Regasiri (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Gata, am numarat! Sunt in 10 poze, vedeti ce multe????Plus inca 3 in care apare doar cate o bucatica din mine.

Apropo, nu v-am zis, am ajuns la 82 kg, de la 91. V-am spus ca luam pastilele acelea, de cand am fost in concediu am inceput sa iau cate 1 la 2 zile, nu mai iau zilnic, ptr ca ma apuca cam brusc....stiti voi..., burta, si in a 2-a zi eram pe plaja cand m-a apucat, de am crezut ca umplu costumul de baie pana am ajuns in camera noroc ca stateam la et 1, care de fapt era un parter mai inalt, ca daca trebuia sa mai iau si liftul... In plus incepuse sa mi se usuce rau gura si transpiram foarte tare, am zis ca daca continua tot asa le raresc si renunt apoi la ele, dar acum totul e ok.

Maya, cauta-i pastilele acelea, sunt din plante si n-are ce sa-i faca rau, nu mai stiu cum scria acolo ca se ia, stiu ca nu scria si cat se da la copii, dar da-i una macar pe zi, sau 1 la 2 zile, asa si in prospectul de la uleiul de catina scrie ca nu se da la copiii sub 3 ani parca, iar eu i-am dat lui Calin de la 1 an si 3 sau 4 luni cate 5 pic/zi. Si nu te mai gandi la prostii, te rog eu mult( lasa-ma doar pe mine, bine?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Maya - imi pare tare rau de voi - m-i se frange inima cand citesc prin cate tre sa treceti. tare si apasat si va tin pumnii sa treceti peste. va iubim!

va pupam pe toate
suntem back in TM - pregatiri botez, alea alea ...
un norisor mic deasupra Karei - au gasit-o cu suflu sistolic - maine avem programare la cardio - revenim cu amanunte cand stim si noi ceva exact.
vaccinul de 4 luni pt Raul nu-l gasesc pe niciunde...
- deci suntem undeva down de tot - dar mai rezistam nitel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

mirona repede repede...duminica asta sunt nasa eu, n-am mai fost la un botez ortodox de vreo 15 ani,si-acu sunt tocmai nasa!
am luat 2 prosoape mari albe, bentita alba, 1 litru de ulei, un sapun la cererea preotului, lumanare impodobita, hainute la fetita cercei si bratara. pe langa astea...am inteles ca eu tre' sa platesc preotul cat vreau eu...dar pe langa asta, mai si cinstesc?? daca cinstesc mai mult de 100-200 nu pot...e bine, rau? nasa voastra mai dau ceva in plus? celalalte ce opinati ?? va rog sa fiti sincereeee e botez foarte foarte restrans, suntem 10 persoane si 2-3 copii in total!! deci nu-i mare tamtam...

tinem pumnii sa nu fie nimic la inimioara karei, eu stiam ca suflu sistolic e destul de comun la copii, chiar si nou nascuti, si nu afecteaza calitatea de viata. cu vaccinul de 4 luni...nu stiu cum sa va ajut, dar daca trebe trimis ceva de-aici ma anunti, ca saptamana viitoare pun pachet la muma.

maya tocmai am cautat tubul...e expirat, dar daca-l am eu in dulap e semn ca il pot obtine de la orice farmacie, daca-i musai il bag in plic recomandat in 3 pasi si 2 miscari...scrie pe el Bactroban(Mupirocina)...

roxanaaaaa 9 kile ??? felicitari subtirico! normal ca slabesti daca pastilele te pun pe fuga grija mare, ca ``fuga`` asta poate da deshidratare...la fel am auzit de ceaiul de crusin de la fares, slabesti dar trebe avut grija...

diseara vin cumnatii la masa, deci nix dieta...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

am uitat: stiti cumva cat dureaza ceremonia la botez? ma tot gandesc ce-o face Dani prin biserica atata vreme...o sa arunce toti sfintii

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

maya abia ma chinui eu si Roxana sa iesim din butoi dar nu ca sa-ti facem loc tie,da?
eu vreau sa-ti spun cazul unui prieten care la un moment dat facea furuncule unul dupa altul,era disperat-analize ,tratamente si nici un rezultat.O baba i-a recomandat sa ia in fiecare zi cate un pic de drojdie proastata.Nu stiu care e legatura dar el zice ca asa i-a trecut.Nu stiu cum ti se pare tie ideea dar eu ma gandesc ca nu are ce-i dauna.Iar in legatura cu gradinita nu cred ca trebuie sa te necajesti ca ai dat-o.Mai devreme sau mai tarziu oricum intra in comunitate si vin cu tot felul de minuni ana sa treaca cat mai repede si sa nu-i mai apara nimic

miroSanatate multa puilor.Si eu am avut multa bataie de cap cand nu am mai gasit D injectabil pt Daria si am trecut pe Vigantol.Dar a fost ok si asa.Doar ca mai stresant -ba il uitam,ba il vomita,ba apareau stiri cum ca nu ar fi suficient de bun,ba pe la 6 luni aflu ca nu trebuia tinut la lumina si eu il tineam pe un raft deschis etc..Poate gasesti pe cineva care sa-ti trimita din afara?

eu incerc sa ma calmez in legatura cu ultimele teste dar clar ca linistita cu adevarat nu voi mai fi inca 5 luni de acum incolo
sa va zic si ce argumente mi-am adus singura
-ideea ca poate nu voi avea eu nesansa ca la o concurenta de 365 pe loc eu sa fiu fruntasa
-cele trei elemente analizate la sange la TT au valori asemanatoare cu cele de la Daria
- pliul nucal nu are val;ori din cate stiu eu bune-1,3 iar celelalte masuratori sunt ok
-multele cazuri de alarme false aflate de pe forum

cu toate astea ca un facut - am fost la tara la maicamea si are o vecina cu o fetita cu SD.O mai vazusem si altadata dar acum,mai mult ca oricand voia sa-mi vorbeasca,sa ma joc cu ea,iar mie parca imi invartea cineva un cutit in inima.

