o zi buna!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001)
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput