Dulceturi si papanasi (318)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

carpatino si spor la treaba. Si pt Bubu (e fantastica) un mare buchet de si Ioanei o inghetata, ca are voie ca a mancat "binisor".

Yannisa Milena
24.08.2007

Cine e Bubu?
Si unde scrie(cine-a zis) ce si cat a mancat Ioana?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Ieri ai plecat ai mei .
De azi, distractie maxima - unul plange de foame, altul urla din nu stiu ce.
Sunt un pic invidioasa pe voi la realizarile cu olita. A mea nici nu spune ca face kk, nici macar ca a facut . Trebuie sa imi dau eu seama dupa miros .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la

Stai linistita, nici al meu nu spune iar daca il pun pe olita urla.KK face doar in anumite locuri din casa si daca incerc sa il dezbrac si sa-l pun pe olita imi loveste mana si zice nu...sa nu-l intrerup...are o fatuca disperata ca si cum vreau s-i iau ceva.
Cand va fi pregatita va cere singuta...tu mai aminteste-i din cand in cand. Ieri spre exemplu Tudor si-a desfacut singur pampersul probabil pt ca nu il mai suporta pe caldurile astea si i-am explicat ca daca vrea fara pampi tb sa faca pipi la olita si a facut de 2 ori...ce mandra am fost...se ducea singur la olita.Azi i-am spus din nou si nu a mai tinut a aruncat-o cat colo

Mergi la inceput

Io recunosc sportiv ca nu l-am pus niciodata pe oala pe Mihnea.
Bona incearca zilnic sa-l determine sa faca macar kk(face in fiecare zi,dimineata,la aceeasi ora),dar el nu e copilu' care sa stea mai mult de 2" intr-un loc,asa ca va imaginati:se ridica instantaneu de pe oala.
Maica'mea deja dispera ca nu face la oala,pe mine ma cam doare la baska!
Parol!!!Si daca face la oala?care-i castigul?nu dati cu rosii,dar e ultima mea grija asta...

Mihnea
Antalya 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Nu stiu de ce sunteti asa de preocupate de olita asta...tot cand vor ei vor face si apoi imaginativa ce ati face fara pampers cand mergeti la shopping, la plimbare in parc etc...finuta mea are 1 an si 8 luni si de 2 saptamani refuza pampersul asa din senin spune ca o "doale puta" probabil de la caldura nu se simte confortabil, drept urmare nu mai are pampers. Sa va spun ce calvar e pt mami si buni care din 15 in 15 minute, uneori si mai des, tb sa dezbrace cpopilul care ameninta cu un kk sau un pipi...nu de fiecare data face.
Este chiar stresant cand mergem in parc zice mami pipi hop maicasa la copac...ne mai jucam putin iar mami pipi....vai de capul meu este clar ca nu e inca poregatita saracuta insa i-a dat buni un stres copilului ca e rusine ca e fata mare si nu mai tb sa poarte pampers...

Apropos de vorbit mai este cineva care spune doar mama, tata, apa, a mea si imita animalele? Tudor doar atat face..oare sa fac niste investigatii?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Io recunosc sportiv ca nu l-am pus niciodata pe oala pe Mihnea.
Bona incearca zilnic sa-l determine sa faca macar kk(face in fiecare zi,dimineata,la aceeasi ora),dar el nu e copilu' care sa stea mai mult de 2" intr-un loc,asa ca va imaginati:se ridica instantaneu de pe oala.
Maica'mea deja dispera ca nu face la oala,pe mine ma cam doare la baska!
Parol!!!Si daca face la oala?care-i castigul?nu dati cu rosii,dar e ultima mea grija asta...

Mihnea
Antalya 2009
Povestea nasterii

Frumoase poze...decorul seamana cu al nostru...mai vreau la mare

AAA nu ati lasat copii singuri in trenulet? ce mama iresponsabila sunt..Tudor numai singurel statea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:

Citat:

carpatino si spor la treaba. Si pt Bubu (e fantastica) un mare buchet de si Ioanei o inghetata, ca are voie ca a mancat "binisor".

Cine e Bubu?

Bubu e bunica Ioanei (sa ne traiasca!).. si cred ca ea a zis ca Ioana a mancat (doar) binisor.. ca ea umbla cu diminutive de genul asta
p.s. ca sa-ti domolesc setea de cunoastere, afirmatia a fost facuta live

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Melania,ma bucur mult ca v-ati simtit bine in Turcia.Pentru familii cu copii ,e destinatia perfecta!
La anul,sanatosi sa fim,ca o sa mai mergem si noi tot in Turcia(vacanta cu Mihnea),chiar n-ai nicio grija!
Si cu vorbitul,stai pe pace,nici M nu zice mai multe lucruri(clar),plus de asta mai suge si suzeta(incetinirea procesului de redare a cuvintelor).
Dar stau tranchila deocamdata!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:

Citat:

Cine e Bubu?

Bubu e bunica Ioanei (sa ne traiasca!).. si cred ca ea a zis ca Ioana a mancat (doar) binisor.. ca ea umbla cu diminutive de genul asta

=====================

Ohhhh,socializara-ti peste gard,pardon,granitza?

Edit:sa va traiasca ani multi de-acum incolo Bubu!!!!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:

merci de compliment, o sa transmit..

=====================

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:

Citat:

Cine e Bubu?

Ohhhh,socializara-ti peste gard,pardon,granitza?

Edit:sa va traiasca ani multi de-acum incolo Bubu!!!!

[

A fost doar migratie de weekend soro, pe mama o aniversam peste cateva luni
Dar urarile-s binevenite! Merci la fel!

=====================

Mergi la inceput