Febra fara alte simptome

Febra fara alte simptome | Autor: Lorikay

Link direct la acest mesaj

Buna. Fetita mea a facut acum o sapt jumate febra-39,7. Am mers la medic si i s-a dat Augmentin deoarece avea gatul rosu. La doua zile dupa ce am terminat tratamentul a facut din nou febra. I-am facut un exudat si astept rezultatele, timp in care o tin pe antitermice (am inteles ca pot fi diversi streptococi care cedeaza decat la un anumit antibiotic). Intrebarea mea este: ce altceva as mai putea suspecta, ce investigatii sa ii mai fac? Poate ati avut aceeasi problema si ma puteti lumina si pe mine.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Vad ca mu am primit nici un raspuns.
Rezultatul exudatului este negativ. Chiar nu aveti idee ce investigatii sa ii mai fac?
Repet, face febra (intre 38,5 si 39) de o saptamana fara sa aiba alte dureri sau simptome.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Nepotelul meu a patit la fel, febra inexplicabila, da' mare, ne-am si speriat1 Si dupa cateva zile -vreo 3-4 i-au iesit bubite- avea rujeola de fapt o roseola, tine 2-3 zile eruptia si apoi trece...urmareste-o cu atentie. La noi abia cand i-au aparut bubitele s-a prins medicul ce e! sanatate maxima!

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Si copilul meu a facut febra, fara alte simptome. Medicul pediatru a zis ca e enteroviroza (gripa de vara).

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

mai poti suspecta si o infectie urinara.daca nici aici nu iese nimic,fa i niste analize de sange.multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Doctorita a spus ca ar mai putea fi, intr-adevar o infectie urinara si sa nu ii mai dau antitermice pentru ca, uneori, trece cu Nurofen. Cred ca a avut dreptate (sau a fost altceva) deoarece de vineri nu a mai facut febra deloc. Oricum sunt cu ochii in patru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Andrei a facut febra 38.9, care a debutat cu o convulsie, ca a fie treaba treaba.
Pe urma au depistat ca avea rosu in gat, i-au dat Amoxiklav plus nurofen, 2 zile a fost ok, s-a domolit febra, dupa care a aparut iar 39.3 si am trecut la Nurofen alternat a 4 ore cu Paracetamol. A disparut febra, am continuat cu antibioticul 6 zile, dar au aparut niste bubite mici mici rosii pe corp.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput