Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(33)*
Raspunsuri - Pagina 16
cris_tinaus spune:
Neata feteleee!
Ne inscriem si noi la intalnirea de la munte,trebuie numai sa o planuiti![]()
citesc si revin!
ne votati azi?am pus linkul la semnatura
www.dolarei.com/Cristina-Hiticas_6031.html" target="_blank">Vot dolarei
gigelica20 spune:
La multi ani picilor de azi:
Vlad si Catalin , bebelusi de petrean
Stefan Alexandru, bebe de Rivali
Pupici mamicilor scumpe!

Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
Floric spune:
la multi ani bebelusilor de astazi, sa cresteti mari, sanantosi si la punga grosi! Sanatate si fericire mamicilor!
Raru, tziparul lui mami
gigelica20 spune:
Raportez vot la dolaricioase...Dodo, petrean si cris_tianus...
Fetelor, azi se implineste fix 1 an de la ET (embriotransfer), zi in care am vazut la microscop floricica de 5 celule ce a devenit mai tarziu Pitonasul meu iubit.
Multumesc din suflet Doamne pentru darul minunat, fiul meu - lumina ochilor mei si caldura sufletului
.
Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
cativ13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 La multi ani picilor de azi: Vlad si Catalin , bebelusi de petrean![]() Stefan Alexandru, bebe de Rivali Pupici mamicilor scumpe!![]() Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Am votat ce era de votat. Am citit din urma si ....vrem si noi la intalneala!!! La vara, un week-end undeva, departe...mmmm, ce bine suna! Ma relaxeaza numai gandul
Fetele, ce fac eu cu micutza mea, ca isi tot suge un deget
O las sau incerc sa o dezobisnuiesc?mami de Silvia Ioana
pisigri spune:
Mai...ne inscriem si noi la intilnire teoretic, dar spunem de pe acuma ca doar daca se intimpla undeva asa, mai prin centrul tarii...ca pina nu plecam cu maimutzica in concediu sa vedem cum se comporta la drum, nu promitem sa ne aventuram prin ardeal, ca e cam departe pt noi.
La multi ani sarbatoritilor ! 
pt mami de Pitonas !
Io cred ca ati inceput sa aveti copii cuminti care va lasa sa faceti treaba prin casa, de asta uitati de forum ! ![]()
Pisilinca si-a facut de 3 zile un obicei ca la 4-5 dimineata cind se trezeste pt papa sa aiba chef de discutii, sa ii sara somnul...si sa ma oblige sa o dansez vun ceas ca sa adoarma. Asa ca sint cheauna. Degeaba doarme legat pina la 5... eram mai odihnita cind se trezea de 3 ori pe noapte dar o puneam la sin, ea isi vedea de treaba si eu sforaiam...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
anamariame spune:
Buna dimineata!Ne-a dat Eva trezirea la 9 (ea care doarme de obicei pana la 11:30) si am baut cafeaua, am servit micul dejun, iar ea a adormit la loc
Si ce-as mai fi dormit un pic cand a inceput ea chitcaiala dimineata...Cativ, eu am citit ca e in regula sa isi suga degetelele, se vor dezobisnui singurei. Gaza mea suge tot pumnul, dar o las in legea ei. Stiu chiar mamici care nu si-au invatat bebeii cu suzeta si ii lasa sa isi suga degetelele in pace.Fetele, intalnirea e pe vara asta sau cea de anul viitor? Vara asta ar fi cam din scurt, si daca si locul de intalnire e mai departe, e cam greu pentru noi. Apropo, eu propun zona manastirilor din Moldova, ca e aproape de noi
Cand se face o urmatoare comanda de hainute ieftine, dati de stire, eu de cand a pus pisigri linkul, tot incerc sa selectez cateva, dar sunt atat de multe frumoase ca nu m-am putut hotari la timp.O zi frumoasa sa aveti!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 La multi ani picilor de azi: Vlad si Catalin , bebelusi de petrean![]() Stefan Alexandru, bebe de Rivali![]() Pupici mamicilor scumpe! ![]() ![]() Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
La multi ani si din partea mea!

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
dyana27 spune:
cativ si al meu rontaie de zor la degetele

; inclusiv cand ii scot titi din gurita, la sfarsitul mesei, tot nu e multumit pana nu suge 10 minute la pumnisori

. cred ca e normal, degeaba incerc eu sa-i scot degetelele ca tot gaseste un mod sa le bage la loc![]()
![]()
![]()
am fost detronati la ratusteeeeeee

!!!!!! cine n-a votat, bagati repede un vot, sa revenim pe primul loc![]()
![]()
![]()
![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
pisigri spune:
anamariame,
mie acum parca imi pare rau ca am comandat mai mult hainute pt toamna iarna, in ideea ca in sept cind mergem noi la munte e racoare seara dar nu cred ca gasesc haine grosute prin magazine acum. oricum, mai multe fete si-au exprimat dorinta ca daca totul merge ok de data asta, sa mai facem comanda la comun.
Cit despre voiii....am uitat sa va spun ieri. M-am speriat de-a dreptul cind am vazut ca ati mai gasit hainele alea si altundeva
, mi-a venit inima la loc cind ati zis ca erau mai scumpe. Nenea asta pretinde ca le vinde la pret de en-gros, da va dati seama ca are si el adaos fata de pretul la care le cumpara de unde le cumpara.... va rog sa nu ma injurati daca le gasiti altundeva mai ieftin, ca...nu am nici o vina...io doar le-am vazut mai ieftine decit in magazine la noi.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)