Dulceturi si papanasi (318)
Raspunsuri - Pagina 20
gabitz78 spune:
subscriu si eu la ideea erinei - rebeka e prea avansata pentru cresa!parerea mea...se va plictisi si e posibil sa regreseze.si eu cred ca o gradi o solicita la adevarata ei valoare.
dna teo - eliza merge la gradi doar marti, miercuri si joi...asa ca...noutati abia maine.![]()
va pup.
Roxali spune:
Dani ma speri , cum adica gripa porcina???...ce anume ti-au dat stiu ca e periculos ptr gravidoase...aici sant mari controluri la aeroport cine e suspect intra la analize...chiar obliga pe fiecare sa-si ia niste antib in trasta ptr asa ceva
Bikmaria lasa ca mai uita in cantonement![]()
Erina care era trea ba cu "suspectul", adica el a provocat accidentul??
Rox , aha bone il lasa ii da soricelului ceva de rontait...e clar ca nu-ti va manca niciodata...a mea nu rontaie nimic 6 ore si tot face nazuri
Adi stiam eu ca le vi de hac degetelelor...lasa ca e buna si suzeta, inca mai are de patimit
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
Roxali spune:
Ramonaiani cat te inteleg...daca nu era mama nu mai tzucam pc in veci vecilor
Mihaileasco pai de ce cari la munca atatea bunataturi, daca sti ca te vei plictisi si le vei ataca![]()
Sabina vrrun apartament la curte de inchiriat la Busteni ??dupa 7 aug
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
Marunzika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Buna din nou! Maruntzika, eu am inceput sa ii dau Darei un medicament pentru stimularea poftei de mincare. Se numeste Carpantin si mi l-a procurat o prietena din Italia. Numai mamicile cu, copii nemincaciosi stiu cit e de greu sa vezi ca ii oferi varietate, abundenta, totce si-ar dori multi copii iar al tau nu maninca. Cum am spus eu nu o vreau grasa, imi e teama doar ca nu are in organism toti nutrientii de care are nevoie. Teodora, in mare verva cum te stiu!!! uite azi eu am certat-o pe Daria caa facut pipi in chilotel. Abia ami apoi mi-am dat seama ca face fata unei schimbari si caar trebui sa fu constienta de asta. In schimb a anuntat kk si cind facea pirt. E o dulceata.E bine ca se poate ocupa bona de antrenamentul lui Mihnea. Pe mama ta o inteleg pentru ca pe vremea noastra era o prioritate scapatul de scutece pentru ca nu existau pampers si de aceea credinta e ca la virsta aceasta ar trebui sa faca ceva. Si eu sunt convinsa ca vor cere cind sunt pregatiti. Cit despre meniu=calorii goale si multa fructoza, ceva vitamine si fibre...si eu mai fac asa si ma loveste foamea mai tirziu si o astimpar cu inghetata . |
Eu nu vreau sa-i dau nici un stimulet, cand vrea mananca, dr mi-a spus ca atunci cand ii trebuie si cat ii trebuie isi ia/cere singura. Dar noi avem o pr, ca se cam ingrasa de la cortizon :(
Cat despre "pirtz" si a mea anunta si ii paraste si pe ceilalti(chiar inventeaza
Teo si noi ne bucuram de sacii de pufuleti, atunci cand sunt plini si trimisi cu drag de bunica. Si ce ne plac si noua
!Yaia sa va fie de bine concediul si sa ne incanti si pe noi cu pozele voastre
.
Yannisa Milena
24.08.2007
Erina spune:
Danielle, cit m-am tinut sa iti spun: imi pare rau sa aud ca ai fost bolnava. Stiu ca sistemul englez e destul de aiurea dar sper sa gasesti sprijin si multa sustinere la doctorul si la moasa.

Noi suntem alaturi de tine si suntem convinse ca totul va fi bine. Nu te gindi la o nastere prematura. Dumnezeu are grija de puii mici si de mamicile lor!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Am venit si noi din parc. Daria m-a disperat! S-a urcat de doua ori pe un topogan nu tocmai sigur iar la final nu vroia sa mai mearga acasa.

