Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(33)*
Raspunsuri - Pagina 10
inapreda spune:
Bogdana esti o norocoasa cu 3 baieti asa frumosi. Eu mi-am dorit dintotdeauna 4 (baieti) dar cum pe primul l-am facut la 34...Unul mai fac sigur dar pentru ceilalti doi, cu toata munca de lamurire (catre sot si catre mine!!!!), cred ca voi zice...pas! Mi-ar placea sa infiem dar sotul nu e de acord. In dine, destul despre mine, sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si sa va bucurati/mindriti de/cu ei.
Vazut si bebe Tudor frumusel si maricel
Si mamica e titi tare, asa cum ii sade bine unei mamici. 
Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09
Botez Ian
Poze
Bebe Ian
camera bebe
bubulina1 spune:
Mai am 2 sticlute de Infacol pe care le dau foarte convenabil. Daca este cineva interesata, astept PM.
Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n Bunaaa am votat si eu pe toata lumea in fiecare zi am vazut si poze superbe de bebe de Leeloo,Ayla,si poze noi din picasa cu multi bebelusi frumosi , sa ne traiasca!!eu ma coc de cald,lafel si bebelina acu doarme de 3 ore o astept sa se trezeasca - e somnicul de pranz maine seara plecam in concediu la mare si vrem sa stam 1 luna ,sper ca totul sa fie ok cu bebe o sa-mi fie dor de voi sa va mai citesc Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! |
1 luna ?
super tare !!! distractie placuta !!!zi la marea Neagra ca nu am uitat-o chiar daca am cam neglijat-o in ultimii ani, au avut surorile ei oferte mai bune si mai cochete
Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
Vaiiiiii ce caldura !!!!
Cred ca peste tot e canicula,nu??
Vazut printesa frumoasa cu dintisor !!! 

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
Fetelor, bebelusii vostri daca ii tineti in picioare,isi tin picioarele drepte si se apasa pe talpi ?? 
Nu de alta, dar ieri in parc ma uitam la un baietel care e cu 2 sapt mai mare decat noi si statea in picioare tinut de la subrat si isi impingea picioarele bine de tot ; am ajuns acasa si am experimentat si noi, dar Alexandra le tine cumva moi si talpile flexate, nu se impinge in ele !! sper ca am fost coerenta 
la voi cum e?? (stiu ca nu sunt doi bebelusi la fel dar ![]()
)
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Fetelor, bebelusii vostri daca ii tineti in picioare,isi tin picioarele drepte si se apasa pe talpi ?? ![]() Nu de alta, dar ieri in parc ma uitam la un baietel care e cu 2 sapt mai mare decat noi si statea in picioare tinut de la subrat si isi impingea picioarele bine de tot ; am ajuns acasa si am experimentat si noi, dar Alexandra le tine cumva moi si talpile flexate, nu se impinge in ele !! sper ca am fost coerenta ![]() la voi cum e?? (stiu ca nu sunt doi bebelusi la fel dar Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
Bebe Ian "sta bine" in picioare daca e sprijinit de subsuori si da, se impinge in talpi, in schimb, inca nu se intoarce de pe spate pe burta si invers. Tot ce reuseste e sa se tiriie pe spate ca un sarpe

Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09
Botez Ian
Poze
Bebe Ian
camera bebe
cativ13 spune:
Bine v-am gasit! Fata mea se intoarce doar intr-o parte, nici gand de intors pe burta. Asta cu statul in picioare n-am incercat-o inca dar... experimentam. Am fost aseara pe afara mai devreme decat de obicei, adica pe la 7 jum. Mi-a marait, mi-a plans un pic si...n-am rezistat si am luat-o in brate. A adormit dupa 10 pasi.
Am pus-o frumos in scoica atasata carutului dar care nu e a carutului, si asa ne-am plimbat 2 ore. Maaaamaaaaa, ce bine a fost! De dimineata am pus-o in marsupiu si...a adormit in 5 minute. Nu va puteti imagina ce bine m-am simtit
Sa ma laud si eu cu puiul meu: http://picasaweb.google.ch/vizitiu.bogdan/Bulgaria# Pupicuti
mami de Silvia Ioana
Dodo-pui spune:
Pt cativ13:![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
Foarte frumoase....da nu inteleg cum se comanda..as vrea ceva ![]() 22+ cu AndreeaMariana bebe www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!! |
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
cativ13 spune:
Dodo, ai vazut? sun aceleasi produse ca in catalogul pe care ni l-a aratat pisigri, numai ca mai scumpe. De-aia am pus linkul
mami de Silvia Ioana
Leeloo21 spune:
novus, inapreda
multumim!
cativ ce frumosi sunteti!
am votat si noi..acum bebe doarme..dupa o ora de chin..o sa se trezeasca cu foamea in gat ca n-a papat decat 80ml la ora 14..
tudor sustinut se impinge foate tare in picioruse..dar asta de mai bine de o luna..acum e chiar expert..si facem zilnic exerciti cu el..cate 10 pasi..sustinut bine de coloana..insa el are reflexul asta de a merge..de a pasii..
azi s-a intors de 2 ori de pe o parte pe burtica..chiar calumea..acu in patut in timp ce se lupta cu somnul..
si de o sapt incearca si el sa faca acest pot de care vorbiti voi..
creste creste si se dezvolta..repede..

in curand pun poze frumoase facute de tati..k sa vedeti k se pricepe!![]()
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute

22+ cu
Andreea