Regasiri (35)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
Verighetele vor si legate pe-o perinita alba cu dantela si alte giumbuslucuri, probabil ca perinita o vom lipi cu superglue de mana lui Dani, si pe Dani cu catuse il legam de altar
Ce mie mi-e frica e ca Dani o sa-i sara in gat mirelui in mijlocul ceremoniei fiindca se iubesc la nebunie
Domnisoara de onoare nu cred ca au. Din pacate nici un invitat n-are fetita mica...
Miro petrecere frumoasa
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
roxana c. spune:
Dbunny, super faza! Am ras cu lacrimi, parca il vedeam pe Dani legat de altar si pernita aia lipita de mainile lui
Azi noapte a vomat si Oana, am bagat-o si pe ea la regim si pe Debridat. Of, e prima data cand incepe Ana, continua Calin si termina Oana . Si Ana banuiesc ca a luat de la nepotul meu , sau de la fetitele din bloc cu care se joaca, au avut aceleasi simptome in acelasi timp. Asta e, trecem si peste asta.
Gata, ma duc sa intind rufe, maine seara calc, se ofera cineva sa ma ajute?
ank999 spune:
pe toata lumea si va anunt ca tare mi-a fost dor de voi!
Am venit miercuri noaptea de la mare, jos desfacut strans, spalat, iar vineri am fost la munca.
V-a fost dor de mine?
Miro sa va fie de bine si sa va traiasca micul crestin. Cred ca acum chefuiti, nu? Kara e bine? Sper ca ati alungat toti norisorii
Maya imi pare rau ca ati trecut iar prin probleme. Ma bucur ca Ana este acum bine. Fi atenta ca pe la noi bate un vant cu varicela. Nepotul meu are de ieri si a stat bot in bot (la propriu) cu fiemea. pt Ana mica si frumoasa.
Dbunny hai ca am mai pus un kil pe mine de la ras. De abia astept sa vad poze cu Dani de la nunta.
Roxana la calcat nu te ajut nici legata. Nu pot sa sufar treaba asta. Multa sanatate puiutilor. Azi sunt mai bine?
Dastefa voi sunteti tot plimbarete? cat despre concediile medicale chiar ti le recomand in locul navetei.
Hai ca fug ca a venit pitica cu tati de la joaca.
Fetele care n-au mai dat pe aici...mai ziceti si voi cate ceva!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angi_m/angi_m.jpg)
angi_m spune:
Am fost la mare.
Dupa 3 zile ne-am intors.
Am stat 3 zile acasa si acum plecam iar.
http://picasaweb.google.com/angighita3/2009_iulieAugust#
Nu am timp sa descriu peripetiile, data viitoare.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
![](copilas.gif)
dastefa spune:
noi suntem cu febra -adica daria .De ieri dupaamiaza ainceput si o tinem tot cu antitermice.Nu sunt f sigura de la ce-i si pana maine cand mergem la dr de familie cred ca raamanem in ceata.Si ne-a stricat febra asta si distractia de asta seara-trebuia sa mergem la aniversarea baiatului nasei lui daria si abia astepta ca-i face la un loc de joaca f fain.Am santajat-o o saptamana intreaga ca daca nu-i cuminte nu mai mergem la vapor(respectiva locatie e intr-un vapor amenajat special) si acum sa vad cum o fac sa inteleaga ca nu se mai poate.Si maine as vrea sa merg la un medic homeopat ca mi-e groaza ca iar sa o luam de la capat cu antibioticele
ank dar nu spui nimic despre cum a fost la mare?Cat de "cuminte" v-a fost caprita?
angi doar 3 zile si apoiu acasa-asta nu suna a bine.Pozele sunt foarte frumoase si am vazut si pe cele dinainte de mare-o dulce Iulia cum recita sau imita dupa tv.Iar cea cu jucariile atarnate la uscat nu stiu de ce dar m-a intristat.probabil pt ca ne-ai spus tu ca veneau de la spital
roxana puii bolnaviori
si cred ca mai aveam de raspus la niste restante
-da cumnata care m-a intrebat despre sarcina a2 a nu are copii
-DPN-28 ianuarie dar eu cred ca nu ma apuca sfarsitul lunii,fiind vorba de cezariana nu cred ca ma lasa dr pana la 40 saptamani(in cazul cand bb nu e grabit)-parca ti m-ai intrebat cand nasc
Mihaela 17+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
mayaione spune:
Am revenit si noi ieri acasa. A fost trist si obositor. Nu m-a ajutat nimeni la pregatiri pentru parastas, am stat cu Ana in brate tot timpul ca era maraita, cu o mana o tineam cu una mestecam in coliva sa nu se afume. Am plans de nervi si oboseala. Sotul, fratele si tata au stat la cimitir toata ziua sa ridice crucea, iar matusa si bunica din partea tatalui au stat la taclale, nu s-au deranjat sa ma ajute cu ceva. In fine, a trecut, ne-am descurcat pana la urma.