Mihaela 16+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Dastefa dar doctorul ce-a zis, faci si amniocenteza? Eu imi amintesc ca la Ana am facut morfologia fetala pe la 13 sapt, si avea 1,7 mm si dr zicea ca e ok. Sper sa fie bine si sa te bucuri de sarcina in continuare!
Dbunny cam 40 minute dureaza in medie...acum depinde de preot cat de zelos e.
Roxana caut si pastilele dar cum o fac eu sa le inghita? Vad ca sunt capsule, cam greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

maya nu cred ca voi face amnio-dr mele i se pare ok rezultatul(??!!) si nu cred ca mi-ar recomanda-o plus ca nu pot vorbi cu ea mai pe indelete pana nu vine din concediu-pe 5 septembrie

Mihaela 16+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Miro , nu fac niciodata nimic cu intentie, in special fata de voi...Sper Kara sa fie ok, si cum a gasit-o cu suflu sistolic? Stiu ca asa i-a zis baietelului unei prietene pediatra, dar s-a dovedit a nu fi adevarat, copilul nu are absolut nicio problema cardiaca. Asteptam poze de la botez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Dbunny,sunt subtirica pe naiba, la 82 de kg!!!!!Daca as ajunge la 70...m-as simti mai bine, nu ca as arata ca manechinele, dar...oricum...ar mai merge. ( as incapea mai usor in poze)
Si nu ma duc des la , maxim de 2 ori/zi, dar cand ma trece...nu pot amana, trebuie sa fac partie in directia wc-ului.
In legatura cu botezul...la mine nasa mi-a dat si bani, pe langa lucrurile cu care i-a imbracat la biserica si cele de a 2-a zi, de la mir ( si...restul: popa, lumanare, marturii, etc). De fapt i-a bagat lui bebe , in scutec/ costumas. Cel mai bine este sa te interesezi acolo, ca stii si tu ca 7 bordeie...atatea obiceiuri

Dastefa, daca doctorita ti-a zis ca e ok, stai linistita, inseamna ca asa este, nu cred ca spunea daca nu stia ce spune, ca doar are si ea o responsabilitate. Eu te inteleg foarte bine ca mai ai ceva...teama ca si eu dupa ce mi s-a intamplat cu primul bebe am tot avut putina frica acolo, in sufletul meu, chit ca stateam bine cu analizele, ecografiile...tot. Hai ca va fi bine, iti spun eu

Maya , la gradinita o dadeai pe Ana oricum, deci nu te mai invinovati ca n-ai de ce. Si in legatura cu butoiul, ti-a spus si Dastefa ca nu mai e loc, deja saraca sta inghesuita, ca ocup eu 3/4 din el, tu nu mai incapi, e clar?

Miro, si eu stiu ca suflul sistolic e intalnit deseori la copii. Cand avea Oana 5 ani am fost cu ea la urgente ptr ca avea febra , era vineri dupa amiaza, iar doctorita de acolo a consultat-o in nu stiu cate pozitii, si-mi arunca " stiti ca are o malformatie la inima, da?" Sa-mi vina rau, mai ales ca avusesem listerioza cand eram gravida cu ea, nu stiu daca v-am mai povestit( asta-i cauza din care mi-a murit primul bebe, ca n-am stiut), iar listerioza poate da malformatii- printre altele- si la inima. Doctorita aia dementa mi-a aruncat doar treaba asta, dupa care a trecut la tratamentul ptr febra, fara sa mai spuna nimic de inima, asa ca am intrebat-o eu, iar ea imi spune ca daca a trait pana acum cu asta, nu-i ceva urgent, mai poate trai o perioada tot asaAm iesit de-acolo ca drogata, daca as mai da ochii cu ea acum as scuipa-o in ochi. Am fost imediat la dr de familie, aia a consultat-o si mi-a zis ca ei nu i se pare nimic anormal, asa ca m-am dus cu pile la un cardiolog care i-a facut EKG ( cred ca nu spun prostii, cand ii leaga electrozii aia), mi-a spus ca totul pare ok, dar hai sa-i faca si o ecografie, si la eco acelasi rezultat: totul e ok, nici urma de malformatie. Ce am uitat sa scriu e ca tampita aia a zis sa-i treaca febra, sa-i fac tratamentul, apoi sa merg iar s-o consulte, si sa-mi dea trimitere la nu stiu ce doctor, ptr inima, probabil- m-am gandit eu mai tarziu- era mana-n mana cu ala, ii facea rost de clienti. De atunci stiu ca mi-a zis si dr de fam si cardiologul ca se intalneste des la copii suflul sistolic, a spus ca si Oana ar avea, foarte putin, dar in niciun caz nu am ptr ce sa-mi fac probleme, si in niciun caz nu e vorba de malformatie.
Sa intri sa ne spui ce-a zis doctorul, si spor la pregatiri! Voi sunteti catolici, parca asa tin minte, sunt alte obiceiuri la voi?

Dodo, Angi, ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

rapid ca-s pe fuga:

Roxana - doar eu sunt catolica, nunta si botezurile le-am facut la ortodocsi. vazut pozele .

Mayaione

dastefa - noi cautam Infanrix penta - nu e de gasit de vre-o 6 luni. naspa. pana la urma il voi face pe cel gratuit.

Dbunny - e super ok asa. daca ii mai si dai ceva bani pe langa e arhi-suficient. La noi dureaza o ora ceremonia.

cam atat- fug la copii
pupici la toate

Mergi la inceput