Eu o trageam de mina ea se lasa taris...apoi lacrimi de crocodil...a ramas fara probleme in urma "suferind". cind am incercat sa o iau in brate a vrutsa ma muste asa era de nervoasa!!!
Da Roxali, suspectul a spart parbrizul. Bacci e abbracci!!!
Maruntzika, eu am ales sa ii dau stimulentul dupa mult timp si dupa ce m-am consultat cu un doctor. Daria are un tonus cazut si o rata de crestere in inaltime cam accelerata de aceea am ales sa il dau.
Or fi fetele astea mai simandicoase, nu stiu ce sa zic. Oricum daca ma gindesc bine nici eu nici sotul nu am fost mincaciosi chiar din contra!!!
Erina spune:
Pentruca nu stiu sa fac capitol nou nu mai scriu nicmic. Va doresc doar o noapte placuta si linistita
Roxana_G spune:
Buna seara. Sa zicem ca sunt ceva mai refacuta, am dormit la pranz si am iesit putin in mall, timp in care am lasat fata la locul de joaca (multumesc celor care l-au creat
). Shoppingul fara succes, dar macar m-am mai relaxat. Din pacate Andrei a plans o ora dupa mine si a refuzat iar mancarea. Doctorita a zis sa nu ma agit, ca e o pasa, si starea mea de nervi nu face decat sa o agraveze.
In rest copiii sunt ok, fara febra. Andrei mai era doar putin rosu in gat, Alex mai rau, ca doar era in faza de inceput. Insa probabil sunt pe finalul virozei daca deja nu mai fac febra. Sper sa fie doar atat.
Seara asta s-au jucat destul de frumos, Andrei o mai necajeste pe Alex. Cand o iubeste, cand o jumuleste, dar oricum e peste tot dupa ea. Incearca mereu sa se joace cu ea, si Alex nu e tocmai incantata.
Cam asta pe la noi. De maine iar serviciu. Cah! 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Erina, inclin sa cred ca esti tu foarte pretentioasa daca nici Primaverii nu iti place, zau asa.
Probabil pentru ca nu te simti acasa aici, esti mereu cu gandul la Piatra...Cat despre hoti, stai linistita ca sunt peste tot. In Munchen mama i-a vazut pe fereastra cum operau la o masina, si era un cartier central. Deh, criza! Revenind la zona, poate reusim sa ne mai vedem in vreun weekend, noi mai iesim pe acolo la City Grill. Chiar azi aveam intalnire acolo cu 2 prietene dar din pricina copiilor si mersului la doctor le-am tras clapa.
Maria, sa iti traiasca baiatul de 13 ani si sa fie sanatos! Auzi la el...nu mai mergea.
Precoci rau copiii din ziua de azi!
Danielle, vai de mina, porcina iti mai lipsea! Acum esti bine da? Sper totul e ok, insanatosire grabnica. Restul sunt bine sanatosi?
Mariana, lasa ca o rezolvati si voi cu olita. Nici noi nu stam prea bine la acest capitol, dar nici mari eforturi nu am facut.
, cred ca e mai greu singurica cu amandoi, dar o sa te obisnuiesti.
Sabina, sanatate si lui Gheo. Ai mei sunt bine acum, ei nu au avut deloc muci. Numai rosu in gat. Deh, viroza urbana!
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Cumatra, stai linistita, daca da cineva cu rosii te apar eu, ca sunt in acelasi...pardon, rahat cu capitolul olita. Nici nu m-am agitat si nici nu am de gand deocamdata. Cat despre dieta ta, ce sa zic, jos palaria sau mai bine zis sacul cu pufuleti. Eu am mancat snitzel cu piure, 3 clatite si 2 mini ciocolatele. Se pune?
Gata, ma retrag. S-a abtinut Erina de la scris si eu dau gata si ultima pagina de capitol. Noapte buna si linistita!
Rox , mamica