Dbunny si Ana a fost domnisoara de onoare cand avea 1 an si ceva, nu mai vroia sa-i dea pernita lui popa si a trebuit sa se joace putin popa cu ea, s-o pacaleasca, a fost amuzant, a durat ceva pana a reusit sa-i ia verighetele, la pernita nu a dat drumu din manuta sub nicio forma, dar au luat doar verighetele cu pacaleli, i-a sa vedem ce e aici, uite tie iti ramane asta etc. Mirii cred ca deja se simteau jenati.
Ank bine ati revenit, cum a fost? Zici ca bate varicela, pai asta ne mai lipsea, o iau detot pe aratura.
Angi voi de ce ati venit 3 zile, sper ca nu pentru vreo branula.
Dastefa decat febra are , fara niciun alt simptom? Vezi ca anul trecut a fost o viroza ciudata, se manifesta doar prin febra si greata, a avut-o si Ana. Nu ne-au dat nimic ca au zis ca e un virus nou si nu e testat pe ce merge, ne-a zis doar sa-i scadem febra si sa asteptam sa treaca de la sine. A trecut in 3-4 zile.
Miro cum a fost la botez? Sa ne dai poze.
ank999 spune:
Fata mea e bolnava! Toata noaptea a tusit si i-a curs nasul. S-a culcat abia pe la5.30. Acu io sunt la munca
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Ank, repede fa-i un exudat, poti sa-l faci si tu acasa si duci dimineata la laborator. Iei un recoltor steril de la sanepid si ii iei din nari si duci la laborator. Da-i Isoprinosine de acum, una pe zi timp de 5 zile. In nas Rinonef T sau ceva ce stii ca merge la ea, olinth noaptea in priza, nurofen la 8 ore si gata, ii trece, va pup.
ank999 spune:
maya sarut mana.
N-am reusit sa ajung ieri la farmacie si nici la dr, da peste noapte a reusit sa doarma. I-am pus in nas humex si i-am dat corizalia. Nu sta la picaturi, ca am incercat cu vibrocil si degeaba...
azi om gasi si un dr. Parca si tusea s-a mai dus, iar temperatura nu a facut deloc.
Miro cum a fost?
Revin mai tarziu sa va povestesc despre mare.Anca cu
roxana c. spune:
Neata si de la noi!
Angi, am vazut pozele. Asteptam sa ne spui ce s-a intamplat.
Maya, nu stiu de ce te miri ca matusa si bunica au stat la taclale in loc sa-ti dea o mana de ajutor. Dupa aceea n-au comentat ca nu-i buna coliva, ca mai trebuia zahar sau....mai stiu eu ce? Eu nu stiu sa fac coliva, adica...teoretic stiu, dar n-am facut niciodata si sper sa nu fie cazul sa fac, dar imi suna cunoscut ce spui tu cu altele, nu cu coliva. Si n-au comentat ca ai un copil rasfatat si ca nu-i bine sa o rasfeti atat? Hai raspunde ca-s curioasa
Ank, cum mai e Erica?
Oana e bine, de ieri mananca normal, dar cu Calin am probleme, nu i-au trecut mucii aia din gat, tuseste rareori si cand o face se aude haraiala, iar in gatul lui m-am uitat si e rosu, cand am fost saptamana trecuta la urgente cu el mi-a spus ca nu ii da antibiotic,si nu i-a dat, dar azi ma duc la medicul de fam cu el si cred ca ii va da, sa-i treaca odata. In plus nu mananca, cat de bine manca el, tineti minte ca pe la 4 luni era grasan , era rotund de gras ce era? Apoi cand a inceput sa mearga a dat jos din sunci, iar el de pe la 1 an s-a inaltat si a ramas tot la 16 kg, l-am cantarit la spital atunci si avea 15, acum cred ca are si mai putin, zilele astea a baut lapte si rareori cate o lingurita- maxim 2 de mancare. In general cand il doare in gat spune, acum n-a mai spus, dar ieri se vaita ca-l doare burtica, acum...nu stiu daca chiar il durea sau spunea asa ca nu vroia sa manance. Aseara nici lapte nu mai vroia ca ramasesem fara Nesquiq, dar mai aveam un plic cu ciocolata calda si i-am pus putin in lapte, era fericit si spunea ca-i buuuun
Scriu la mesajul asta de ceva timp, aproape ca nu mai e dimineata, sunt la servici si mai am treaba.
Am vorbit acum cu mama si spunea ca a facut de 2 ori de azi dimineata kk moale, iarasi. Ma duc dupa amiaza la dr. de familie sa vad ce spune, am incredere in ea de nu mai pot, dar macar vad ce va spune, iar daca-mi da iar pe reteta un medicament de 6 lei si fara reteta medicamente de 50 lei ma cert cu ea rau, si asa am nervi.