Modificare semnatura
Am la semnatura "ghirlanda de flori" care in font "Script MT Bold" era mai mica, decat ar fi in Verdana.
De ieri imi apar doar stelute (stelute sunt de fapt dar in Script MT Bold se vad ca flori si frunzulite) si normal, ca are alta marime. Destul de mare incat sa latesca orice pagina unde postez.
Ok, ma gandesc eu, sa incerc sa o scot cu totul. As fi putut sa mai "tai" din stelute cat sa incapa intr-o pagina, dar nu-mi place aspectul in Verdana.
Intru in profil, bag parola, sterg stelutele si cand sa dau ok imi spune ca nu e buna parola de identificare.
Asa ca nu mai am ghirlanda, dar nici sa modific profilul nu pot.
Singura optiune a fost sa-mi editez fiecare mesaj, ca sa nu enervez audienta ca latesc pagina.
Ma poate ajuta cineva? Este o eroare tehnica? Se remediaza?
Daca nu pot eu face nimic, macar sa-mi modifice cineva in profil, sa-mi stearga stelutele.
Multumesc!
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Raspunsuri
Laura25 spune:
Vezi ca atunci cand dai 'trimite modificarile' te asteapta sa bagi parola de 2 ori: odata bagi parola si un pic mai jos mai e un rand de 'confirmare a parolei'. Cele 2 campuri trebuie sa fie identice.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Ayla21 spune:
Laura multumesc!
Sper ca a mers, pt ca nu mi-a mai dat eroare. Dar eu nu am modificat parola, si e prima data cand procedez asa.
Dar sper ca a mers.
Totusi cu setarile de "tip caracter" nu stii ce s-a intamplat?
De ce indiferent ce aleg se vede tot verdana?
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!